madziasto4 Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 [quote name='fidelek2'] Fidelek przyszedł, żeby mu mały pan rzucił piłeczkę :lol: Quote
Kasia Posted February 4, 2007 Author Posted February 4, 2007 madziasto4 napisał(a): Fidelek przyszedł, żeby mu mały pan rzucił piłeczkę :lol: no.... Mały zaczyna robić się coraz bardziej kumaty i pomalutku, pomalutku pojmuje co to zabawa z Fidelkiem :lol: sam mu podstawia pod pysek piłkę a Fidlak myśli że to zabawa w szarpanie :p:p i tak co rusz przynosi mu piłkę aby za chwilę mu ja wyszarpać... Quote
Zuza96 Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 Ojejku, chyba Ci ich ukradne...:loveu::loveu::loveu: Quote
madziasto4 Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 Dobry wieczór :multi: Wszystko w porządku u Was? :) Mam ochotę pocałować go w ten mokry nochal :loveu: Quote
Gamba Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 Tak patrzyłem na ten banerek u fidelka więc postanowiłem sobie kliknąc! Nigdy nie byłem wielbicielem Yoreczków ale teraz jestem pod wielkim wrazeniem!Ten mały kudłaty agent musi wam niezły wycisk dawać:evil_lol: . Pozdrawiam i juz zyskaliście stałego czytelnika :eviltong: Quote
Kasia Posted February 6, 2007 Author Posted February 6, 2007 [quote name='Guffi'] Cześć:multi: :loveu: ! cześć Guffi :lol: [quote name='madziasto4'] Dobry wieczór :multi: Wszystko w porządku u Was? :) Mam ochotę pocałować go w ten mokry nochal :loveu: W jak najlepszym porządku :lol: Mokry nochal wycałowany :loveu: :loveu: [quote name='Gamba'] Tak patrzyłem na ten banerek u fidelka więc postanowiłem sobie kliknąc! Nigdy nie byłem wielbicielem Yoreczków ale teraz jestem pod wielkim wrazeniem!Ten mały kudłaty agent musi wam niezły wycisk dawać:evil_lol: . Pozdrawiam i juz zyskaliście stałego czytelnika :eviltong: No Gamba agent z niego jest...:p i dziękujemy za odwiedzinki :multi: [quote name='yewcia1'] Zdjęcie na 5+:lol: :lol: :lol: :lol: [quote name='Zuza96'] Cześć Ja daje 6 za zdjęcie !! cześć i dzieki :lol: :lol: Quote
Kasia Posted February 7, 2007 Author Posted February 7, 2007 Guffi napisał(a): Już jestem;) to świetnie :lol: Quote
Guffi Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 fidelek2 napisał(a):to świetnie :lol: A co w tym śmiesznego:mad: ? Quote
Kasia Posted February 7, 2007 Author Posted February 7, 2007 Guffi napisał(a): A co w tym śmiesznego:mad: ? według mnie to jest uśmiech powitalny....:roll: Quote
madziasto4 Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 Cześć Kasiu :) :loveu: Ile Fidel ma latek?:hmmmm: Quote
Moniś Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 madziasto4 napisał(a):Ile Fidel ma latek?:hmmmm: Fidelek urodził się 28 czerwca 2004r. :cool3: Więc ile ma? :evil_lol: Quote
Daga_i_Oskar Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 Czesc Kasiu :multi: rany julek ale mnie dawno u Fidlaczka nie bylo :loveu: a On tak cudnie nosi ta pileczke w pyszczku :loveu: rozkosz dla oczu, taki slodziutki a jednoczesnie zadziorny hihih :loveu: i tak slodziutko zaczepia Łukaszka, a ten sie tak slodko usmiecha :loveu:. Czego chciec wiecej jak nie dzieckai Yorka :lol: :loveu: Postaram sie w miare wolnego czasu czesciej zagladac, bo mam takie tyly, ze nie wiem co sie dzieje w jakiej galerii :roll: Pozdrawiam, Dagusia :buzi: Quote
Guffi Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 fidelek2 napisał(a):według mnie to jest uśmiech powitalny....:roll: Aha, myślałam, że się ze mnie naśmiewasz:cool3:. Quote
Kasia Posted February 8, 2007 Author Posted February 8, 2007 [quote name='Daga_i_Oskar'] Czesc Kasiu :multi: rany julek ale mnie dawno u Fidlaczka nie bylo :loveu: a On tak cudnie nosi ta pileczke w pyszczku :loveu: rozkosz dla oczu, taki slodziutki a jednoczesnie zadziorny hihih :loveu: i tak slodziutko zaczepia Łukaszka, a ten sie tak slodko usmiecha :loveu:. Czego chciec wiecej jak nie dzieckai Yorka :lol: :loveu: cześć Dagula :loveu: :loveu: To miło, że tak bardzo podobuje Ci sie Fidlasty :multi: a co do tego ostatniego zdania to tak - Yorka już masz, teraz tylko jeszcze mały brzdącuś :cool3: :p mówię Ci, z dnia na dzień jak Mały rośnie coraz więcej radosci i śmiechu jest w domu, zaczał juz kumać że można sie fajnie szarpać z Fidlakiem a Fidlakowi nawet to odpowiada :lol: [quote name='Guffi'] Aha, myślałam, że się ze mnie naśmiewasz:cool3:. czyli sprawa wyjaśniona :razz: Quote
Zuza96 Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 Cześć :lol: Nie było mnie u was przez 2 dni, a już się stęskiniłam :loveu::loveu: Łukaszek i Fidelek są cudni, a no i widze, że Moniczka się nareszcie odezwała !! :cool3: Quote
Kasia Posted February 8, 2007 Author Posted February 8, 2007 [quote name='Zuza96'] Cześć :lol: Nie było mnie u was przez 2 dni, a już się stęskiniłam :loveu::loveu: Łukaszek i Fidelek są cudni, a no i widze, że Moniczka się nareszcie odezwała !! :cool3: cześć cześć :multi: :multi: a ja nie widzę Monisi :placz: :placz: gdzie, gdzie...........???? Quote
Recommended Posts