Guffi Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 [quote name='fidelek2']:loveu::loveu::loveu: Piątka!:loveu: Quote
Kasia Posted February 2, 2007 Author Posted February 2, 2007 Guffi napisał(a): Piątka!:loveu: a wiesz że potrafi :razz: jak mówie do niego "Podaj łapę" i trzymam swoją rękę dość nisko to podaje grzecznie łapkę a jak mówię "Przebij piatkę" i trzymam swoją rękę bardziej w górze palcami do góry to on wtedy też podnosi łapę na moją wysokość poduszeczkami do góry - jak na zdjeciu... :eviltong::eviltong: Quote
Guffi Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 fidelek2 napisał(a):a wiesz że potrafi :razz: jak mówie do niego "Podaj łapę" i trzymam swoją rękę dość nisko to podaje grzecznie łapkę a jak mówię "Przebij piatkę" i trzymam swoją rękę bardziej w górze palcami do góry to on wtedy też podnosi łapę na moją wysokość poduszeczkami do góry - jak na zdjeciu... :eviltong::eviltong: Futruś też potrafi:eviltong: , normalnie tyle rzeczy go uczyłam. Nigdy nie chodził na żadne szkolenia, ale chyba lubi się uczyć, bo mimo, że ma już 7 lat, to naprawdę z chęcią do tego podchodzi:loveu: . Quote
Kasia Posted February 2, 2007 Author Posted February 2, 2007 [quote name='AlKil'] Dzień dobry! Naprawdę superowe zdjątko! My również witamy :multi::multi: Quote
Kasia Posted February 2, 2007 Author Posted February 2, 2007 Guffi napisał(a): Futruś też potrafi:eviltong: , normalnie tyle rzeczy go uczyłam. Nigdy nie chodził na żadne szkolenia, ale chyba lubi się uczyć, bo mimo, że ma już 7 lat, to naprawdę z chęcią do tego podchodzi:loveu: . widzisz jakie mamy zdolne bestyjki :eviltong: Quote
Guffi Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 fidelek2 napisał(a):widzisz jakie mamy zdolne bestyjki :eviltong: No, zdolniachy:loveu::eviltong: Quote
Zuza96 Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 Słodziak...:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Kasia Posted February 2, 2007 Author Posted February 2, 2007 [quote name='Zuza96'] Słodziak...:loveu::loveu::loveu::loveu: i to jaki :loveu::loveu: Quote
Kasia Posted February 3, 2007 Author Posted February 3, 2007 Guffi napisał(a): No nareszccie tu jestem! Uff!:multi: daleko nie trza było pewnie szukać - gdzieś tak może na 20-stej stronie, co nie??? :eviltong::eviltong: :diabloti: Quote
Guffi Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 fidelek2 napisał(a):daleko nie trza było pewnie szukać - gdzieś tak może na 20-stej stronie, co nie??? :eviltong::eviltong: :diabloti: No i właśnie:p Quote
yewcia1 Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 fidelek2 napisał(a):My również witamy :multi::multi: Witamy , witamy:loveu: Fotka koejna przepiękna, ale to maleństwo jest słodkie i akie ładne fotki mu Pańcia robi:loveu: Quote
Zuza96 Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 Witaj Kasiu, Fidelku, Łukaszku, TŻ Kasi, bo nie wiem jak ma na imię... hihi Quote
Kasia Posted February 4, 2007 Author Posted February 4, 2007 [quote name='madziasto4'] Cześć :multi: [quote name='Zuza96'] Witaj Kasiu, Fidelku, Łukaszku, TŻ Kasi, bo nie wiem jak ma na imię... hihi [quote name='yewcia1'] Witamy , witamy:loveu: Fotka koejna przepiękna, ale to maleństwo jest słodkie i akie ładne fotki mu Pańcia robi:loveu: cześć wszystkim razem i każdemu z osobna :multi::multi: Quote
Recommended Posts