madziasto4 Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 [quote name='fidelek2']hahahahahahhahaha...no nieźle :evil_lol::evil_lol: miła z Ciebie osóbka......:p :evil_lol: Smerfy małe :loveu: Quote
Kasia Posted January 31, 2007 Author Posted January 31, 2007 Zupełnie niewinny niczemu psiak...Co złego to nie On!!! :diabloti: Quote
Guffi Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 [quote name='fidelek2']Zupełnie niewinny niczemu psiak...Co złego to nie On!!! :diabloti: Wiesz, moja mama strasznie nie lubi yorków, a Fidel jej się tak spodobał, że jak jej powiedziałam, ze to york to nie mogła uwierzyć:loveu: :loveu: :loveu: . Quote
Kasia Posted January 31, 2007 Author Posted January 31, 2007 [quote name='Guffi'] Wiesz, moja mama strasznie nie lubi yorków, a Fidel jej się tak spodobał, że jak jej powiedziałam, ze to york to nie mogła uwierzyć:loveu: :loveu: :loveu: . Karolinko - jakby to napisała Figa: Fidel jest kundelkiem bo nie posiada rodowodu. :p I zgadzam się z Nią w 100%!!! Quote
Zuza96 Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 Figa i jej zasady, a ja się nie zgadzam z Tobą Kasiu i z Figą, Fidel nie jest kundlem. Jest cudny :loveu::loveu::loveu: Guffi-Też uwielbiam różowy :loveu::loveu: :diabloti: Quote
Guffi Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 A ja się z nią nie zgadzam i nigdy nie się nie zgodzę, a akcję "Rasowy=rodowodowy" uważam za bezsensowną i... Zaraz mnie zbanują:diabloti: :shake: Quote
Kasia Posted January 31, 2007 Author Posted January 31, 2007 Guffi napisał(a): A ja się z nią nie zgadzam i nigdy nie się nie zgodzę, a akcję "Rasowy=rodowodowy" uważam za bezsensowną i... Zaraz mnie zbanują:diabloti: :shake: Karolina ale Fidlak jest na to prawdziwym przykładem - kupiłam ponoć Yorka (ponoć dlatego bo zapłaciłam jak za Yorka ;)) a wyrosło co wyrosło...sama widzisz że do Yorka trochę mu daleko...;) Quote
Guffi Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 fidelek2 napisał(a):Karolina ale Fidlak jest na to prawdziwym przykładem - kupiłam ponoć Yorka (ponoć dlatego bo zapłaciłam jak za Yorka ;)) a wyrosło co wyrosło...sama widzisz że do Yorka trochę mu daleko...;) Eeeetam! Dla mnie i tak zawsze będzie yorkiem;) i strasznie kochanym rozrabiakiem:cool3: . Quote
Kasia Posted January 31, 2007 Author Posted January 31, 2007 Guffi napisał(a): Eeeetam! Dla mnie i tak zawsze będzie yorkiem;) i strasznie kochanym rozrabiakiem:cool3: . Dla mnie też :loveu::loveu: I powiem Ci jeszcze, że każdy z naszych znajomych właścicieli Yorków zachwyca sie Fidlakiem - tym że jest taki jaki jest czyli inny :lol: czasami to nawet z drugiej strony ulicy zdarzy się taki ktoś kto krzyczy jaki to on nie jest śliczny...;) Quote
Guffi Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 fidelek2 napisał(a):Dla mnie też :loveu::loveu: I powiem Ci jeszcze, że każdy z naszych znajomych właścicieli Yorków zachwyca sie Fidlakiem - tym że jest taki jaki jest czyli inny :lol: czasami to nawet z drugiej strony ulicy zdarzy się taki ktoś kto krzyczy jaki to on nie jest śliczny...;) Nie dziwię się, w końcu to prawda:loveu: . Quote
yewcia1 Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 Guffi napisał(a):A co tu tak pusto:shake: ? No właśnie dlaczego nikt nie odwiedza super rodzinki? Zawsze ruch jak w Rzymie a tu pusto :mad: Quote
Kasia Posted February 2, 2007 Author Posted February 2, 2007 Guffi napisał(a): A co tu tak pusto:shake: ? a to my tego nie wiemy :niewiem: może dlatego że sami gospodarze rzadko tu zaglądają... yewcia1 napisał(a): No właśnie dlaczego nikt nie odwiedza super rodzinki? Zawsze ruch jak w Rzymie a tu pusto :mad: cześć Yewcia :lol: widocznie wszystkim znudziła sie juz ta "super rodzinka" :diabloti: Quote
Alka Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 fidelek2 napisał(a): widocznie wszystkim znudziła sie juz ta "super rodzinka" :diabloti: no wiesz, :cool3: nawet tak nie myśl:cool3: ja tam Was bardzo lubie:p Cześc Kasiu! Dawno mnie nie było...:oops: główną przyczyną jest choroba ...:diabloti: Co prawda jestem już silniejsza ale tylko na krótko wpadam na kompik.Swoją galeryjkę strasznie zaniedbałam...:oops: widzę ,że udało ci się porobić kilka snieżnych fotek, świetnie uchwyciłaś Fidelka :loveu:, a fotki Łukaszka i Fidelka czytających gazetę mnie rozbroiły :loveu: pozdrawiam Was serdecznie !:loveu: Quote
Kasia Posted February 2, 2007 Author Posted February 2, 2007 Alka napisał(a): no wiesz, :cool3: nawet tak nie myśl:cool3: ja tam Was bardzo lubie:p Cześc Kasiu! Dawno mnie nie było...:oops: główną przyczyną jest choroba ...:diabloti: Co prawda jestem już silniejsza ale tylko na krótko wpadam na kompik.Swoją galeryjkę strasznie zaniedbałam...:oops: widzę ,że udało ci się porobić kilka snieżnych fotek, świetnie uchwyciłaś Fidelka :loveu:, a fotki Łukaszka i Fidelka czytających gazetę mnie rozbroiły :loveu: pozdrawiam Was serdecznie !:loveu: witaj Alu :lol: jak dobrze że jesteś i trzymam kciuki za szybki i całkowity powrót do zdrówka ;) nie daj się choróbsku......:p Quote
Alka Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 fidelek2 napisał(a):witaj Alu :lol: jak dobrze że jesteś i trzymam kciuki za szybki i całkowity powrót do zdrówka ;) nie daj się choróbsku......:p dzięki Kasiu!:buzi: Quote
Kasia Posted February 2, 2007 Author Posted February 2, 2007 [quote name='Zuza96'] Dzień dobry koffani :loveu: cześć Zuza :lol: już po ospie czy może dalej zarażasz....:cool3: Quote
Zuza96 Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 [quote name='fidelek2']cześć Zuza :lol: już po ospie czy może dalej zarażasz....:cool3: Już prawie wszystkie krosty mi zginęły, ale na pewno nie zarażam... :lol: Quote
Guffi Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 [quote name='fidelek2']a to my tego nie wiemy :niewiem: może dlatego że sami gospodarze rzadko tu zaglądają... Właśnie:mad: [quote name='"Zuza96"'] Dzień dobry koffani :loveu: Bardzo:diabloti: Quote
Recommended Posts