madziasto4 Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 fidelek2 napisał(a):ostatnio go mierzyłam bo kupowałam mu nowe szelki i wymierzyłam 45 cm....:p waży gdzieś ponad 8 kilo jak nic :evil_lol: 45 ale chyba z głową, co? :eviltong: Kurka, to 4 razy więcej niż Master :evil_lol: Quote
Guffi Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 fidelek2 napisał(a): waży gdzieś ponad 8 kilo jak nic :evil_lol: :crazyeye: Quote
Kasia Posted February 15, 2007 Author Posted February 15, 2007 [quote name='madziasto4'] 45 ale chyba z głową, co? :eviltong: Kurka, to 4 razy więcej niż Master :evil_lol: hahahaha prawidłowe dane to 30 cm :p dzięki za wskazówki ;) Quote
Kasia Posted February 15, 2007 Author Posted February 15, 2007 Guffi napisał(a): :crazyeye: mówiłam Ci że do Yorka mu daleko :evil_lol: Quote
Alka Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 ale mokradełko :loveu: Fidlaczek wygląda kiedy wreszcie Pańcia go wyciągnie ... Quote
Kasia Posted February 15, 2007 Author Posted February 15, 2007 [quote name='Alka'] ale mokradełko :loveu: Fidlaczek wygląda kiedy wreszcie Pańcia go wyciągnie ... Alu on mi chciał z tej wanny wyłazić z pianą na karku :p tak mu było śpieszno...a jak podłożyłam ręcznik to już prawie wisiał połową za nią :p Quote
Guffi Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 fidelek2 napisał(a):mówiłam Ci że do Yorka mu daleko :evil_lol: Nie wiedziałam, ze nawet(w porównaniu do miniatury mojej koleżanki) ośmiokrotnie:crazyeye: . Quote
Alka Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 haha, z pianą na karku ...:megagrin::megagrin::megagrin: Quote
madziasto4 Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 [quote name='fidelek2']hahahaha prawidłowe dane to 30 cm :p dzięki za wskazówki ;) No 30 cm to rozumiem ;) Przy 45 to mi kurka linijki zabrakło i poleciałam po miarkę :lol: [SIZE="1"]Do usług:cool1: ;) Quote
Daga_i_Oskar Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 Czesc Kasiu :multi: Widac, ze dziewczyny chyba ferie maja, bo paplaja i paplaja :eviltong: Najpierw zaczne od cudnych zdjec mojego malego wielbiciela :loveu: :loveu: :loveu: On jest taki cudowny i jak slodko sie ulozyl do spania, niby w swoim lozeczku, ale nozkami u Was :loveu: Fidlasty jak zawsze cudniasty, a jak jest mokrutki to taki scurkowaty (zawsze tak mowie do mojego :evil_lol: ) No i nie masz sie co jego waga przejmowac, moj do malych tez nie nalezy, 4 albo i 4.5 kg ma :evil_lol: ale i tak Go Kocham i nie oddalabym Go za zadnego innego, chociaz czasem sobie mysle, ze takie 2 fajne Yorki moznaby z niego zrobic :evil_lol: :eviltong:. Pomysl ile mamy milosci do Kochania :loveu: Madzia musiala sobie Toreczka kupic zeby do Naszych wagowo dorownac :evil_lol: :eviltong: Quote
madziasto4 Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 [quote name='Daga_i_Oskar'] (...) Madzia musiala sobie Toreczka kupic zeby do Naszych wagowo dorownac :evil_lol: :eviltong: Haha bardzo śmieszne :eviltong: Czyli jak sobie dokupię jeszcze :hmmmm:...13 yorków po 2 kg każdy, to będzie tak jakbym miała labka, tak? :evil_lol: Quote
Jagoda1 Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 Ja do mojej boksi musiałabym jeszcze dorzucić:evil_lol: ... Quote
Daga_i_Oskar Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 [quote name='madziasto4']Haha bardzo śmieszne :eviltong: Czyli jak sobie dokupię jeszcze :hmmmm:...13 yorków po 2 kg każdy, to będzie tak jakbym miała labka, tak? :evil_lol: O nie moja droga na labki tego nie przeliczamy, tylko na Yorki :eviltong: Quote
Kasia Posted February 16, 2007 Author Posted February 16, 2007 [quote name='AgusiaTerierka'] Ja do mojej boksi musiałabym jeszcze dorzucić:evil_lol: ... Agusiu ja to znowu marzę o takim terierku jak w Twoim avku :loveu: :loveu: może kiedyś.........;) mój TZ też od zawsze chciał mieć takiego więc jest szansa i to duża :lol: [quote name='Daga_i_Oskar'] Pomysl ile mamy milosci do Kochania :loveu: Madzia musiala sobie Toreczka kupic zeby do Naszych wagowo dorownac :evil_lol: :eviltong: hahaha, dobre :evil_lol: :evil_lol: Quote
Moniś Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 Cześć Kasiu! Dzisiaj też nie chce Ci się pracować? :eviltong: U mnie za oknem cudowne słońce, bierz chlopaków i idziemy na spaceros :razz::razz: Quote
Kasia Posted February 16, 2007 Author Posted February 16, 2007 Moniś napisał(a): Cześć Kasiu! Dzisiaj też nie chce Ci się pracować? :eviltong: U mnie za oknem cudowne słońce, bierz chlopaków i idziemy na spaceros :razz::razz: A żebys wiedziała że nie chce :eviltong: tym bardziej że to juz piątek i człowiek myśli tylko o tym, żeby to juz była 15:30....a jak na złość czas sie wlecze strasznie ;) Quote
Moniś Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 fidelek2 napisał(a):A żebys wiedziała że nie chce :eviltong: tym bardziej że to juz piątek i człowiek myśli tylko o tym, żeby to juz była 15:30....a jak na złość czas sie wlecze strasznie ;) a no.. jeszcze 11 nie ma :cool1: Ale do 15.30 juz tylko kilka godzin :lol: Quote
Guffi Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 madziasto4 napisał(a):Przyszłam się przywitać :p Ja też:p [10 znaków] Quote
Alka Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 cześc Kasiu!:multi: Dzień się dłuży , a jeszcze mokro i pochmurno za oknem... pozdrawiamy was cieplutko!:loveu: Quote
Kasia Posted February 16, 2007 Author Posted February 16, 2007 Guffi napisał(a): Ja też:p [10 znaków] madziasto4 napisał(a): Przyszłam się przywitać :p :: FiGa :: napisał(a): Dzień dobry Fidlaczki :multi: Alka napisał(a): cześc Kasiu!:multi: Dzień się dłuży , a jeszcze mokro i pochmurno za oknem... pozdrawiamy was cieplutko!:loveu: cześć wszystkim i każdemu z osobna :multi: :multi: Quote
:: FiGa :: Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 Jak samopoczucie? :cool3: U nas deszcz :shake: Quote
Guffi Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 :: FiGa :: napisał(a):Jak samopoczucie? :cool3: U nas deszcz :shake: U nas też:-( Quote
Recommended Posts