Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 12.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Guffi napisał(a):

Piątka!:loveu:

a wiesz że potrafi :razz:
jak mówie do niego "Podaj łapę" i trzymam swoją rękę dość nisko to podaje grzecznie łapkę a jak mówię "Przebij piatkę" i trzymam swoją rękę bardziej w górze palcami do góry to on wtedy też podnosi łapę na moją wysokość poduszeczkami do góry - jak na zdjeciu... :eviltong::eviltong:

Posted

fidelek2 napisał(a):
a wiesz że potrafi :razz:
jak mówie do niego "Podaj łapę" i trzymam swoją rękę dość nisko to podaje grzecznie łapkę a jak mówię "Przebij piatkę" i trzymam swoją rękę bardziej w górze palcami do góry to on wtedy też podnosi łapę na moją wysokość poduszeczkami do góry - jak na zdjeciu... :eviltong::eviltong:

Futruś też potrafi:eviltong: , normalnie tyle rzeczy go uczyłam. Nigdy nie chodził na żadne szkolenia, ale chyba lubi się uczyć, bo mimo, że ma już 7 lat, to naprawdę z chęcią do tego podchodzi:loveu: .

Posted

Guffi napisał(a):

Futruś też potrafi:eviltong: , normalnie tyle rzeczy go uczyłam. Nigdy nie chodził na żadne szkolenia, ale chyba lubi się uczyć, bo mimo, że ma już 7 lat, to naprawdę z chęcią do tego podchodzi:loveu: .

widzisz jakie mamy zdolne bestyjki :eviltong:

Posted

Guffi napisał(a):

No nareszccie tu jestem! Uff!:multi:

daleko nie trza było pewnie szukać - gdzieś tak może na 20-stej stronie, co nie??? :eviltong::eviltong: :diabloti:

Posted

fidelek2 napisał(a):
daleko nie trza było pewnie szukać - gdzieś tak może na 20-stej stronie, co nie??? :eviltong::eviltong: :diabloti:

No i właśnie:p

Posted

fidelek2 napisał(a):
My również witamy :multi::multi:

Witamy , witamy:loveu:
Fotka koejna przepiękna, ale to maleństwo jest słodkie i akie ładne fotki mu Pańcia robi:loveu:

Posted

[quote name='madziasto4']
Cześć :multi:

[quote name='Zuza96']
Witaj Kasiu, Fidelku, Łukaszku, TŻ Kasi, bo nie wiem jak ma na imię... hihi

[quote name='yewcia1']
Witamy , witamy:loveu:
Fotka koejna przepiękna, ale to maleństwo jest słodkie i akie ładne fotki mu Pańcia robi:loveu:

cześć wszystkim razem i każdemu z osobna :multi::multi: