Magda Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 Hej Kasiu! Widze, ze male malowanko mieliscie:cool3: Chlopaki slodko wygladaja z tymwielkim misiem:loveu: Zycze milego dnia! Mam nadzieje, ze sobie odpoczywasz? Quote
Daga_i_Oskar Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 Czesc Kasiu :multi: Mi sie kiedys marzy miec dom, duzy salon i wlasnie pomalowany na czerwono i białe kanapy, albo na odwort, biały kolor i czerwone kanapy :loveu: ach marzenia :cool3: Fidlaczek z Misiem i Łukaszem wygladaja bosko hihi, w chowanego sie bawili :loveu: :lol: Co do Fidlaczka przy balkonie, musze kiedys nakrecic Oskarka i Wam pokazac jak ten prosi zeby isc z nim na balkon haha normalny sajgon :evil_lol: Quote
Guffi Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 [quote name='fidelek2'] Ślicznie:multi: :loveu: Też witam niedzielnie;) Quote
Kasia Posted February 25, 2007 Author Posted February 25, 2007 [quote name=':: FiGa ::'] Wprawdzie nie wyobrażałam sobie tego, bo za czerwonym nie specjalnie szaleje, ale widzę że pięknie to wygląda :crazyeye::crazyeye: Cudnie :klacz: Fidlaczek jacarz :evil_lol: Buziaki dla Fidlaka rozrabiaki i czkającego Łukasia :loveu::loveu: Wiesz Sylwia, ja też sobie tego nie wyobrażałam... nawet obraziłam sie na Tomka, że On chce czerwony a ja nie bo nie lubię czerwonego :p i potem musiałam przyznać mu rację - wyszło naprawdę ładnie, a na żywo ten kolor wygląda jeszcze lepiej niż na zdjęciu :lol: Łukaszek i Fidlak wycałowani :loveu: [quote name='Magda_Miki'] Hej Kasiu! Widze, ze male malowanko mieliscie:cool3: Chlopaki slodko wygladaja z tymwielkim misiem:loveu: Zycze milego dnia! Mam nadzieje, ze sobie odpoczywasz? Cześć Madziu :multi: Odpoczywałam to ja sobie wczoraj jak Młody był cały dzień u mojej mamy, dzisiaj znowu dzień jak codzień - czyli młyn i sajgon w jednym :evil_lol: [quote name='Daga_i_Oskar'] Mi sie kiedys marzy miec dom, duzy salon i wlasnie pomalowany na czerwono i białe kanapy, albo na odwort, biały kolor i czerwone kanapy :loveu: ach marzenia :cool3: Mi też sie marzy własny domek z dużym ogródkiem po którym będą biegać nie jeden a kilka ogonków :loveu::loveu: ... mam nadzieje ze to marzenie się kiedyś spełni ;) [quote name='Guffi'] Ślicznie:multi: :loveu: Też witam niedzielnie;) ślicznie dziękujemy :loveu::loveu: Quote
Magda Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 fidelek2 napisał(a):Cześć Madziu :multi: Odpoczywałam to ja sobie wczoraj jak Młody był cały dzień u mojej mamy, dzisiaj znowu dzień jak codzień - czyli młyn i sajgon w jednym :evil_lol: :loveu: Oj chcialabym miec taki sajgon i mlyn w swoim domu zamiast ksiazek i zeszytow:placz: Quote
madziasto4 Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 [quote name='Daga_i_Oskar'] Mi sie kiedys marzy miec dom, duzy salon i wlasnie pomalowany na czerwono i białe kanapy, albo na odwort, biały kolor i czerwone kanapy :loveu: ach marzenia :cool3: Daguś nie wiedziałam, że z Ciebie taka patriotka :crazyeye: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Zuza96 Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 Witaj Kasiu Jesu, jak to prze, prze pięknie wygląda :loveu::loveu: Łukaszek i Fidelek, uwielbiam to zestawienie... :loveu: ;) BUZIAKI DLA WAS Quote
yewcia1 Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 [quote name='Zuza96'] Witaj Kasiu Jesu, jak to prze, prze pięknie wygląda :loveu::loveu: Łukaszek i Fidelek, uwielbiam to zestawienie... :loveu: ;) BUZIAKI DLA WAS Teraz jeszcze ja :multi: Nadrabiam 2 - dniowe zaległości i też powiem, ze rewelacja dodam jeszcze, ze odcień drzwi i mebli fantastycznie pasi do czerwieni;) Quote
madziasto4 Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 Widzę już przygotowałaś palmę wielkanocną :eviltong: :evil_lol: Quote
