Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Moniś']Fidelek urodził się 28 czerwca 2004r. :cool3: Więc ile ma? :evil_lol:
Już policzone :cool1: Nie sprawdzałam sama na początku galerii, bo straaaasznie wolno mi się wczoraj strony ładowały :shake:
To Master starszy :razz:

[quote name='Daga_i_Oskar']
Czego chciec wiecej jak nie dzieckai Yorka :lol: :loveu:

[quote name='fidelek2']Yorka już masz, teraz tylko jeszcze mały brzdącuś :cool3: :p
To samo chciałam napisać :cool1:

• Replies 12.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

madziasto4 napisał(a):

Już policzone :cool1: Nie sprawdzałam sama na początku galerii, bo straaaasznie wolno mi się wczoraj strony ładowały :shake:
To Master starszy :razz:

kurcze mi posty gdzieś wcina :crazyeye: nie widziałam wczorajszego Twojego pstu ani Moni....albo ja już ślepa sie robie czy co...???
sklerozę juz mam to czas teraz na ślepotę :evil_lol:

Zuza masz rację - w końcu sie Monisia odezwała :loveu: a ja myślałam że Ci chodzi o Dagę....:roll: no ale Daga też sie po dłuższej nieobecności odezwała :loveu:

Posted

Moniś napisał(a):

Cześć Fidelkowie :multi:

Kasiu, ktoś obserwuje Twoją aukcję, więc może chce Cię przebić :-o:eviltong:

Buźka.

właśnie miałam się Ciebie pytać czy ktoś obserwuje....nie dam się tak łatwo temu komuś przebić :mad::mad: no ale póki co to ja jedyna zalicytowałam więc szansę mam :lol:

a co z tą bluzką którą miałaś mi pokazać???? ;)

Posted

fidelek2 napisał(a):
właśnie miałam się Ciebie pytać czy ktoś obserwuje....nie dam się tak łatwo temu komuś przebić :mad::mad: no ale póki co to ja jedyna zalicytowałam więc szansę mam :lol:

a co z tą bluzką którą miałaś mi pokazać???? ;)

jeszcze nic, przez ostatnie wydarzenia jakoś sie za nią nie wziełam, ale do konca tyg. obiecuje ze Ci pokaże :buzi:

Aa i tylko, wiesz, że ten sweter to ja mierzyłam na podłodze i to jest wymiar nie pomnożony razy 2? tylko tak na płasko jak przykładasz centymetr wiesz o co mi chodzi? :eviltong:

Posted

Moniś napisał(a):

Aa i tylko, wiesz, że ten sweter to ja mierzyłam na podłodze i to jest wymiar nie pomnożony razy 2? tylko tak na płasko jak przykładasz centymetr wiesz o co mi chodzi? :eviltong:

taa jaa...wiem o co chodzi :cool3: ale tak jak pisałam wcześniej - jak nie ja to moja mama ;)

Posted

fidelek2 napisał(a):
taa jaa...wiem o co chodzi :cool3: ale tak jak pisałam wcześniej - jak nie ja to moja mama ;)

haha, ok ;);) a może chcesz krawacik dla mężusia? haha :evil_lol::evil_lol:

Co tam Fidlaczek z małym porabiają? :cool3:

Posted

madziasto4 napisał(a):

A tu znowu jakieś tajne interesy są prowadzone :razz:

a moze Monia uchyli rąbka tajemnicy i wklei linki....:eviltong:

Moniś napisał(a):

haha, ok ;);) a może chcesz krawacik dla mężusia? haha :evil_lol::evil_lol:

Co tam Fidlaczek z małym porabiają? :cool3:

Tomek nie nosi krawatów :cool1:

Fidlasty właśnie odpoczywa na oparciu wersalki :p a Młody stoi przed telewizorem i wali w niego swoją zabawkową komórka :p:p

Posted

fidelek2 napisał(a):

Młody stoi przed telewizorem i wali w niego swoją zabawkową komórka :p:p

hahahahahahahahahaha!!! :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Może chce zadzwonić do pani z telewizji :evil_lol:

a co do linków to wolno tylko na PW ;)

Posted

Moniś napisał(a):

hahahahahahahahahaha!!! :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Może chce zadzwonić do pani z telewizji :evil_lol:

teraz właśnie poszedł do kuchni i bawi sie w otwieranię i zamykanie lodówki :p a chwilę wcześniej przyniósł mi z szuflady z kuchni 2 widelce :evil_lol:

Posted

fidelek2 napisał(a):
teraz właśnie poszedł do kuchni i bawi sie w otwieranię i zamykanie lodówki :p a chwilę wcześniej przyniósł mi z szuflady z kuchni 2 widelce :evil_lol:

ahahahahahahahha!! no nie mogę!!! :grin::grin::grin::klacz::klacz::klacz:

Posted

Moniś napisał(a):
wcale nie tajne :evil_lol: gadamy o allegro ;)

Domyśliłam się, że chodzi o allegro :razz: W sumie słowo 'aukcja', które padło nie raz w Waszych postach kojarzy mi się INO z allegro :evil_lol:

fidelek2 napisał(a):
a moze Monia uchyli rąbka tajemnicy i wklei linki....:eviltong:

Ja siedzę na allegro tylko w książkach, ale jak dojrzeję do ciuchów:cool3: to będę wiedziała do kogo się zwrócić :cool3:

fidelek2 napisał(a):

:roflt: 2 widelce już masz, to się nie zdziwię, jak zaraz przyniesie Ci rybkę do zjedzenia :lol:

Posted

Witam Kasiu ponownie :multi:

Fidlasty bardzo mi sie podoba, zreszta jak wsyztskie forumowe Yorki :loveu: :loveu: Kazdy jest niepowtarzalny, kazdy jest cudny i kazdy jest zupelnie inny :loveu: Nie ma dwoch takich samych egzemplarzy hihi I momo iz Nam sie wydaje, ze niektore przypominaja Nam czasem te nasze, to tak naprawde roznia sie od siebie znacznie i to jest w nich piekne :loveu:

A co do tego, ze Yorka mam, a dziecka jeszcze nie, to moglam sie spowdziewac, ze to przeczytam :evil_lol: Ale na dziecko to ja musze sobie jeszcze poczekac ladnych prae lat :eviltong: Rodzice mowia, ze chca zostac dziadkami jak sie wyprowadza do Lezajska, zrobia mini plac zabaw :lol: :loveu: i beda zajmowac sie wnukami :loveu:

Posted

[quote name='Moniś']
ahahahahahahahha!! no nie mogę!!! :grin::grin::grin::klacz::klacz::klacz:

no mówię Ci śmiechu z Niego kupa jest :lol::lol::lol:

[quote name='madziasto4']
:roflt: 2 widelce już masz, to się nie zdziwię, jak zaraz przyniesie Ci rybkę do zjedzenia :lol:

Magda nie takie rzeczy już przynosił :cool3: - wczoraj na przykład przyniósł mi z kuchni zaciśniętę w rączce miesko od Fidlaka...a jaką radość miał na buzi, że to jedzonko mu przez palce przelatywało bo tak je ściskał w tej małej piąstce :p:p

[quote name='Daga_i_Oskar']

Fidlasty bardzo mi sie podoba, zreszta jak wsyztskie forumowe Yorki :loveu: :loveu: Kazdy jest niepowtarzalny, kazdy jest cudny i kazdy jest zupelnie inny :loveu: Nie ma dwoch takich samych egzemplarzy hihi I momo iz Nam sie wydaje, ze niektore przypominaja Nam czasem te nasze, to tak naprawde roznia sie od siebie znacznie i to jest w nich piekne :loveu:

wiesz Daguś...Fidlakowi daleko do Yorka ale cieszy mnie fakt że sie podobuje Wam :loveu::loveu:

Posted

mulinka napisał(a):

cudny on :loveu:

Renatko Twoje wcale nie mniej cudne :loveu::loveu:

Guffi napisał(a):

Cześć! Znowu jestem;)

to super :multi: cieszymy się bardzo :multi:

cuciola napisał(a):

pokazcie jakies nowe fotki :) milego wieczorku od Yoghusia

oj dzisiaj to chyba już nie da rady...przed chwilą dopiero wyszła ode mnie sąsiadka z dzieckiem - tak siedziałyśmy i klachałyśmy a czas uciekał....:p

Posted

fidelek2 napisał(a):

to super :multi: cieszymy się bardzo :multi:

No mam nadzieję:p :multi:
A Fidlaczek niezastąpiony jak zawsze:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:

Posted

fidelek2 napisał(a):

Magda nie takie rzeczy już przynosił :cool3: - wczoraj na przykład przyniósł mi z kuchni zaciśniętę w rączce miesko od Fidlaka...a jaką radość miał na buzi, że to jedzonko mu przez palce przelatywało bo tak je ściskał w tej małej piąstce :p:p

:loveu: Rozkoszny musi być :loveu:

Posted

madziasto4 napisał(a):

:loveu: Rozkoszny musi być :loveu:

taa..bardzo :cool1: :loveu::loveu: teraz zamiast spać to patrzy w telewizor i gada sobie do tych postaci w tym telewizorze.....:evil_lol:

Posted

fidelek2 napisał(a):
taa..bardzo :cool1: :loveu::loveu: teraz zamiast spać to patrzy w telewizor i gada sobie do tych postaci w tym telewizorze.....:evil_lol:

o rety :lol: a o której tak mniej wiecej zasypia? :loveu:

Posted

madziasto4 napisał(a):

o rety :lol: a o której tak mniej wiecej zasypia? :loveu:

między siódmą a ósmą przeważnie ale dzisiaj przyszła do Niego koleżanka w jego wieku,wyszli o 19.30 więc wszystko sie przeciągnęło...:lol: