Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 12.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

madziasto4 napisał(a):

Cześć Kasiu, co Was tak na tematy o sklerozie wzięło

Madziu bo stara już się robię, narzekam i narzekam..no i skleroza też przyszła - z dnia na dzień coraz wieksza :evil_lol:

Posted

fidelek2 napisał(a):
Madziu bo stara już się robię, narzekam i narzekam..no i skleroza też przyszła - z dnia na dzień coraz wieksza :evil_lol:

Oj to ja się też chyba starzeję, mylą mi się pory dnia- kiedyś o 12 w południe powiedziałam sąsiadce 'dobry wieczór' :roll: Wytłumaczyłam się przemęczeniem :lol:

Posted

[quote name='madziasto4']
Oj to ja się też chyba starzeję, mylą mi się pory dnia- kiedyś o 12 w południe powiedziałam sąsiadce 'dobry wieczór' :roll: Wytłumaczyłam się przemęczeniem :lol:

hahaha...dobre :p nieźle zakręcona jesteś :lol:

[quote name='Patikujek_Zabrze']

Jak oni słodziakowato ze sobą wyglądają:loveu:

a jak słodziakowato wnerwiają oczy i uszy...:diabloti:

Posted

[quote name='fidelek2']
haha, Łukaszek się zmęczył ... fajne foteczki chłopaczków:loveu:

Cześc Kasiu! :multi:
Dodam ,że skleroza to fajna choroba, nie boli tylko czasem trzeba się nachodzić:cool3:

Posted

madziasto4 napisał(a):

Fidlak robi za nianię, co? :evil_lol: A potrafi tak wymęczyć Łukaszka, że mały po zabawie od razu pada do spania? :razz:

bo to jest tak: Fidlak najpierw leci z zabawkami do nas, jak widzi że żadne z nas nie ma ochoty sie z nim szarpać to dopiero wtedy uderza do Młodego....:p z braku laku lepsze to niż nic :p

Łukaszek jeszcze za mały do takiej prawdziwej zabawy, teraz to on bardziej do ganiania i ciagnięcia Fidlaka za włosy sie bierze...czasami jak ma coś w rączce a Fidel jest obok to podkłada mu to pod pysek no i wtedy zaczynaja sie szarpać, Młody sie cieszy na cały głos a Fidel szczęśliwy ze ktoś sie nim zainteresował.
Wczoraj to nawet Łukaszek wkładał mu swój smoczek do pyszczka - jak zabrałam mu go to był jeden wielki lament :cool1:

Posted

Alka napisał(a):

jendmy słowem Kasiu macie wesoło w domku :loveu::loveu:

w sumie tak :lol:

tylko czasami to mi szkoda trochę Fidlaczka....Młody teraz śmiga w chodziku, nie istnieją dla Niego żadne przeszkody - rozpędza sie i tak leci jak perszing jaki nie patrząc czy ktoś lub coś stoi mu na drodze a najczęściej to właśnie napatoczy mu sie Fidelek, który obrywa przez niego tym chodzikiem bo nigdy nie zdąży mu sie usunąć z drogi :p :p
taka sierotka moja :loveu: :loveu:

Posted

fidelek2 napisał(a):
w sumie tak :lol:

tylko czasami to mi szkoda trochę Fidlaczka....Młody teraz śmiga w chodziku, nie istnieją dla Niego żadne przeszkody - rozpędza sie i tak leci jak perszing jaki nie patrząc czy ktoś lub coś stoi mu na drodze a najczęściej to właśnie napatoczy mu sie Fidelek, który obrywa przez niego tym chodzikiem bo nigdy nie zdąży mu sie usunąć z drogi :p :p
taka sierotka moja :loveu: :loveu:

:evil_lol:
Master to też taka sierotka, gdy ma do czynienia z dziećmi :lol:

Guest Kamcia_14
Posted

Niemal identycznie jak moja Kamcia z Anetką :loveu:.

Posted

Guffi napisał(a):

Niu niu niu:loveu: :loveu: :loveu:

widzisz...ja się zabieram za robienie zdjęć a Fidlasty padł jak kawka...:p i zdjęć nie będzie :cool1:

Posted

fidelek2 napisał(a):
widzisz...ja się zabieram za robienie zdjęć a Fidlasty padł jak kawka...:p i zdjęć nie będzie :cool1:

Ehh:shake:
Nie przejmuj się, z moimi jest to samo, jak coś od nich chcę to nagle okazują się straszliwie zmęczone:diabloti: ... ciekawe czym:hmmmm:.

Posted

[quote name='Alka']

na chorego to on nie wygląda:evil_lol: dumny jak paw :loveu:

chwali sie pisankami :evil_lol: Alu ale zauważ, że ostatnio to prawie tylko takie fotki ma bo w innych pozycja trudno go zastać :p:p