Kasia Posted February 26, 2007 Author Posted February 26, 2007 [quote name='Zuza96'] Witaj Kasiu Jesu, jak to prze, prze pięknie wygląda :loveu::loveu: Łukaszek i Fidelek, uwielbiam to zestawienie... :loveu: ;) BUZIAKI DLA WAS [quote name='yewcia1'] Teraz jeszcze ja :multi: Nadrabiam 2 - dniowe zaległości i też powiem, ze rewelacja dodam jeszcze, ze odcień drzwi i mebli fantastycznie pasi do czerwieni;) to super, że sie podoba :multi: dzięki!!!!!!!!!!!! [quote name='madziasto4'] Widzę już przygotowałaś palmę wielkanocną :eviltong: :evil_lol: haha...:evil_lol: a właśnie że nie - to jest kompozycja ze starego przedpokoju i muszę ja zmienić..... :eviltong: Quote
Kasia Posted February 26, 2007 Author Posted February 26, 2007 Guffi napisał(a): Cześć Kasiu! Witam porannie:evil_lol: Cześć Karola!!! Witaj po porannie ale przedpołudniowo :evil_lol: Quote
Guffi Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 fidelek2 napisał(a): Witaj po porannie ale przedpołudniowo :evil_lol: Uff Ale dzisiaj wcześnie wstałam:evil_lol: Mam taki kaszel, że nawet mi się leżeć nie chciało;)-a dokładnie wstałam o 6:32:D Quote
Alka Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 Guffi napisał(a): -a dokładnie wstałam o 6:32:D no to ja byłam szybsza:evil_lol: , kilka minut po 6 po pieczywko już śmigałam :evil_lol: Cześć Kasiu!:multi: Kolorek miodzio :multi: taki ciepły i wesoły:multi:i pięknie kontrastuje z sufitem. Wiesz, identyczne drzwi mamy ...;) Quote
Guffi Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 [quote name='Alka']no to ja byłam szybsza:evil_lol: , kilka minut po 6 po pieczywko już śmigałam :evil_lol: O żesz:evil_lol: Ja tam po pieczywko nie śmigam, sklepy są daleko, a mi się chce spać:p. Quote
Aga76 Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 Dzień dobry Kasiu :loveu: przyszłam się przywitać :Rose: i życzyć udanego poniedziałku. Masz wspaniałych modeli na zdjęciach, nie wiem który z nich jest przystojnieszy, ale na pewno ciekawych pomysłów i sił witalnych nie brakuje ani jednemu ani drugiemu agentowi. Pozdrawiam serdecznie :p Quote
madziasto4 Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 fidelek2 napisał(a): haha...:evil_lol: a właśnie że nie - to jest kompozycja ze starego przedpokoju i muszę ja zmienić..... :eviltong: a już myślałam :eviltong: Guffi napisał(a):Cześć Kasiu! Witam porannie:evil_lol: Co porannie, jakie porannie?? Czemu Ty nie w szkole o 8:26 :placz: :mad: Cześć Kasiu! :p Quote
Kasia Posted February 26, 2007 Author Posted February 26, 2007 [quote name='Alka'] Cześć Kasiu!:multi: Kolorek miodzio :multi: taki ciepły i wesoły:multi:i pięknie kontrastuje z sufitem. Wiesz, identyczne drzwi mamy ...;) witaj Alu!!! Super ze kolorek sie podoba, jak powiedziałam Tomkowi jak go chwalicie to troszke w piórka mi obrósł :evil_lol: [quote name='Aga76'] Dzień dobry Kasiu :loveu: przyszłam się przywitać :Rose: i życzyć udanego poniedziałku. Masz wspaniałych modeli na zdjęciach, nie wiem który z nich jest przystojnieszy, ale na pewno ciekawych pomysłów i sił witalnych nie brakuje ani jednemu ani drugiemu agentowi. Pozdrawiam serdecznie :p Witaj Aguś :lol: cieszymy sie z odwiedzin i zapraszamy ponownie ;) A co do moich modeli to masz rację - pomysłów im nie brakuje, momentami to ze śmiechu juz nie mogę :evil_lol: [quote name='madziasto4'] a już myślałam :eviltong: Cześć Kasiu! :p Cześć Magdaleno :p za niedługo zmienię na inna palemkę :eviltong: Quote
Alka Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 fidelek2 napisał(a): Super ze kolorek sie podoba, jak powiedziałam Tomkowi jak go chwalicie to troszke w piórka mi obrósł :evil_lol: kilka piór mu nie zaszkodzi, :evil_lol: czasem trzeba chłopa pochwalic:evil_lol: Quote
Kasia Posted February 26, 2007 Author Posted February 26, 2007 Alka napisał(a): kilka piór mu nie zaszkodzi, :evil_lol: czasem trzeba chłopa pochwalic:evil_lol: dobrze napisałaś - czasem :evil_lol: Quote
Guffi Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 [quote name='madziasto4'] Co porannie, jakie porannie?? Czemu Ty nie w szkole o 8:26 :placz: :mad: Kaszel:p [10 znaków] Quote
Kasia Posted February 26, 2007 Author Posted February 26, 2007 PositiveThought napisał(a): hej Kasiu ^^ nie przywitalam się dziś. ale ze mnie kurczę świnia. no. wróciłam ^^ :loveu: no masz szczęście...bo ja już chciałam z kijem na Ciebie iść :-x :evil_lol: Quote
Recommended Posts