Kasia Posted September 21, 2006 Author Posted September 21, 2006 madziasto4 napisał(a): O Fidelku nie wspomniałam, bo to przecież oczywiste, że jest śliczniutki :loveu: Ale dzieciaczek jest uroczy :loveu: Te oczka, buźka uśmiechnięta, chyba jest wesoły ;) Chłopczyk czy dziewczynka? ;) Tak, to bardzo wesoły i radosny chłopczyk:lol: A właściwie dwa chłopaki:loveu: :loveu: :loveu: Zresztą same chłopy w tym moim domu, bo jeszcze jest przecież mąż:evil_lol: Quote
Kasia Posted September 21, 2006 Author Posted September 21, 2006 [quote name='Daga_i_Oskar'] ojej rozmarzyłam się o takim szkrabie :oops: :loveu: Yorka już mam tylko takiego ślicznego bobaska mi brakuje - ma cudne oczka i w ogóle jest piekny :loveu: A moze Rodzice tej dziecinki sie ujawnia ;) Daguś, bo to jest tak: najpierw pies, potem chłop i dzieciaczek:evil_lol: Kolejność zachowana musi być:eviltong: Fajny jest taki mały bobas, ale popalić też daje. Nieprzespane noce, dużo wiecej obowiązków ale też dużo więcej radości! Zresztą do wszystkiego idzie sie przyzwyczaić. Nie narzekamy!!!:lol: Quote
Kasia Posted September 21, 2006 Author Posted September 21, 2006 sznupałem, sznupałem i coś tam wysznupałem:evil_lol: Quote
Moniś Posted September 21, 2006 Posted September 21, 2006 [quote name='fidelek2']sznupałem, sznupałem i coś tam wysznupałem:evil_lol: cóż za poza :bigcool::bigcool::bigcool::bigcool::bigcool::bigcool::bigcool::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin: Quote
Daga_i_Oskar Posted September 21, 2006 Posted September 21, 2006 [quote name='fidelek2']Daguś, bo to jest tak: najpierw pies, potem chłop i dzieciaczek:evil_lol: Kolejność zachowana musi być:eviltong: Fajny jest taki mały bobas, ale popalić też daje. Nieprzespane noce, dużo wiecej obowiązków ale też dużo więcej radości! Zresztą do wszystkiego idzie sie przyzwyczaić. Nie narzekamy!!!:lol: Kasiu to pierwsze czyli Yorka chłopa mam, jeszcze tylko takiego dwunożnego trzeba gdzieś upolować, tylko nie wiem czy powinien być z rodowodem, czy raczej nie, zeby się Oskarek nie pogniewał, ze jest gorszy :evil_lol: A co do dzieci to ja wręcz za nimi przepadam, a i one mnie lubią. Nie zapomne jak 3letni chłopczyk na mój wyjazd przygotował śliczny bugiecik z polnych kwiatuszków i mi go wręczył :loveu: :loveu: Dzieci dadzą popalić, ale za to kiedy dorosną jak miło wspomina się czasy kiedy były bobaskami :loveu: pokaże Ci moje zdjęcie jak się kąpałam :loveu: :lol: i już gwizdac umiałam :razz: :lol: :cool3: :evil_lol: Quote
Kasia Posted September 22, 2006 Author Posted September 22, 2006 [quote name='Daga_i_Oskar'] Kasiu to pierwsze czyli Yorka chłopa mam, jeszcze tylko takiego dwunożnego trzeba gdzieś upolować, tylko nie wiem czy powinien być z rodowodem, czy raczej nie, zeby się Oskarek nie pogniewał, ze jest gorszy :evil_lol: A co do dzieci to ja wręcz za nimi przepadam, a i one mnie lubią. Nie zapomne jak 3letni chłopczyk na mój wyjazd przygotował śliczny bugiecik z polnych kwiatuszków i mi go wręczył :loveu: :loveu: No to nie ma na co czekać, tylko ruszać jak najszybciej na łowy:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: [quote] Dzieci dadzą popalić, ale za to kiedy dorosną jak miło wspomina się czasy kiedy były bobaskami :loveu: pokaże Ci moje zdjęcie jak się kąpałam :loveu: :lol: i już gwizdac umiałam :razz: :lol: :cool3: :evil_lol: Prześliczny maluszek! :loveu: :loveu: :loveu: Zresztą jak mogło być inaczej? Twoje teraźniejsze zdjęcia mówią same za siebie!!!:lol: Quote
haska_12 Posted September 22, 2006 Posted September 22, 2006 Hehe :) Czesław-perowiańczyk jaki słodki :) A tak wogle to śliczny yorczek :loveu: Fajnie tak powspominać jak był maly :) Quote
Moniś Posted September 22, 2006 Posted September 22, 2006 Cześć Kasiu;) Jak tam dzisiaj samopoczucie Fidlaczka? :loveu: Quote
Kasia Posted September 22, 2006 Author Posted September 22, 2006 Moniś napisał(a): Cześć Kasiu;) Jak tam dzisiaj samopoczucie Fidlaczka? :loveu: Cześć Moniczko :multi: Fidlak zdrów jak ryba w wodzie :lol: Po tych niestrawnościach zrobił się jakiś taki rozbrykany i bardziej szczekliwy. Szczeka dosłownie na wszystko i na każdego i to o każdej porze dnia i nocy:evil_lol: Nawet w środku nocy! Skubanemu chyba sie słuch coś wyostrzył:cool3: A apetyt jaki ma :crazyeye: Non stop jest głodny!!! Quote
Moniś Posted September 22, 2006 Posted September 22, 2006 fidelek2 napisał(a):Cześć Moniczko :multi: Fidlak zdrów jak ryba w wodzie :lol: Po tych niestrawnościach zrobił się jakiś taki rozbrykany i bardziej szczekliwy. Szczeka dosłownie na wszystko i na każdego i to o każdej porze dnia i nocy:evil_lol: Nawet w środku nocy! Skubanemu chyba sie słuch coś wyostrzył:cool3: A apetyt jaki ma :crazyeye: Non stop jest głodny!!! hahahaha :evil_lol: musi nadrobić te stracone dni :evil_lol::evil_lol: i jedzeniem i szczekaniem :evil_lol: Quote
Kasia Posted September 23, 2006 Author Posted September 23, 2006 a tak potrafię prosić :lol: prosiłem i dostałem :lol: Quote
Juszes Posted September 23, 2006 Posted September 23, 2006 [quote name='fidelek2'] Jak się powyginał :grin: Quote
Kasia Posted September 23, 2006 Author Posted September 23, 2006 Juszes napisał(a): Jak się powyginał :grin: Cześć Juszes :loveu: dawno Cię u nas nie było!!! Dziękujemy za odwiedzinki :lol: Quote
Juszes Posted September 23, 2006 Posted September 23, 2006 Ja jestem codziennie, ale nie zawsze coś napiszę ;-) Quote
Kasia Posted September 23, 2006 Author Posted September 23, 2006 Wiem że to galeria Fidlaczka, ale pochwalę się też moim drugim skarbem :loveu::loveu: Quote
Kasia Posted September 23, 2006 Author Posted September 23, 2006 A teraz Fidlak. Kochana łapina :loveu: Quote
Kasia Posted September 23, 2006 Author Posted September 23, 2006 Moja kochana mordka :loveu::loveu: Quote
Juszes Posted September 23, 2006 Posted September 23, 2006 [quote name='fidelek2']Wiem że to galeria Fidlaczka, ale pochwalę się też moim drugim skarbem :loveu::loveu: Szczęśliwe dziecko to brudne dziecko :D Quote
Kasia Posted September 23, 2006 Author Posted September 23, 2006 Juszes napisał(a): Szczęśliwe dziecko to brudne dziecko :D Co racja, to racja...:lol: Quote
Moniś Posted September 23, 2006 Posted September 23, 2006 Proszę :multi::multi: Jeśli się spodoba, to jutro dorobie avatarek ;) Śliczniego masz synka Kasiu- jak ma na imię? :loveu::loveu: Quote
Kasia Posted September 23, 2006 Author Posted September 23, 2006 [quote name='Moniś'] Proszę :multi::multi: Jeśli się spodoba, to jutro dorobie avatarek ;) No jasne że się podoba :multi::loveu::multi::loveu: Czekamy na avatarek :p I dziękujemy bardzo :Rose: Śliczniego masz synka Kasiu- jak ma na imię? :loveu::loveu: :loveu: łukasz :loveu: Quote
Recommended Posts