Guffi Posted February 17, 2007 Posted February 17, 2007 [quote name='fidelek2']Dwa sępiki - Młody akurat zasiadł do kolacji a Fidlak jak zwykle na wkręta :p:p eeeetam sępy:diabloti:-papużki nierozłączki:loveu: Ja Ci mówie! Zmówili się przeciwko Tobie:evil_lol:! Quote
Kasia Posted February 17, 2007 Author Posted February 17, 2007 Guffi napisał(a): eeeetam sępy:diabloti:-papużki nierozłączki:loveu: Ja Ci mówie! Zmówili się przeciwko Tobie:evil_lol:! często robie tak, że jak karmie Małego to rozdzielam jedzonko i Fidlaczkowi też coś tam zawsze nałożę - on lubi to Łukaszkowe papu :p Quote
Guffi Posted February 17, 2007 Posted February 17, 2007 fidelek2 napisał(a):często robie tak, że jak karmie Małego to rozdzielam jedzonko i Fidlaczkowi też coś tam zawsze nałożę - on lubi to Łukaszkowe papu :p Moje to chyba zabiłyby... wzrokiem jakby nie dało im się czegoś przy kolacji:evil_lol:. A Fidlasty tak z własnej inicjatywy wskakuje na to krzesło, czy to na potrzeby sesji zdjęciowej:razz: ? Quote
madziasto4 Posted February 17, 2007 Posted February 17, 2007 fidelek2 napisał(a):żal mi sie go zrobiło jak przyszedł tak sępić to położyłam na stole kilka dropsików czekoladowych i jeden faktycznie spadł mi na podłogę :p a fidlak jest tak nauczony, że jak nie powiem mu BIERZ to nie weźmie :lol: Z Masterem jest podobnie, tylko ja mówię 'zostaw' :cool1: A Łukaszek chętnie je czy raczej niejadek? ;) Quote
Kasia Posted February 17, 2007 Author Posted February 17, 2007 Guffi napisał(a): Moje to chyba zabiłyby... wzrokiem jakby nie dało im się czegoś przy kolacji:evil_lol:. A Fidlasty tak z własnej inicjatywy wskakuje na to krzesło, czy to na potrzeby sesji zdjęciowej:razz: ? z własnej inicjatywy :p czesto gęsto tak sobie siada na krześle, lubi też wskakiwać na stół (jak nikt nie widzi) a ze stołu na parapet :p i tam juz trzeba mu doopke trzymać bo sie nie mieści :p Quote
Kasia Posted February 17, 2007 Author Posted February 17, 2007 madziasto4 napisał(a): A Łukaszek chętnie je czy raczej niejadek? ;) Madziu my z Tomkiem jesteśmy straszne żarłoki i łakomczuchy to i Młody inny być nie może, no nie??? :evil_lol: zjada wszystko co mu sie nałoży, nie mamy z nim problemu :p Quote
Kasia Posted February 17, 2007 Author Posted February 17, 2007 porządzili, pobuszowali, pojedli i poszli spać :p:p Quote
Alka Posted February 17, 2007 Posted February 17, 2007 ale super fota :loveu: Fidlaczek pewnie byłby zazdrosny gdyby tylko nakarmiony został Łukaszek... Quote
Kasia Posted February 17, 2007 Author Posted February 17, 2007 [quote name='Alka'] ale super fota :loveu: Fidlaczek pewnie byłby zazdrosny gdyby tylko nakarmiony został Łukaszek... prawie jak dwójka dzieci - wszystko po równo...jak jeden je to i drugi też :p:p Quote
mulinka Posted February 17, 2007 Posted February 17, 2007 Kasiu masz kolejny prześliczny banerek Fidelka - taki wiosenny - cudo :loveu: kto Ci takie piękne banerki wykonuje ? Quote
Patikujek Posted February 17, 2007 Posted February 17, 2007 Widać że rasizmu u was nie ma wszyscy przy jednym stole jedzą:D:D:D P.S Moja mam się pyta jak ty to robisz że Fidelek ma tak piękną i błyszczącą sierść??? Quote
Kasia Posted February 17, 2007 Author Posted February 17, 2007 mulinka napisał(a): Kasiu masz kolejny prześliczny banerek Fidelka - taki wiosenny - cudo :loveu: kto Ci takie piękne banerki wykonuje ? ten komplecik zrobiła nam Eria :loveu::loveu: prawda, że śliczny? to taki zwiastun wiosny, mam nadzieje...:p Quote
Kasia Posted February 17, 2007 Author Posted February 17, 2007 [quote name='Patikujek_Zabrze'] Widać że rasizmu u was nie ma wszyscy przy jednym stole jedzą:D:D:D P.S Moja mam się pyta jak ty to robisz że Fidelek ma tak piękną i błyszczącą sierść??? równouprawnienie :p:p nie smarujemy żadnymi oliwkami, nie używamy odżywek...kąpiemy tylko w szamponie Dr. Siedla :lol: i nawet z braku czasu rzadko czeszemy...:roll: czyli w sumie nic nie robimy - po prostu sama w sobie juz jest taka błyszcząca :lol: Quote
madziasto4 Posted February 17, 2007 Posted February 17, 2007 fidelek2 napisał(a):równouprawnienie :p:p nie smarujemy żadnymi oliwkami, nie używamy odżywek...kąpiemy tylko w szamponie Dr. Siedla :lol: i nawet z braku czasu rzadko czeszemy...:roll: czyli w sumie nic nie robimy - po prostu sama w sobie juz jest taka błyszcząca :lol: Ważne, że są efekty z tego 'niecnierobienia' :evil_lol: Quote
Kasia Posted February 17, 2007 Author Posted February 17, 2007 madziasto4 napisał(a): Ważne, że są efekty z tego 'niecnierobienia' :evil_lol: a żebyś wiedziała :evil_lol: gdyby tak nie było to miałabym wyrzuty sumienia, że chodzi zaniedbany i skołtuniony :p Quote
Kasia Posted February 17, 2007 Author Posted February 17, 2007 PositiveThought napisał(a): Fidelek też jest z tych takich większych yorków, nie? ;) On jest z tych mega wielkich :p Quote
Kasia Posted February 17, 2007 Author Posted February 17, 2007 PositiveThought napisał(a): nie przesadzaj P: a ile waży? ^^ mierzyłam go przedwczoraj i w kłębie ma 30 cm a waży z 8 kilo jak nic :p:p tak wiec do Yorka trochę mu daleko :p Quote
madziasto4 Posted February 17, 2007 Posted February 17, 2007 fidelek2 napisał(a):mierzyłam go przedwczoraj i w kłębie ma 30 cm a waży z 8 kilo jak nic :p:p tak wiec do Yorka trochę mu daleko :p A nie 45 cm? :evil_lol: :evil_lol: ;) Quote
Kasia Posted February 17, 2007 Author Posted February 17, 2007 madziasto4 napisał(a): A nie 45 cm? :evil_lol: :evil_lol: ;) hahaha :evil_lol::evil_lol: długo się tak będziesz ze mnie wyśmiewała ;) Quote
madziasto4 Posted February 17, 2007 Posted February 17, 2007 fidelek2 napisał(a):hahaha :evil_lol::evil_lol: długo się tak będziesz ze mnie wyśmiewała ;) Nie, nie, już przestaję :lol: ;) Quote
Kasia Posted February 17, 2007 Author Posted February 17, 2007 madziasto4 napisał(a): Nie, nie, już przestaję :lol: ;) a śmiej się do woli :lol: ja sama się z siebie naśmiewam :p Quote
madziasto4 Posted February 17, 2007 Posted February 17, 2007 fidelek2 napisał(a):a śmiej się do woli :lol: ja sama się z siebie naśmiewam :p Dziękuję za pozwolenie, napewno skorzystam :evil_lol: :eviltong: To co, ile Ci dzisiaj synek talerzy z szafek powyjmował :evil_lol: Quote
Kasia Posted February 17, 2007 Author Posted February 17, 2007 madziasto4 napisał(a): To co, ile Ci dzisiaj synek talerzy z szafek powyjmował :evil_lol: talerze mam w górnych półkach, tak wiec teraz skupia sie na garnkach, pokrywkach, patelniach, szufladach i lodówce :p:p z szuflad wyciąga wszystko - dzisiaj rozwinął mi 3 rolki worków na śmieci...było tego ze 50 metrów jak nic :evil_lol: i otworzył szafkę gdzie są śmieci - ale zdążyłam w porę wejść :p Quote
madziasto4 Posted February 17, 2007 Posted February 17, 2007 fidelek2 napisał(a):talerze mam w górnych półkach, tak wiec teraz skupia sie na garnkach, pokrywkach, patelniach, szufladach i lodówce :p:p z szuflad wyciąga wszystko - dzisiaj rozwinął mi 3 rolki worków na śmieci...było tego ze 50 metrów jak nic :evil_lol: i otworzył szafkę gdzie są śmieci - ale zdążyłam w porę wejść :p On jest niesamowity :evil_lol: :loveu: :loveu: Quote
Recommended Posts