madziasto4 Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 fidelek2 napisał(a):dobra dobra, za niedługo będzie miał sie czym pochwalić :evil_lol: ale nie mów, że Master tak nigdy nie leży (bo nie uwierzę :eviltong:)...... No dobra, dobra, Master też tak śpi :eviltong: A Torutek ma na razie takie fasolki malusie :loveu: :evil_lol: Quote
Kasia Posted February 17, 2007 Author Posted February 17, 2007 :: FiGa :: napisał(a): Bryy Kasiu :multi: Widzę że jakies foteczki tu dziewczyny cytowały :cool3: Zaraz lecę obejrzeć tylko chciałam napisać - skąd masz taki smerfny komplet?? Av i podpis? Normalnie jak zobaczyłam posta Twojego autorstwa w Figulcowej galerii to aż zawiało wiosną :multi: Ten smerfny komplet zrobiła nam Eria :loveu::loveu: poprosiłam o coś wiosennego i otrzymałam to cudo!!!!! PositiveThought napisał(a): dwa aniołki <33 Witaj :loveu: i dziękujemy za odwiedzinki :multi: madziasto4 napisał(a): No dobra, dobra, Master też tak śpi :eviltong: A Torutek ma na razie takie fasolki malusie :loveu: :evil_lol: haha, wiedziałam :p Poczekaj, za niedługo może prześcignie Masterka :evil_lol: Quote
madziasto4 Posted February 17, 2007 Posted February 17, 2007 Cześć Kasiu :p Jaka pogoda u Was? U nas zimno, ale słonecznie i sucho :p Quote
Kasia Posted February 17, 2007 Author Posted February 17, 2007 madziasto4 napisał(a): Cześć Kasiu :p Jaka pogoda u Was? U nas zimno, ale słonecznie i sucho :p dokładnie to samo - lekki mrozik ale słonko świeci :p Quote
Zuza96 Posted February 17, 2007 Posted February 17, 2007 Aniołki kofane, Kasiu ja ci ich na pewno kiedyś ukradne... Quote
Alka Posted February 17, 2007 Posted February 17, 2007 Witaj Kasiu!:multi: Wreszcie słoneczko mamy .:multi:Oby jak najdłużej... super awatar i podpisik, takie zwiastuny wiosny :loveu::loveu: Quote
Kasia Posted February 17, 2007 Author Posted February 17, 2007 madziasto4 napisał(a): A synuś już rozrabia? :cool3: już mam dosyć na dzisiaj :diabloti: a cwaniak z niego taki - o spaniu nawet nie myśli....już nie wiem co zrobić z szafkami w kuchni żeby ich nie otwierał i nie wyciągał całej zawartości - co pozbieram i pochowam to zanim wyjdę z tej kuchni wszystko z powrotem jest wyciągnięte :evil_lol: z lodówką jest to samo :p Quote
Guffi Posted February 17, 2007 Posted February 17, 2007 fidelek2 napisał(a):już mam dosyć na dzisiaj :diabloti: a cwaniak z niego taki - o spaniu nawet nie myśli....już nie wiem co zrobić z szafkami w kuchni żeby ich nie otwierał i nie wyciągał całej zawartości - co pozbieram i pochowam to zanim wyjdę z tej kuchni wszystko z powrotem jest wyciągnięte :evil_lol: z lodówką jest to samo :p :roflt::evil_lol: Quote
Kasia Posted February 17, 2007 Author Posted February 17, 2007 Zuza96 napisał(a): Aniołki kofane, Kasiu ja ci ich na pewno kiedyś ukradne... nie pozwolę :diabloti: Alka napisał(a): Witaj Kasiu!:multi: Wreszcie słoneczko mamy .:multi:Oby jak najdłużej... super awatar i podpisik, takie zwiastuny wiosny :loveu::loveu: cześć Alu!!! a może to zasługa mojego banerka, że słonko tak ładnie świeci....:cool3: oby ta wiosna przyszła jak najszybciej :p Quote
madziasto4 Posted February 17, 2007 Posted February 17, 2007 fidelek2 napisał(a):już mam dosyć na dzisiaj :diabloti: a cwaniak z niego taki - o spaniu nawet nie myśli....już nie wiem co zrobić z szafkami w kuchni żeby ich nie otwierał i nie wyciągał całej zawartości - co pozbieram i pochowam to zanim wyjdę z tej kuchni wszystko z powrotem jest wyciągnięte :evil_lol: z lodówką jest to samo :p :evil_lol: To może zamykaj drzwi do kuchni, o ile je masz :razz: Quote
Kasia Posted February 17, 2007 Author Posted February 17, 2007 madziasto4 napisał(a): :evil_lol: To może zamykaj drzwi do kuchni, o ile je masz :razz: no właśnie ich nie mam :evil_lol: Quote
Guffi Posted February 17, 2007 Posted February 17, 2007 A tak w ogóle to cześć! Zapomniałam się przywitać:lol:. Quote
madziasto4 Posted February 17, 2007 Posted February 17, 2007 fidelek2 napisał(a):no właśnie ich nie mam :evil_lol: A to sama kombinuj :eviltong: Zaraz, ale przecież można w przejściu wstawić 'płotek', żeby młody nie przechodził :cool3: Quote
Guffi Posted February 17, 2007 Posted February 17, 2007 madziasto4 napisał(a):A to sama kombinuj :eviltong: Zaraz, ale przecież można w przejściu wstawić 'płotek', żeby młody nie przechodził :cool3: Myślisz, że to coś da? Ja w tym wieku na wszystko miałam sposób:eviltong: . Quote
madziasto4 Posted February 17, 2007 Posted February 17, 2007 Guffi napisał(a):Myślisz, że to coś da? Ja w tym wieku na wszystko miałam sposób:eviltong: . Jak mały nie będzie majstrował przy płotku, to nie przejdzie :niewiem: Quote
Guffi Posted February 17, 2007 Posted February 17, 2007 madziasto4 napisał(a):Jak mały nie będzie majstrował przy płotku, to nie przejdzie :niewiem: Tylko teraz skąd wziąść gwarancję, ze nie będzie majstrował:roll::hmmmm:...? Quote
Kasia Posted February 17, 2007 Author Posted February 17, 2007 ale właśnie w tym problem, że dla niego nie ma czegoś niemożliwego....to jest taka mała "cholera", taki kombinator... :diabloti: szkoda mi tylko bardzo Fidlaka - biedaczek musi sie przed nim chowac :p Quote
Kasia Posted February 17, 2007 Author Posted February 17, 2007 arystokratka napisał(a): Witajcie :multi::multi: Wymiziajcie odemnie pieseczka ... tak porządnie :multi::multi: Foteczki mogą być choc niekoniecznie ;) mi wystarczą te które są ;) Piękny pieseczek :loveu::loveu: Fidelek dzisiaj u mojej mamy więc mizianko i foteczki będą ale wieczorkiem :lol::lol: Quote
madziasto4 Posted February 17, 2007 Posted February 17, 2007 fidelek2 napisał(a):ale właśnie w tym problem, że dla niego nie ma czegoś niemożliwego....to jest taka mała "cholera", taki kombinator... :diabloti: szkoda mi tylko bardzo Fidlaka - biedaczek musi sie przed nim chowac :p Skubany :evil_lol: Quote
Daga_i_Oskar Posted February 17, 2007 Posted February 17, 2007 Czesc Kasiu przyszlam sie przywitac i powiedziec, ze macie sliczny banerek i avatarek, taki wiosenny :loveu: :loveu: Quote
Kasia Posted February 17, 2007 Author Posted February 17, 2007 Dwa sępiki - Młody akurat zasiadł do kolacji a Fidlak jak zwykle na wkręta :p:p Quote
madziasto4 Posted February 17, 2007 Posted February 17, 2007 Kasiu, idź no zobacz czy coś Ci w kuchni nie spadło dobrego, bo Fidel się tak patrzy na podłogę :cool3: :evil_lol: Quote
Kasia Posted February 17, 2007 Author Posted February 17, 2007 madziasto4 napisał(a): Kasiu, idź no zobacz czy coś Ci w kuchni nie spadło dobrego, bo Fidel się tak patrzy na podłogę :cool3: :evil_lol: żal mi sie go zrobiło jak przyszedł tak sępić to położyłam na stole kilka dropsików czekoladowych i jeden faktycznie spadł mi na podłogę :p a fidlak jest tak nauczony, że jak nie powiem mu BIERZ to nie weźmie :lol: Quote
Recommended Posts