Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 12.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Alka napisał(a):

i ja doczytałam u Monisi o niedyspozycji Fidelka :-(

jakie wieści? :roll:

Wczoraj przez cały dzień było bez zmian, na przemian wymioty i biegunka nawet na spacer nie chciał wyjść:shake:
Dzisiaj w nocy jakby lepiej a rano nawet na spacerek wyszedł z podniesionym ogonkiem:lol: no ale zobaczymy w jakim stanie zastanę mieszkanie jak wrócę z pracy!!! Wczoraj zrobiłam mu "głodówkę" ale dzisiaj już dostanie gotowanego kuraczka:p
Jestem dobrej myśli. Może nawet pstryknę mu jakieś zdjęcia wieczorkiem:cool3:

Posted

Cześć Kasiu :multi:

Nadrobiłam zgrubsza zaległosci i muszę przyznać, że slicznie obcięłaś Fidelka :loveu: wygląda słodziutko :loveu: i gratuluję takich umiejętności i cierpliwego klienta :lol:

Ja również doczytałam się, ze ostatnio z Fidelkiem nie było najlepiej, ale licze na to, ze dzsiaj już jest ok i bedzie tak juz przez kolejne noce i dni :multi:

Posted

fidelek2 napisał(a):
Wczoraj przez cały dzień było bez zmian, na przemian wymioty i biegunka nawet na spacer nie chciał wyjść:shake:
Dzisiaj w nocy jakby lepiej a rano nawet na spacerek wyszedł z podniesionym ogonkiem:lol:

a dawałas mu jakieś leki ?:roll: nam takie przypadłości trafiają się bardzo rzadko (odpukać !)zdarzało mi się podawac węgiel albo nifuroksazyd...
podziwiam Twoją wytrzymałośc psychiczną , ja to już bym panikowała ;)

życzę aby Fidelek jak najszybciej wrócił do formy :loveu:

Posted

Podaję mu na razie tylko Lakcid, zobaczę co będzie jak wrócę z pracy i w jakim stanie zastanę mieszkanie.
Jeżeli będzie tak jak wczoraj to od razu idziemy do weta.:shake:

Posted

Fidlaczek już dzisiaj czuje się dużo lepiej :multi: Mieszkanie po pracy zastałam czyściutkie a on czekał cierpliwie pod drzwiami aby od razu wyjść na spacerek!!!
Nawet taki dość radosny jest i chętny do zabawy. I co najważniejsze apetyt wróci - wtrąbił dwa kurakowe udka na raz :-o

aż sie oblizywał :eviltong:

Posted

Jaki z niego słdoziaczek :loveu: No a to jak się "opiekuje" maluszkiem to poprostu cudne, znam psy, które są zazdrosne o dzieci a Fidelek zawsze jak obok dzieciątka to taki niewinny :loveu::loveu::loveu:

Posted

Ale zazdrosny też potrafi być:evil_lol: Mały z jednej strony, Fidel z drugiej i oglądamy telewizję!!! Nigdy nie usiądzie gdzieś dalej tylko zawsze tam gdzie dzieciak!

Posted

marlena924 napisał(a):
Raczej śliczne dzieciątka, bo ja widze dwa :):):)

O Fidelku nie wspomniałam, bo to przecież oczywiste, że jest śliczniutki :loveu: Ale dzieciaczek jest uroczy :loveu: Te oczka, buźka uśmiechnięta, chyba jest wesoły ;) Chłopczyk czy dziewczynka? ;)