Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

madziasto4 napisał(a):

O Fidelku nie wspomniałam, bo to przecież oczywiste, że jest śliczniutki :loveu: Ale dzieciaczek jest uroczy :loveu: Te oczka, buźka uśmiechnięta, chyba jest wesoły ;) Chłopczyk czy dziewczynka? ;)

Tak, to bardzo wesoły i radosny chłopczyk:lol: A właściwie dwa chłopaki:loveu: :loveu: :loveu: Zresztą same chłopy w tym moim domu, bo jeszcze jest przecież mąż:evil_lol:

• Replies 12.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Daga_i_Oskar']

ojej rozmarzyłam się o takim szkrabie :oops: :loveu:
Yorka już mam tylko takiego ślicznego bobaska mi brakuje - ma cudne oczka i w ogóle jest piekny :loveu:
A moze Rodzice tej dziecinki sie ujawnia ;)

Daguś, bo to jest tak: najpierw pies, potem chłop i dzieciaczek:evil_lol: Kolejność zachowana musi być:eviltong:
Fajny jest taki mały bobas, ale popalić też daje. Nieprzespane noce, dużo wiecej obowiązków ale też dużo więcej radości! Zresztą do wszystkiego idzie sie przyzwyczaić.
Nie narzekamy!!!:lol:

Posted

[quote name='fidelek2']sznupałem, sznupałem i coś tam wysznupałem:evil_lol:

cóż za poza :bigcool::bigcool::bigcool::bigcool::bigcool::bigcool::bigcool::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin:

Posted

[quote name='fidelek2']Daguś, bo to jest tak: najpierw pies, potem chłop i dzieciaczek:evil_lol: Kolejność zachowana musi być:eviltong:
Fajny jest taki mały bobas, ale popalić też daje. Nieprzespane noce, dużo wiecej obowiązków ale też dużo więcej radości! Zresztą do wszystkiego idzie sie przyzwyczaić.
Nie narzekamy!!!:lol:

Kasiu to pierwsze czyli Yorka chłopa mam, jeszcze tylko takiego dwunożnego trzeba gdzieś upolować, tylko nie wiem czy powinien być z rodowodem, czy raczej nie, zeby się Oskarek nie pogniewał, ze jest gorszy :evil_lol: A co do dzieci to ja wręcz za nimi przepadam, a i one mnie lubią. Nie zapomne jak 3letni chłopczyk na mój wyjazd przygotował śliczny bugiecik z polnych kwiatuszków i mi go wręczył :loveu: :loveu:
Dzieci dadzą popalić, ale za to kiedy dorosną jak miło wspomina się czasy kiedy były bobaskami :loveu:

pokaże Ci moje zdjęcie jak się kąpałam :loveu: :lol:

i już gwizdac umiałam :razz: :lol: :cool3: :evil_lol:

Posted

[quote name='Daga_i_Oskar']
Kasiu to pierwsze czyli Yorka chłopa mam, jeszcze tylko takiego dwunożnego trzeba gdzieś upolować, tylko nie wiem czy powinien być z rodowodem, czy raczej nie, zeby się Oskarek nie pogniewał, ze jest gorszy :evil_lol: A co do dzieci to ja wręcz za nimi przepadam, a i one mnie lubią. Nie zapomne jak 3letni chłopczyk na mój wyjazd przygotował śliczny bugiecik z polnych kwiatuszków i mi go wręczył :loveu: :loveu:

No to nie ma na co czekać, tylko ruszać jak najszybciej na łowy:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

[quote]
Dzieci dadzą popalić, ale za to kiedy dorosną jak miło wspomina się czasy kiedy były bobaskami :loveu:

pokaże Ci moje zdjęcie jak się kąpałam :loveu: :lol:

i już gwizdac umiałam :razz: :lol: :cool3: :evil_lol:

Prześliczny maluszek! :loveu: :loveu: :loveu: Zresztą jak mogło być inaczej? Twoje teraźniejsze zdjęcia mówią same za siebie!!!:lol:

Posted

Moniś napisał(a):

Cześć Kasiu;)
Jak tam dzisiaj samopoczucie Fidlaczka? :loveu:

Cześć Moniczko :multi:

Fidlak zdrów jak ryba w wodzie :lol: Po tych niestrawnościach zrobił się jakiś taki rozbrykany i bardziej szczekliwy. Szczeka dosłownie na wszystko i na każdego i to o każdej porze dnia i nocy:evil_lol: Nawet w środku nocy! Skubanemu chyba sie słuch coś wyostrzył:cool3:
A apetyt jaki ma :crazyeye: Non stop jest głodny!!!

Posted

fidelek2 napisał(a):
Cześć Moniczko :multi:

Fidlak zdrów jak ryba w wodzie :lol: Po tych niestrawnościach zrobił się jakiś taki rozbrykany i bardziej szczekliwy. Szczeka dosłownie na wszystko i na każdego i to o każdej porze dnia i nocy:evil_lol: Nawet w środku nocy! Skubanemu chyba sie słuch coś wyostrzył:cool3:
A apetyt jaki ma :crazyeye: Non stop jest głodny!!!

hahahaha :evil_lol: musi nadrobić te stracone dni :evil_lol::evil_lol: i jedzeniem i szczekaniem :evil_lol:

Posted

[quote name='Moniś']

Proszę :multi::multi:
Jeśli się spodoba, to jutro dorobie avatarek ;)

No jasne że się podoba :multi::loveu::multi::loveu: Czekamy na avatarek :p
I dziękujemy bardzo :Rose:

Śliczniego masz synka Kasiu- jak ma na imię? :loveu::loveu:

:loveu: łukasz :loveu: