:: FiGa :: Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 fidelek2 napisał(a):Już już :p Tomek maluje przedpokój, Łukaszek u mojej mamy a ja siedzę na dogo :eviltong:Pozbyła sie facetów i szaleje sobie :razz::razz: Quote
Alka Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 fidelek2 napisał(a):Już już :p Tomek maluje przedpokój, Łukaszek u mojej mamy a ja siedzę na dogo :eviltong: chwile relaksu musisz mieć :p przecież mamy weekend:multi: Quote
Guffi Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 I jak tam? Przedpokój już jest rażąco czerwony? Quote
Kasia Posted February 25, 2007 Author Posted February 25, 2007 Witamy niedzielnie :multi::multi: [quote name='Guffi'] I jak tam? Przedpokój już jest rażąco czerwony? takie cuś nam wyszło :p Quote
Moniś Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 extra kolorek :loveu::loveu::loveu::loveu: Cześć Kasiu!! :multi: mam różowe bolerko w Twoim rozmiarze ;);) Quote
Daga_i_Oskar Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 [quote name='fidelek2']Witamy niedzielnie :multi::multi: takie cuś nam wyszło :p Mnie się takie cuś baaardzo podoba :multi: Czesc Kasiu i Fidlaczku i Łukaszku :loveu: Monia a jakie bolerko, ja tez kcem zobaczyc :cool3: Quote
Kasia Posted February 25, 2007 Author Posted February 25, 2007 Moniś napisał(a): extra kolorek :loveu::loveu::loveu::loveu: Cześć Kasiu!! :multi: mam różowe bolerko w Twoim rozmiarze ;);) to prześlij mi na PW ;) różowe bolerko.....hmmm, nigdy czegos takiego nie miałam na sobie ale ale....:cool3: Quote
madziasto4 Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 Cześć! :p E no fajnie :) Podoba mi się :) Sufit też czerwony? Quote
Kasia Posted February 25, 2007 Author Posted February 25, 2007 [quote name='madziasto4'] E no fajnie :) Podoba mi się :) Sufit też czerwony? nie, sufit został biały :p o tak to wygląda z sufitem.... Quote
Kasia Posted February 25, 2007 Author Posted February 25, 2007 a tak Fidel sie rozprawił z pudełkiem po jajkach :p Quote
madziasto4 Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 [quote name='fidelek2']a tak Fidel sie rozprawił z pudełkiem po jajkach :p No pewnie, co się będzie poniewierało :evil_lol: Quote
Kasia Posted February 25, 2007 Author Posted February 25, 2007 madziasto4 napisał(a): No pewnie, co się będzie poniewierało :evil_lol: Magda to jest i tak tylko cześć sfotografowana - reszta leżała na podłodze tylko że aparat mi tego już nie objął...zbyt duży rozrzut Fidlak miał :evil_lol::evil_lol: Quote
madziasto4 Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 fidelek2 napisał(a):Magda to jest i tak tylko cześć sfotografowana - reszta leżała na podłodze tylko że aparat mi tego już nie objął...zbyt duży rozrzut Fidlak miał :evil_lol::evil_lol: Łobuz jeden :lol: To Fidlak ma takie zapędy do rwania gazet, pudełek itp? Quote
Kasia Posted February 25, 2007 Author Posted February 25, 2007 madziasto4 napisał(a): Łobuz jeden :lol: To Fidlak ma takie zapędy do rwania gazet, pudełek itp? Taa jaa...to jest najlepsza zabawa :p Quote
madziasto4 Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 fidelek2 napisał(a):Taa jaa...to jest najlepsza zabawa :p A synek pewnie bierze przykład i też rwie, co? :lol: Quote
Kasia Posted February 25, 2007 Author Posted February 25, 2007 madziasto4 napisał(a): A synek pewnie bierze przykład i też rwie, co? :lol: A jak ;) to zgrany duet przecież jest :p Quote
madziasto4 Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 fidelek2 napisał(a):A jak ;) to zgrany duet przecież jest :p Fajne te Twoje 2 szkodniki :loveu: Quote
Kasia Posted February 25, 2007 Author Posted February 25, 2007 madziasto4 napisał(a): Fajne te Twoje 2 szkodniki :loveu: musiałabyś teraz słyszeć jak Młody stęka żeby dostać sie do Fidla, który schował sie przed Nim pod ławą :evil_lol::evil_lol: aż czkawki dostał biedny...... Quote
madziasto4 Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 fidelek2 napisał(a):musiałabyś teraz słyszeć jak Młody stęka żeby dostać sie do Fidla, który schował sie przed Nim pod ławą :evil_lol::evil_lol: aż czkawki dostał biedny...... buahahaha :evil_lol: Fidelek no pobawiłbyś się z dzieckiem :shake: :lol: Quote
Kasia Posted February 25, 2007 Author Posted February 25, 2007 szczekaniem domaga sie aby puścić go na balkon :p Quote
madziasto4 Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 [quote name='fidelek2']szczekaniem domaga sie aby puścić go na balkon :p Haha pewnie jedyne bezpieczne miejsce, gdzie Łukaszek nie ma wstępu ;) Śliczną ma tą mordkę :loveu: A jak fajnie ciapowato usiadł :evil_lol: Quote
Kasia Posted February 25, 2007 Author Posted February 25, 2007 madziasto4 napisał(a): Śliczną ma tą mordkę :loveu: A jak fajnie ciapowato usiadł :evil_lol: bo z niego to jest właśnie taka ciapa :evil_lol: ale taka bardzo kochana ciapa :loveu::loveu: Quote
:: FiGa :: Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 [quote name='fidelek2']Witamy niedzielnie :multi::multi: takie cuś nam wyszło :p Wprawdzie nie wyobrażałam sobie tego, bo za czerwonym nie specjalnie szaleje, ale widzę że pięknie to wygląda :crazyeye::crazyeye: Cudnie :klacz: Fidlaczek jacarz :evil_lol: Buziaki dla Fidlaka rozrabiaki i czkającego Łukasia :loveu::loveu: Quote
Recommended Posts