Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

fidelek2 napisał(a):
dobra dobra, za niedługo będzie miał sie czym pochwalić :evil_lol: ale nie mów, że Master tak nigdy nie leży (bo nie uwierzę :eviltong:)......

No dobra, dobra, Master też tak śpi :eviltong:
A Torutek ma na razie takie fasolki malusie :loveu: :evil_lol:

• Replies 12.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

:: FiGa :: napisał(a):

Bryy Kasiu :multi:
Widzę że jakies foteczki tu dziewczyny cytowały :cool3: Zaraz lecę obejrzeć tylko chciałam napisać - skąd masz taki smerfny komplet?? Av i podpis? Normalnie jak zobaczyłam posta Twojego autorstwa w Figulcowej galerii to aż zawiało wiosną :multi:

Ten smerfny komplet zrobiła nam Eria :loveu::loveu: poprosiłam o coś wiosennego i otrzymałam to cudo!!!!!

PositiveThought napisał(a):

dwa aniołki <33

Witaj :loveu: i dziękujemy za odwiedzinki :multi:

madziasto4 napisał(a):

No dobra, dobra, Master też tak śpi :eviltong:
A Torutek ma na razie takie fasolki malusie :loveu: :evil_lol:

haha, wiedziałam :p

Poczekaj, za niedługo może prześcignie Masterka :evil_lol:

Posted

madziasto4 napisał(a):

Cześć Kasiu :p
Jaka pogoda u Was? U nas zimno, ale słonecznie i sucho :p

dokładnie to samo - lekki mrozik ale słonko świeci :p

Posted

madziasto4 napisał(a):

A synuś już rozrabia? :cool3:

już mam dosyć na dzisiaj :diabloti: a cwaniak z niego taki - o spaniu nawet nie myśli....już nie wiem co zrobić z szafkami w kuchni żeby ich nie otwierał i nie wyciągał całej zawartości - co pozbieram i pochowam to zanim wyjdę z tej kuchni wszystko z powrotem jest wyciągnięte :evil_lol: z lodówką jest to samo :p

Posted

fidelek2 napisał(a):
już mam dosyć na dzisiaj :diabloti: a cwaniak z niego taki - o spaniu nawet nie myśli....już nie wiem co zrobić z szafkami w kuchni żeby ich nie otwierał i nie wyciągał całej zawartości - co pozbieram i pochowam to zanim wyjdę z tej kuchni wszystko z powrotem jest wyciągnięte :evil_lol: z lodówką jest to samo :p

:roflt::evil_lol:

Posted

Zuza96 napisał(a):

Aniołki kofane, Kasiu ja ci ich na pewno kiedyś ukradne...

nie pozwolę :diabloti:

Alka napisał(a):

Witaj Kasiu!:multi:

Wreszcie słoneczko mamy .:multi:Oby jak najdłużej...

super awatar i podpisik, takie zwiastuny wiosny :loveu::loveu:

cześć Alu!!!

a może to zasługa mojego banerka, że słonko tak ładnie świeci....:cool3: oby ta wiosna przyszła jak najszybciej :p

Posted

fidelek2 napisał(a):

:evil_lol: To może zamykaj drzwi do kuchni, o ile je masz :razz:

Posted

madziasto4 napisał(a):
A to sama kombinuj :eviltong:

Zaraz, ale przecież można w przejściu wstawić 'płotek', żeby młody nie przechodził :cool3:

Myślisz, że to coś da? Ja w tym wieku na wszystko miałam sposób:eviltong: .

Posted

madziasto4 napisał(a):
Jak mały nie będzie majstrował przy płotku, to nie przejdzie :niewiem:

Tylko teraz skąd wziąść gwarancję, ze nie będzie majstrował:roll::hmmmm:...?

Posted

ale właśnie w tym problem, że dla niego nie ma czegoś niemożliwego....to jest taka mała "cholera", taki kombinator... :diabloti: szkoda mi tylko bardzo Fidlaka - biedaczek musi sie przed nim chowac :p

Posted

arystokratka napisał(a):

Witajcie :multi::multi: Wymiziajcie odemnie pieseczka ... tak porządnie :multi::multi:

Foteczki mogą być choc niekoniecznie ;) mi wystarczą te które są ;)

Piękny pieseczek :loveu::loveu:

Fidelek dzisiaj u mojej mamy więc mizianko i foteczki będą ale wieczorkiem :lol::lol:

Posted

fidelek2 napisał(a):
ale właśnie w tym problem, że dla niego nie ma czegoś niemożliwego....to jest taka mała "cholera", taki kombinator... :diabloti: szkoda mi tylko bardzo Fidlaka - biedaczek musi sie przed nim chowac :p

Skubany :evil_lol:

Posted

madziasto4 napisał(a):

Kasiu, idź no zobacz czy coś Ci w kuchni nie spadło dobrego, bo Fidel się tak patrzy na podłogę :cool3: :evil_lol:

żal mi sie go zrobiło jak przyszedł tak sępić to położyłam na stole kilka dropsików czekoladowych i jeden faktycznie spadł mi na podłogę :p a fidlak jest tak nauczony, że jak nie powiem mu BIERZ to nie weźmie :lol: