Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 12.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Alka']

Śliczny ,radosny chłopczyk,:loveu: częściej nam go pokazuj :multi:

Wtajcie ! :multi:

Alu, będzie jak mówisz :lol:
Tylko co by nikt mi nie wypowiadał, że to galeria Fidlakowa a ja tu dzieciaczka wystawiam :evil_lol:

Posted

Dzieńdoberek Kasiu :multi:

Widzę, ze Fidelek :loveu: też lubuje się wylegiwać w okienku? Mój to jak slyszy haslo okienko to dostaje takiej wariacji, że nie wiadomo co sie dzieje, a jak sie odsuwa firnanke to piszcze i szczeka wniebogłosy :evil_lol:

Posted

[quote name='Daga_i_Oskar']
Dzieńdoberek Kasiu :multi:

Widzę, ze Fidelek :loveu: też lubuje się wylegiwać w okienku? Mój to jak slyszy haslo okienko to dostaje takiej wariacji, że nie wiadomo co sie dzieje, a jak sie odsuwa firnanke to piszcze i szczeka wniebogłosy :evil_lol:

Lubi, lubi wylegiwać się w okienku! Jak słyszy dziwięk otwieranego okna to migiem znajduje się przy mnie i skacze drapiąc w kaloryfery! Tylko że z racji swojej "tuszy" musimy go troszkę pilnować bo parapety są zbyt wąskie na niego :evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='fidelek2']Lubi, lubi wylegiwać się w okienku! Jak słyszy dziwięk otwieranego okna to migiem znajduje się przy mnie i skacze drapiąc w kaloryfery! Tylko że z racji swojej "tuszy" musimy go troszkę pilnować bo parapety są zbyt wąskie na niego :evil_lol::evil_lol:

U nas to jest tak, że jak tylko ktoś wychodzi z domku, a reszta zostaje to mały szybko leci na okienko, już ma tak wyćwiczone wskakiwanie na krzesło, stół i już jest na parapecie hihi no i nie masz wtedy wyjścia musisz mu otworzyć bo inaczej stracisz słuch :evil_lol:

Posted

Alka napisał(a):

dzień doberek !:multi:

co u Was słychać ?

Cześć Alu :lol:

U nas piękny dzionek, słoneczko wciąż świeci bardzo mocno a Fidlaczek grzeje to swoje brzuszysko na balkonie :p
Jemu to dobrze! Ja muszę siedzieć w pracy a Fidlak ze swoim Pańciem i dzieciaczkiem leniu****ą sobie w domku :evil_lol:
Ach, ciężkie jest to babskie życie:eviltong:

Posted

Moniś napisał(a):

Cześć Kasiu!
Gdzie się podziewasz?;)
Wpadłaś do nas i gdzieś Cię wcięło :>
Wracaj Kobieto! :cool3:

Jestem, jestem ino że w pracy siedzę :cool3: Ale dogo pod czujnym okiem jest:evil_lol:

Posted

fidelek2 napisał(a):
Jestem, jestem ino że w pracy siedzę :cool3: Ale dogo pod czujnym okiem jest:evil_lol:

Ahhhh jestem wróżką!!
Tylko się odezwałam i wróciła! :evil_lol:

A właśnie miałam zapytać z kim Dzieciątko zostaje jak wychodzisz do pracy, myślałam, że z babcią, ale widzę, że mężuś robi za nianie :razz: prawidłowo!

Posted

Kasiu, nasze rybnickie słoneczko coś się obraziło.Dawkuje nam promyki.:cool3:.. ale Tuffiasty i tak swoje poopsko posadził na krzesełko balkonowe i odpoczywa...:evil_lol:

Posted

Moniś napisał(a):

Ahhhh jestem wróżką!!
Tylko się odezwałam i wróciła! :evil_lol:

A właśnie miałam zapytać z kim Dzieciątko zostaje jak wychodzisz do pracy, myślałam, że z babcią, ale widzę, że mężuś robi za nianie :razz: prawidłowo!

TZ pracuje w Straży Pożarnej, w związku z czym więcej jest w domu niż w pracy tak więc obowiązek niańczenia spadł na niego :p
Ale kiedy trafi się, że oboje idziemy do pracy to wtedy babcia robi za nianię Łukaszka i Fidlaka :lol: :lol:

Posted

[quote name='fidelek2']Tak zawsze Fidlak oblega wyjściowe drzwi, kiedy widzi że ktoś szykuje się do wyjścia :p

słodziaszek Kochany :loveu:

Ksiu a dorzuciłabys jakąś fotkę Łukaszka :loveu: :loveu: :loveu: :oops:

Posted

[quote name='Daga_i_Oskar']
słodziaszek Kochany :loveu:

Ksiu a dorzuciłabys jakąś fotkę Łukaszka :loveu: :loveu: :loveu: :oops:

Daga, wedle życzenia :lol: Proszę bardzo :lol:

Posted

[quote name='fidelek2']Daga, wedle życzenia :lol: Proszę bardzo :lol:

Kasiu on jest po prostu boski, jak nie tu to mozesz mnie mailami zasypywac jego zdjęciami :loveu: :loveu: Ma takie piękne, duże, błekitne oczka :loveu: Po mamusi czy tatusiu? A rodzice tego bąbla to kiedy Nam sie pokaza :cool3:

słodziaszek kolejny. Takie dwa cukiereczki w domu i nic wiecej do szczęścia nie potrzeba :loveu: