Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Czesc Kasiu :multi:

Widze, ze z Łukaszka to housekepperka rosnie :evil_lol: tylko ze on zaczyna najpierw balaganic, a Mamcia sprzata hihih, ale slodko to musi wsyztsko wygladac jak tak opisujesz :loveu: :loveu:

Przy stole łukaszek i Fidlaczek siupel wygladaja, ach Kochane mordki obie :loveu: :loveu:

A w lozeczku tak nieiwnnie - czy łukasz czasem nie przekreca sie tak, ze wedruje miedzy Toba a Tomkiem :evil_lol:

• Replies 12.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name=':: FiGa ::']

Łukaś ma piękną pościel, wiosną zawiało :loveu: I tak wszystko wokół jest w moich kolorach - niebieski, zielony i żółty :loveu:

Cały pokój mamy zrobiony w takich kolorach - nie potrafiłam sie zdecydować na jeden z nich więc mamy wszystkie 3...:p i pościele, i ściany i okno....nawet wykładzina kolorowa :lol: :lol:

[quote name='Daga_i_Oskar']

A w lozeczku tak nieiwnnie - czy łukasz czasem nie przekreca sie tak, ze wedruje miedzy Toba a Tomkiem :evil_lol:

Daguś co rusz przemieszcza sie na nasze łóżko, nie raz w nocy sie budzę bo Mały sie przekręcił i jego nogi mam na swojej buzi albo leży w poprzek na mnie :p :p

[quote name='madziasto4']
Cześć Kasiu :multi:

[quote name='Zuza96']
Bryyyy wiczór Kasiu, Fidlau i Łukaszku :loveu:

cześć :multi: :multi:

Posted

fidelek2 napisał(a):

Daguś co rusz przemieszcza sie na nasze łóżko, nie raz w nocy sie budzę bo Mały sie przekręcił i jego nogi mam na swojej buzi albo leży w poprzek na mnie :p :p

Wędrowniczek :lol: A nie kopie przez sen? :razz:

Posted

fidelek2 napisał(a):
Cały pokój mamy zrobiony w takich kolorach - nie potrafiłam sie zdecydować na jeden z nich więc mamy wszystkie 3...:p i pościele, i ściany i okno....nawet wykładzina kolorowa :lol: :lol:

A ja w tym roku pewnie znowu będę wybierała między łososiowym(taki mam teraz) a lawendowym:lol:.

Posted

madziasto4 napisał(a):

Wędrowniczek :lol: A nie kopie przez sen? :razz:

oj kopie kopie....wierci się i przemieszcza :p potrafi w czasie snu przewrócić sie na łóżeczku do góry nogami - głowa ląduje tam gdzie nogi i odwrotnie :p albo w poprzek - głowa zostaje w łóżeczku a nogi i tułów na naszym łóżku :p

będzie z Niego chiba lunatyk :evil_lol:

Posted

Guffi napisał(a):

A ja w tym roku pewnie znowu będę wybierała między łososiowym(taki mam teraz) a lawendowym:lol:.

mi sie jeszcze marzy zrobić jedno pomieszczenie w kolorze czerwonym - i albo to będzie ten 3 pokój, który dopiero będziemy robić albo przedpokój przemalujemy :lol: i chyba to będzie jednak przedpokój bo szybciej sie to zrobi :p :p ( na remont tego 3 pokoju trzeba najpierw kasiorki nazbierać :p )

Posted

fidelek2 napisał(a):
mi sie jeszcze marzy zrobić jedno pomieszczenie w kolorze czerwonym - i albo to będzie ten 3 pokój, który dopiero będziemy robić albo przedpokój przemalujemy :lol: i chyba to będzie jednak przedpokój bo szybciej sie to zrobi :p :p

To u nas właśnie ten łososiowy miał być papają i na opakowaniu wyglądał zupełnie inaczej-taki kremowy. Ale później jak wys(echł?) na ścianie to zrobił się taki łososiowy i straszliwie mi się spodobał:loveu:. Ja jak farby to zawsze tylko z tej firmy z bobtailem(zawsze zapominam jak się nazywa):loveu::p.

Posted

Guffi napisał(a):

To u nas właśnie ten łososiowy miał być papają i na opakowaniu wyglądał zupełnie inaczej-taki kremowy. Ale później jak wys(echł?) na ścianie to zrobił się taki łososiowy i straszliwie mi się spodobał:loveu:. Ja jak farby to zawsze tylko z tej firmy z bobtailem(zawsze zapominam jak się nazywa):loveu::p.

my teraz właśnie szperamy i szukamy firmy, z której kupić kolor czerwony - i nie wiemy z której kupić, aby ten kolor był na 1000% prawdziwy czerwony...:roll:

Posted

fidelek2 napisał(a):
my teraz właśnie szperamy i szukamy firmy, z której kupić kolor czerwony - i nie wiemy z której kupić, aby ten kolor był na 1000% prawdziwy czerwony...:roll:

No ja niestety nie wiem, nie znam się na tym, ale kolor zawsze na ścianie wygląda inaczej:shake:.

Posted

[quote name='Guffi']

Aaaa!!! Kasiu!!!
Nie zagapiłaś się przypadkiem??:oops2:
!!!200!!!
:smilecol::smilecol:
:laola: :laola:
:pepsi: :pepsi:

a wiesz że przagapiłabym :p:p dzięki bardzo Karolinko :buzi:

Posted

PositiveThought napisał(a):

ooo, jak słodko! moje kochane dwa maluszki w akcji ^^

haha...słodko to to wygląda tylko na zdjeciach :lol: wierz mi, że nie chciałabyś mieć tego na codzień :p

Posted

PositiveThought napisał(a):

nie mów tak! nie wolno!
kiedyś ktoś mi powiedział, że jak brakuje czasu, to znaczy, że człowiek się starzeje... o_O

ale się chyba naprawdę starzeję :p sklerozę juz mam...:p