Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 12.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Daga_i_Oskar']
Czesc Kasiu :multi:

Jak sobota mija? U Was tez tak pieknie, cieplusio i slonecznie? Moze jakies foty podworkowe co :cool3:

Ach ten Łukasz widze, ze nietylko mnie soba zauroczyl, juz nie moge sie doczekac jaki bedzie za hmm 20 lat :lol: :lol:

Cześć Daguś :multi:

U nas słonko świeciło tylko do południa ...potem do wieczora cały czas lało :shake:
Zdjęć nie mam bo i nie miałam kiedy ich zrobić...z samego rańca Tomek zabrał mnie na zakupy - obiecał kupić mi nowe szczewiki to jak miałam z tego nie skorzystać :cool3:
I tak nam zeszło do 16:00 to chodzenie po sklepach...ale sie opłaciło bo mam 2 pary nowych butów :loveu: a po przyjściu do domu czekało nas sprzątanie i dopiero teraz mam wolną chwilkę :p

[quote name='madziasto4']
Witaj Kasiu w sobotę ;)

[quote name=':: FiGa ::']
Witamy :multi:

Cześć Wam :multi::multi:

[quote name='Yorkie']
Super galeria i śliczny york :loveu:
Na tym jednym zdjęciu wygląda na o wiele większego od dziecka :-o Coś jak mały labrador :lol:

Witaj Yorkie :multi:

Wygląda na większego bo on wielki jest :lol: nawet dość wielki ;)

Posted

madziasto4 napisał(a):

Czyli dzień zaliczasz do udanych? :p

Taa jaa...tylko że padnięta jestem strasznie :p męczące jest to latanie po sklepach ;)

Posted

fidelek2 napisał(a):
Taa jaa...tylko że padnięta jestem strasznie :p męczące jest to latanie po sklepach ;)

Oj męczące...A Tomek dzielnie Ci towarzyszył przez ten cały czas? :crazyeye: Z reguły osobniki męskie stronią od chodzenia po sklepach :razz: ;)

Posted

madziasto4 napisał(a):

Oj męczące...A Tomek dzielnie Ci towarzyszył przez ten cały czas? :crazyeye: Z reguły osobniki męskie stronią od chodzenia po sklepach :razz: ;)

Nie dość że towarzyszył to jeszcze sam podsuwał buty do przymierzenia ;)
Jak cień łaził za mną...:p:p

PositiveThought napisał(a):

no latanie po sklepach jest o wiele bardziej męczące niż po parku na przykład. ale sla tych butów mam nadzieję było warto :p

co tam u chłopaczków? :loveu:

Warto było warto...:lol::lol:

Fidlastego dzisiaj wykąpałam to obrażony poszedł od razu spać :diabloti: a Młody też juz śpika ...był dzisiaj cały dzień u mojej mamy, do tego rano przyjechała moja siostra więc obie go tak wymęczyły że zasnął podczas jedzenia :p

Posted

łaaał, tak sam z siebie? :cool3: a może coś przeskrobał? :razz:

On wyjątkowo lubi łazić po sklepach...nawet bardziej niż ja sama :cool3:

madziasto4 napisał(a):

Wyrazy uznania dla Tz-ta w takim razie :crazyeye:

Przekaże....:p

Posted

toż to jakiś cud natury :crazyeye:

madziasto4 napisał(a):

Dokładnie :mdleje:

Gdzieś Ty takiego znalazła :evil_lol:

No Beatko można to tak nazwać - nie znam innego faceta lubiącego łazić po sklepach :p

Magda a łaził se po krapkowickich ulicach...:evil_lol:

Guffi napisał(a):

To chyba mnie nie polubicie, bo dla mnie sklepy to męczarnia:diabloti:. Na waszego TZ bym się nie nadawała:evil_lol:.

Ale to żaden powód do nie lubienia...ja też za tym nie przepadam ;);)

AgusiaTerierka napisał(a):

Witamy w niedzielny poranek:lol: .

Witamy również :multi:

madziasto4 napisał(a):

Dzień dobry :multi:

Strasznie szybko mija ten weekend...Też macie takie wrażenie? :stupid:

cześć Madziu :multi:

Nie jesteś sama - dla mnie każdy weekend jest za krótki..powinno być na odwrót: 5 dni weekendu a 2 nauki albo pracy :p:p

Posted

[quote name='fidelek2']
Nie jesteś sama - dla mnie każdy weekend jest za krótki..powinno być na odwrót: 5 dni weekendu a 2 nauki albo pracy :p:p
Dobrze gada :popcorn: :lol:

Otwieranie awaryjne drzwi balkonowych? :evil_lol: Skojarzyło mi się z tymi młoteczkami w autobusach 'w razie awarii/ewakuacji(?) stłuc szybę młotkiem' :cool3:

Haha Fidel ma minę jakby chciał powiedzieć 'ja tego nie będę sprzątać :nonono2: ' :lol:

Posted

[quote name='fidelek2']
Co?!:crazyeye: Co?!:crazyeye:
Niech się zamienią miejscami:mad:
:evil_lol:
Nareszcie dotarłam! Dziękuję Kochana, ze nie zmieniasz tytułu:evil_lol:

Posted

[quote name='PositiveThought']

taa, psa naćpała, Łukaszka karmi jakąś chusteczką... co tam u was się dzieje, coo? o_O

Niezłe pobojowisko mi zrobili, co nie??? :evil_lol:

Fidlasty faktycznie na zdjęciu jak naćpany a Młody akurat pchał do japaka kawałek starego Tele Tygodnia :p

[quote name='madziasto4']
Otwieranie awaryjne drzwi balkonowych? :evil_lol: Skojarzyło mi się z tymi młoteczkami w autobusach 'w razie awarii/ewakuacji(?) stłuc szybę młotkiem' :cool3:

Haha Fidel ma minę jakby chciał powiedzieć 'ja tego nie będę sprzątać :nonono2: ' :lol:

Bo też wszędzie i o wszystko tym walił...hałasu robił co nie miara :p:p

Fidel to pierwszy jest do brudzenia, szarpania, rozrywania...najwięcej syfu to robi właśnie On :diabloti:

[quote name='mulinka']a mnie się to najbardziej podoba :)
pozdrawiam :loveu:

Witaj Renatko :multi::multi:

[quote name='Guffi']
Co?!:crazyeye: Co?!:crazyeye:

Niech się zamienią miejscami:mad:
:evil_lol:
Nareszcie dotarłam! Dziękuję Kochana, ze nie zmieniasz tytułu:evil_lol:

cześć Karola :multi: poczekaj do lata to na pewno sie miejscami zamienią :evil_lol:

[quote name='Zuza96']
Witaj Fidlaczku i Kasiu oraz Łukasiu :loveu:

cześć Zuzka :multi::multi:

Posted

Witaj Kasiu wieczorową porą :cool1:

Piękne kolory, cudowny porządek czyli artystyczny nieład, nareszcie widzę ulubionych modeli całych i zdrowych. Pozdrawiam ciepło.