Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 12.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

:: FiGa :: napisał(a):

A!:wallbash: Dla Kasi tez buziak :buzi:

:lol: :lol: :lol: :lol:

masz szczęście Sylwia że w porę się zorientowałaś :p bo już chciałam :-x

to my również przesyłamy: dla Kropkowej, dla Czabika i dla Ciebie :iloveyou::iloveyou::iloveyou:

Posted

[quote name='fidelek2']masz szczęście Sylwia że w porę się zorientowałaś :p bo już chciałam :-x

to my również przesyłamy: dla Kropkowej, dla Czabika i dla Ciebie :iloveyou::iloveyou::iloveyou::multi::multi::multi: Kropkowa otworzyła smętnie ślipka, po czym ładnie podziękowała przeciągłym burczeniem... Cholerka nie wiem jak mam nazwać dźwięki które Figowa wydaje gdy ktoś ją budzi :diabloti:

Posted

madziasto4 napisał(a):
Sweterek widziałam, o zjadaczach mostów słyszałam, a gdzie nowe zdjęcia Fidelka? :razz:

Właśnie, właśnie bluzeczka urocza ale Fotek Fidelkowych brak:cool3:

Posted

Wczoraj Młody poszedł bardzo szybko spać, ja jeszcze troszke oglądałam cos tam w telewizji...w końcu zabrałam sie do pójścia do łóżka, idę do pokoju a tam w takiej oto pozycji Młody sobie śpi :p:p

Posted

[quote name='fidelek2']Wczoraj Młody poszedł bardzo szybko spać, ja jeszcze troszke oglądałam cos tam w telewizji...w końcu zabrałam sie do pójścia do łóżka, idę do pokoju a tam w takiej oto pozycji Młody sobie śpi :p:p

On po prostu zapragnął spać z mamą, ale nie chciał żeby to wyglądało że jest dzieciak, więc znalazł rozwiązanie - śpi i z mamą i u siebie :evil_lol:

Posted

:: FiGa :: napisał(a):

On po prostu zapragnął spać z mamą, ale nie chciał żeby to wyglądało że jest dzieciak, więc znalazł rozwiązanie - śpi i z mamą i u siebie :evil_lol:

no powiedzmy ża tak było :evil_lol:

Posted

[quote name='Alka']
Witamy w Tłusty Czwartek!:multi: Jak tam smakują pączusie ?

cześć Alu :multi:

do tej pory zjadłam tylko 5 sztuk :p :p i jeszcze w domku czekają na mnie kolejne......pączki to bym mogła jesć codziennie i cały czas :eating: