Daga_i_Oskar Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 Czesc Kasiu :multi: Widze, ze z Łukaszka to housekepperka rosnie :evil_lol: tylko ze on zaczyna najpierw balaganic, a Mamcia sprzata hihih, ale slodko to musi wsyztsko wygladac jak tak opisujesz :loveu: :loveu: Przy stole łukaszek i Fidlaczek siupel wygladaja, ach Kochane mordki obie :loveu: :loveu: A w lozeczku tak nieiwnnie - czy łukasz czasem nie przekreca sie tak, ze wedruje miedzy Toba a Tomkiem :evil_lol: Quote
Zuza96 Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 Bryyyy wiczór Kasiu, Fidlau i Łukaszku :loveu: Quote
Kasia Posted February 20, 2007 Author Posted February 20, 2007 [quote name=':: FiGa ::'] Łukaś ma piękną pościel, wiosną zawiało :loveu: I tak wszystko wokół jest w moich kolorach - niebieski, zielony i żółty :loveu: Cały pokój mamy zrobiony w takich kolorach - nie potrafiłam sie zdecydować na jeden z nich więc mamy wszystkie 3...:p i pościele, i ściany i okno....nawet wykładzina kolorowa :lol: :lol: [quote name='Daga_i_Oskar'] A w lozeczku tak nieiwnnie - czy łukasz czasem nie przekreca sie tak, ze wedruje miedzy Toba a Tomkiem :evil_lol: Daguś co rusz przemieszcza sie na nasze łóżko, nie raz w nocy sie budzę bo Mały sie przekręcił i jego nogi mam na swojej buzi albo leży w poprzek na mnie :p :p [quote name='madziasto4'] Cześć Kasiu :multi: [quote name='Zuza96'] Bryyyy wiczór Kasiu, Fidlau i Łukaszku :loveu: cześć :multi: :multi: Quote
madziasto4 Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 fidelek2 napisał(a): Daguś co rusz przemieszcza sie na nasze łóżko, nie raz w nocy sie budzę bo Mały sie przekręcił i jego nogi mam na swojej buzi albo leży w poprzek na mnie :p :p Wędrowniczek :lol: A nie kopie przez sen? :razz: Quote
Guffi Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 fidelek2 napisał(a):Cały pokój mamy zrobiony w takich kolorach - nie potrafiłam sie zdecydować na jeden z nich więc mamy wszystkie 3...:p i pościele, i ściany i okno....nawet wykładzina kolorowa :lol: :lol: A ja w tym roku pewnie znowu będę wybierała między łososiowym(taki mam teraz) a lawendowym:lol:. Quote
Kasia Posted February 20, 2007 Author Posted February 20, 2007 madziasto4 napisał(a): Wędrowniczek :lol: A nie kopie przez sen? :razz: oj kopie kopie....wierci się i przemieszcza :p potrafi w czasie snu przewrócić sie na łóżeczku do góry nogami - głowa ląduje tam gdzie nogi i odwrotnie :p albo w poprzek - głowa zostaje w łóżeczku a nogi i tułów na naszym łóżku :p będzie z Niego chiba lunatyk :evil_lol: Quote
Kasia Posted February 20, 2007 Author Posted February 20, 2007 Guffi napisał(a): A ja w tym roku pewnie znowu będę wybierała między łososiowym(taki mam teraz) a lawendowym:lol:. mi sie jeszcze marzy zrobić jedno pomieszczenie w kolorze czerwonym - i albo to będzie ten 3 pokój, który dopiero będziemy robić albo przedpokój przemalujemy :lol: i chyba to będzie jednak przedpokój bo szybciej sie to zrobi :p :p ( na remont tego 3 pokoju trzeba najpierw kasiorki nazbierać :p ) Quote
Guffi Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 fidelek2 napisał(a):mi sie jeszcze marzy zrobić jedno pomieszczenie w kolorze czerwonym - i albo to będzie ten 3 pokój, który dopiero będziemy robić albo przedpokój przemalujemy :lol: i chyba to będzie jednak przedpokój bo szybciej sie to zrobi :p :p To u nas właśnie ten łososiowy miał być papają i na opakowaniu wyglądał zupełnie inaczej-taki kremowy. Ale później jak wys(echł?) na ścianie to zrobił się taki łososiowy i straszliwie mi się spodobał:loveu:. Ja jak farby to zawsze tylko z tej firmy z bobtailem(zawsze zapominam jak się nazywa):loveu::p. Quote
Kasia Posted February 20, 2007 Author Posted February 20, 2007 Guffi napisał(a): To u nas właśnie ten łososiowy miał być papają i na opakowaniu wyglądał zupełnie inaczej-taki kremowy. Ale później jak wys(echł?) na ścianie to zrobił się taki łososiowy i straszliwie mi się spodobał:loveu:. Ja jak farby to zawsze tylko z tej firmy z bobtailem(zawsze zapominam jak się nazywa):loveu::p. my teraz właśnie szperamy i szukamy firmy, z której kupić kolor czerwony - i nie wiemy z której kupić, aby ten kolor był na 1000% prawdziwy czerwony...:roll: Quote
Guffi Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 fidelek2 napisał(a):my teraz właśnie szperamy i szukamy firmy, z której kupić kolor czerwony - i nie wiemy z której kupić, aby ten kolor był na 1000% prawdziwy czerwony...:roll: No ja niestety nie wiem, nie znam się na tym, ale kolor zawsze na ścianie wygląda inaczej:shake:. Quote
Guffi Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 Aaaa!!! Kasiu!!! Nie zagapiłaś się przypadkiem??:oops2: !!!200!!! :smilecol::smilecol: :laola: :laola: :pepsi: :pepsi: Quote
:: FiGa :: Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 200 :multi: Ale gonicie :cool3: Świetne fotki panów rozwalających pudełko :evil_lol: Kasiu mam prośbę Czy nie założyłabyć aukcji allegro dla Dakara? Tu jest dłuższy opis ;) http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=44857&page=3 Quote
Kasia Posted February 20, 2007 Author Posted February 20, 2007 [quote name='Guffi']Aaaa!!! Kasiu!!! Nie zagapiłaś się przypadkiem??:oops2: !!!200!!! :smilecol::smilecol: :laola: :laola: :pepsi: :pepsi: a wiesz że przagapiłabym :p:p dzięki bardzo Karolinko :buzi: Quote
Kasia Posted February 20, 2007 Author Posted February 20, 2007 [quote name=':: FiGa ::'] Kasiu mam prośbę Czy nie założyłabyć aukcji allegro dla Dakara? Tu jest dłuższy opis ;) http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=44857&page=3 Jasne że założę ;) jak nie dzisiaj to jutro rano na pewno ;) Quote
Zuza96 Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 GRATULACJE !!! :Rose::Rose::Rose: :BIG: :smilecol::BIG: :popcorn: :knajpa: :pepsi::drinking: Quote
Kasia Posted February 20, 2007 Author Posted February 20, 2007 PositiveThought napisał(a): ooo, jak słodko! moje kochane dwa maluszki w akcji ^^ haha...słodko to to wygląda tylko na zdjeciach :lol: wierz mi, że nie chciałabyś mieć tego na codzień :p Quote
Kasia Posted February 20, 2007 Author Posted February 20, 2007 ale momentami mam naprawdę juz dosyć ...na wszystko brakuje czasu :roll: :cool1: Quote
Kasia Posted February 20, 2007 Author Posted February 20, 2007 PositiveThought napisał(a): nie mów tak! nie wolno! kiedyś ktoś mi powiedział, że jak brakuje czasu, to znaczy, że człowiek się starzeje... o_O ale się chyba naprawdę starzeję :p sklerozę juz mam...:p Quote
Zuza96 Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 fidelek2 napisał(a):ale się chyba naprawdę starzeję :p sklerozę juz mam...:p hahahahahaha Quote
Recommended Posts