Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Hej Kasiu!
Widze, ze male malowanko mieliscie:cool3: Chlopaki slodko wygladaja z tymwielkim misiem:loveu:

Zycze milego dnia!
Mam nadzieje, ze sobie odpoczywasz?

• Replies 12.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Czesc Kasiu :multi:

Mi sie kiedys marzy miec dom, duzy salon i wlasnie pomalowany na czerwono i białe kanapy, albo na odwort, biały kolor i czerwone kanapy :loveu: ach marzenia :cool3:

Fidlaczek z Misiem i Łukaszem wygladaja bosko hihi, w chowanego sie bawili :loveu: :lol:

Co do Fidlaczka przy balkonie, musze kiedys nakrecic Oskarka i Wam pokazac jak ten prosi zeby isc z nim na balkon haha normalny sajgon :evil_lol:

Posted

[quote name=':: FiGa ::']
Wprawdzie nie wyobrażałam sobie tego, bo za czerwonym nie specjalnie szaleje, ale widzę że pięknie to wygląda :crazyeye::crazyeye:

Cudnie :klacz:

Fidlaczek jacarz :evil_lol:
Buziaki dla Fidlaka rozrabiaki i czkającego Łukasia :loveu::loveu:

Wiesz Sylwia, ja też sobie tego nie wyobrażałam... nawet obraziłam sie na Tomka, że On chce czerwony a ja nie bo nie lubię czerwonego :p i potem musiałam przyznać mu rację - wyszło naprawdę ładnie, a na żywo ten kolor wygląda jeszcze lepiej niż na zdjęciu :lol:

Łukaszek i Fidlak wycałowani :loveu:

[quote name='Magda_Miki']
Hej Kasiu!
Widze, ze male malowanko mieliscie:cool3: Chlopaki slodko wygladaja z tymwielkim misiem:loveu:

Zycze milego dnia!
Mam nadzieje, ze sobie odpoczywasz?

Cześć Madziu :multi:

Odpoczywałam to ja sobie wczoraj jak Młody był cały dzień u mojej mamy, dzisiaj znowu dzień jak codzień - czyli młyn i sajgon w jednym :evil_lol:

[quote name='Daga_i_Oskar']
Mi sie kiedys marzy miec dom, duzy salon i wlasnie pomalowany na czerwono i białe kanapy, albo na odwort, biały kolor i czerwone kanapy :loveu: ach marzenia :cool3:

Mi też sie marzy własny domek z dużym ogródkiem po którym będą biegać nie jeden a kilka ogonków :loveu::loveu: ... mam nadzieje ze to marzenie się kiedyś spełni ;)

[quote name='Guffi']
Ślicznie:multi: :loveu:

Też witam niedzielnie;)

ślicznie dziękujemy :loveu::loveu:

Posted

fidelek2 napisał(a):
Cześć Madziu :multi:

Odpoczywałam to ja sobie wczoraj jak Młody był cały dzień u mojej mamy, dzisiaj znowu dzień jak codzień - czyli młyn i sajgon w jednym :evil_lol:
:loveu:

Oj chcialabym miec taki sajgon i mlyn w swoim domu zamiast ksiazek i zeszytow:placz:

Posted

[quote name='Daga_i_Oskar']
Daguś nie wiedziałam, że z Ciebie taka patriotka :crazyeye: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

[quote name='Zuza96']

Witaj Kasiu
Jesu, jak to prze, prze pięknie wygląda :loveu::loveu:
Łukaszek i Fidelek, uwielbiam to zestawienie... :loveu: ;)
BUZIAKI DLA WAS

Teraz jeszcze ja :multi:
Nadrabiam 2 - dniowe zaległości i też powiem, ze rewelacja

dodam jeszcze, ze odcień drzwi i mebli fantastycznie pasi do czerwieni;)

Posted

[quote name='Zuza96']

Witaj Kasiu
Jesu, jak to prze, prze pięknie wygląda :loveu::loveu:
Łukaszek i Fidelek, uwielbiam to zestawienie... :loveu: ;)
BUZIAKI DLA WAS

[quote name='yewcia1']
Teraz jeszcze ja :multi:
Nadrabiam 2 - dniowe zaległości i też powiem, ze rewelacja

dodam jeszcze, ze odcień drzwi i mebli fantastycznie pasi do czerwieni;)

to super, że sie podoba :multi: dzięki!!!!!!!!!!!!

[quote name='madziasto4']
Widzę już przygotowałaś palmę wielkanocną :eviltong: :evil_lol:

haha...:evil_lol: a właśnie że nie - to jest kompozycja ze starego przedpokoju i muszę ja zmienić..... :eviltong:

Posted

fidelek2 napisał(a):

Witaj po porannie ale przedpołudniowo :evil_lol:

Uff
Ale dzisiaj wcześnie wstałam:evil_lol:
Mam taki kaszel, że nawet mi się leżeć nie chciało;)-a dokładnie wstałam o 6:32:D

Posted

Guffi napisał(a):

-a dokładnie wstałam o 6:32:D

no to ja byłam szybsza:evil_lol: , kilka minut po 6 po pieczywko już śmigałam :evil_lol:

Cześć Kasiu!:multi:

Kolorek miodzio :multi: taki ciepły i wesoły:multi:i pięknie kontrastuje z sufitem.
Wiesz, identyczne drzwi mamy ...;)

Posted

[quote name='Alka']no to ja byłam szybsza:evil_lol: , kilka minut po 6 po pieczywko już śmigałam :evil_lol:

O żesz:evil_lol: Ja tam po pieczywko nie śmigam, sklepy są daleko, a mi się chce spać:p.

Posted

Dzień dobry Kasiu :loveu:
przyszłam się przywitać :Rose: i życzyć udanego poniedziałku. Masz wspaniałych modeli na zdjęciach, nie wiem który z nich jest przystojnieszy, ale na pewno ciekawych pomysłów i sił witalnych nie brakuje ani jednemu ani drugiemu agentowi.

Pozdrawiam serdecznie :p

Posted

fidelek2 napisał(a):

haha...:evil_lol: a właśnie że nie - to jest kompozycja ze starego przedpokoju i muszę ja zmienić..... :eviltong:

a już myślałam :eviltong:

Guffi napisał(a):
Cześć Kasiu!
Witam porannie:evil_lol:

Co porannie, jakie porannie?? Czemu Ty nie w szkole o 8:26 :placz: :mad:

Cześć Kasiu! :p

Posted

[quote name='Alka']
Cześć Kasiu!:multi:

Kolorek miodzio :multi: taki ciepły i wesoły:multi:i pięknie kontrastuje z sufitem.
Wiesz, identyczne drzwi mamy ...;)

witaj Alu!!!
Super ze kolorek sie podoba, jak powiedziałam Tomkowi jak go chwalicie to troszke w piórka mi obrósł :evil_lol:

[quote name='Aga76']
Dzień dobry Kasiu :loveu:
przyszłam się przywitać :Rose: i życzyć udanego poniedziałku. Masz wspaniałych modeli na zdjęciach, nie wiem który z nich jest przystojnieszy, ale na pewno ciekawych pomysłów i sił witalnych nie brakuje ani jednemu ani drugiemu agentowi.

Pozdrawiam serdecznie :p

Witaj Aguś :lol: cieszymy sie z odwiedzin i zapraszamy ponownie ;)

A co do moich modeli to masz rację - pomysłów im nie brakuje, momentami to ze śmiechu juz nie mogę :evil_lol:

[quote name='madziasto4']
a już myślałam :eviltong:

Cześć Kasiu! :p

Cześć Magdaleno :p

za niedługo zmienię na inna palemkę :eviltong:

Posted

fidelek2 napisał(a):

Super ze kolorek sie podoba, jak powiedziałam Tomkowi jak go chwalicie to troszke w piórka mi obrósł :evil_lol:

kilka piór mu nie zaszkodzi, :evil_lol: czasem trzeba chłopa pochwalic:evil_lol:

Posted

PositiveThought napisał(a):

hej Kasiu ^^ nie przywitalam się dziś. ale ze mnie kurczę świnia. no.

wróciłam ^^ :loveu:

no masz szczęście...bo ja już chciałam z kijem na Ciebie iść :-x :evil_lol: