Kasia Posted March 2, 2007 Author Posted March 2, 2007 madziasto4 napisał(a): Ok :p A kiedy mogę się spodziewać wieści? ;) A tego to nawet najstarszsi Indianie nie wiedzą......:p :p Guffi napisał(a): Ja też się przyszłam przywitać:cool3: My też Cię witamy :multi: :multi: Quote
madziasto4 Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 fidelek2 napisał(a):A tego to nawet najstarszsi Indianie nie wiedzą......:p :p Masz chyba dzisiaj dobry humor, co? :cool3: Quote
Kasia Posted March 2, 2007 Author Posted March 2, 2007 madziasto4 napisał(a): Masz chyba dzisiaj dobry humor, co? :cool3: Ty również go powinnaś mieć - piątek dzisiaj :multi: :multi: Quote
arystokratka Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 Cześć Fidelek :loveu:. Ja tu was odwiedzam a ty do galeri Kamci :loveu: nie zajrzałaś :-x Obrażam sie :obrazic::evil_lol:. Quote
madziasto4 Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 Kasiu już w domku? To co u tych chłopaków no :eviltong: Quote
Kasia Posted March 2, 2007 Author Posted March 2, 2007 madziasto4 napisał(a): Kasiu już w domku? To co u tych chłopaków no :eviltong: Taa już w domku ale młyn sie kręci że hej.......:diabloti: Młody ryczy non stop...chiba śpiacy jest ale to za późno teraz go kłaść - trzeba go przetrzymać do 19:30 conajmniej :p A ja zaraz i tak wychodzę do kosmetyczki na paznokcie więc Tomek będzie sie troszke meczył z Nim :eviltong: :eviltong: Quote
madziasto4 Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 fidelek2 napisał(a):Taa już w domku ale młyn sie kręci że hej.......:diabloti: Młody ryczy non stop...chiba śpiacy jest ale to za późno teraz go kłaść - trzeba go przetrzymać do 19:30 conajmniej :p A ja zaraz i tak wychodzę do kosmetyczki na paznokcie więc Tomek będzie sie troszke meczył z Nim :eviltong: :eviltong: Uuu śpiący bidulek :loveu: Quote
Jagoda1 Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 fidelek2 napisał(a):A ja zaraz i tak wychodzę do kosmetyczki na paznokcie więc Tomek będzie sie troszke meczył z Nim :eviltong: :eviltong: Tak trzymać:evil_lol: ... Quote
Kasia Posted March 2, 2007 Author Posted March 2, 2007 madziasto4 napisał(a): I jak tam pazurki :cool3: Całkiem całkiem...dziś w tonacji różowo - czerwonej :p Quote
Daga_i_Oskar Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 Czesc Kasiu :multi: śpiący Łukaszku i kofany Fidlaczku :loveu: wpadłam sie przywitac :p Quote
madziasto4 Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 Dwa czupurki :loveu: Łukaszek chyba zaspany na tym zdjeciu? :) [quote name='fidelek2']Całkiem całkiem...dziś w tonacji różowo - czerwonej :p Ooo :razz: To muszą fajnie wyglądać :p Quote
Kasia Posted March 2, 2007 Author Posted March 2, 2007 [quote name='PositiveThought'] on na mnie popatrzył, popatrzył, on mnie kocha! <3 Fidlak Kędzierzawy :cool: Kurcze, na tym zdjeciu Fidlak wydaje sie większy od Młodego...wielki jak pół pokoju conajmniej :p:p [quote name='madziasto4'] Ooo :razz: To muszą fajnie wyglądać :p Są gusta i guściki :p Quote
:: FiGa :: Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 Cześc Kasiu :multi: Wiesz co jak jestem pod wrażeniem że te fotki są takie.. spokojne :evil_lol: Nikt nikogo nie targa, nie ciągnie za sierść, nie wypcha paluchów do pyska... Łukaszek żeczywiście musi być śpiący :evil_lol: Quote
madziasto4 Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 fidelek2 napisał(a): Są gusta i guściki :p Ale ja mówię serio, że muszą fajnie wyglądać :p Zero ironii w moim poście ;) Quote
Kasia Posted March 2, 2007 Author Posted March 2, 2007 :: FiGa :: napisał(a): Cześc Kasiu :multi: Wiesz co jak jestem pod wrażeniem że te fotki są takie.. spokojne :evil_lol: Nikt nikogo nie targa, nie ciągnie za sierść, nie wypcha paluchów do pyska... Łukaszek żeczywiście musi być śpiący No i był...zasypiał na siedząco :p padł jak kawka...dużo gosci go dzisiaj odwiedziło i wymęczyło to i skutki tego były ;) Quote
Kasia Posted March 2, 2007 Author Posted March 2, 2007 madziasto4 napisał(a): Ale ja mówię serio, że muszą fajnie wyglądać :p Zero ironii w moim poście ;) A ja Ci wierzę :lol: Quote
madziasto4 Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 fidelek2 napisał(a):A ja Ci wierzę :lol: A no to dobrze :lol: Bo już sobie pomyślałam, że źle odebrałaś mojego posta :shake: Quote
Daga_i_Oskar Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 Czesc Kasiu :multi: Jak sobota mija? U Was tez tak pieknie, cieplusio i slonecznie? Moze jakies foty podworkowe co :cool3: Ach ten Łukasz widze, ze nietylko mnie soba zauroczyl, juz nie moge sie doczekac jaki bedzie za hmm 20 lat :lol: :lol: sweety Fidlaczek :loveu: Quote
Recommended Posts