Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 12.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='fidelek2']Zupełnie niewinny niczemu psiak...Co złego to nie On!!! :diabloti:

Wiesz, moja mama strasznie nie lubi yorków, a Fidel jej się tak spodobał, że jak jej powiedziałam, ze to york to nie mogła uwierzyć:loveu: :loveu: :loveu: .

Posted

[quote name='Guffi']
Wiesz, moja mama strasznie nie lubi yorków, a Fidel jej się tak spodobał, że jak jej powiedziałam, ze to york to nie mogła uwierzyć:loveu: :loveu: :loveu: .

Karolinko - jakby to napisała Figa: Fidel jest kundelkiem bo nie posiada
rodowodu. :p
I zgadzam się z Nią w 100%!!!

Posted

Figa i jej zasady, a ja się nie zgadzam z Tobą Kasiu i z Figą, Fidel nie jest kundlem. Jest cudny :loveu::loveu::loveu:

Guffi-Też uwielbiam różowy :loveu::loveu: :diabloti:

Posted

A ja się z nią nie zgadzam i nigdy nie się nie zgodzę, a akcję "Rasowy=rodowodowy" uważam za bezsensowną i...
Zaraz mnie zbanują:diabloti: :shake:

Posted

Guffi napisał(a):

A ja się z nią nie zgadzam i nigdy nie się nie zgodzę, a akcję "Rasowy=rodowodowy" uważam za bezsensowną i...
Zaraz mnie zbanują:diabloti: :shake:

Karolina ale Fidlak jest na to prawdziwym przykładem - kupiłam ponoć Yorka (ponoć dlatego bo zapłaciłam jak za Yorka ;)) a wyrosło co wyrosło...sama widzisz że do Yorka trochę mu daleko...;)

Posted

fidelek2 napisał(a):
Karolina ale Fidlak jest na to prawdziwym przykładem - kupiłam ponoć Yorka (ponoć dlatego bo zapłaciłam jak za Yorka ;)) a wyrosło co wyrosło...sama widzisz że do Yorka trochę mu daleko...;)

Eeeetam! Dla mnie i tak zawsze będzie yorkiem;) i strasznie kochanym rozrabiakiem:cool3: .

Posted

Guffi napisał(a):

Eeeetam! Dla mnie i tak zawsze będzie yorkiem;) i strasznie kochanym rozrabiakiem:cool3: .

Dla mnie też :loveu::loveu:
I powiem Ci jeszcze, że każdy z naszych znajomych właścicieli Yorków zachwyca sie Fidlakiem - tym że jest taki jaki jest czyli inny :lol: czasami to nawet z drugiej strony ulicy zdarzy się taki ktoś kto krzyczy jaki to on nie jest śliczny...;)

Posted

fidelek2 napisał(a):
Dla mnie też :loveu::loveu:
I powiem Ci jeszcze, że każdy z naszych znajomych właścicieli Yorków zachwyca sie Fidlakiem - tym że jest taki jaki jest czyli inny :lol: czasami to nawet z drugiej strony ulicy zdarzy się taki ktoś kto krzyczy jaki to on nie jest śliczny...;)

Nie dziwię się, w końcu to prawda:loveu: .

Posted

Guffi napisał(a):

A co tu tak pusto:shake: ?

a to my tego nie wiemy :niewiem: może dlatego że sami gospodarze rzadko tu zaglądają...

yewcia1 napisał(a):

No właśnie dlaczego nikt nie odwiedza super rodzinki?
Zawsze ruch jak w Rzymie a tu pusto :mad:

cześć Yewcia :lol:
widocznie wszystkim znudziła sie juz ta "super rodzinka" :diabloti:

Posted

fidelek2 napisał(a):

widocznie wszystkim znudziła sie juz ta "super rodzinka" :diabloti:

no wiesz, :cool3: nawet tak nie myśl:cool3:
ja tam Was bardzo lubie:p

Cześc Kasiu!
Dawno mnie nie było...:oops: główną przyczyną jest choroba ...:diabloti: Co prawda jestem już silniejsza ale tylko na krótko wpadam na kompik.Swoją galeryjkę strasznie zaniedbałam...:oops:

widzę ,że udało ci się porobić kilka snieżnych fotek, świetnie uchwyciłaś Fidelka :loveu:, a fotki Łukaszka i Fidelka czytających gazetę mnie rozbroiły :loveu:

pozdrawiam Was serdecznie !:loveu:

Posted

Alka napisał(a):

no wiesz, :cool3: nawet tak nie myśl:cool3:
ja tam Was bardzo lubie:p

Cześc Kasiu!
Dawno mnie nie było...:oops: główną przyczyną jest choroba ...:diabloti: Co prawda jestem już silniejsza ale tylko na krótko wpadam na kompik.Swoją galeryjkę strasznie zaniedbałam...:oops:

widzę ,że udało ci się porobić kilka snieżnych fotek, świetnie uchwyciłaś Fidelka :loveu:, a fotki Łukaszka i Fidelka czytających gazetę mnie rozbroiły :loveu:

pozdrawiam Was serdecznie !:loveu:

witaj Alu :lol: jak dobrze że jesteś i trzymam kciuki za szybki i całkowity powrót do zdrówka ;) nie daj się choróbsku......:p

Posted

fidelek2 napisał(a):
witaj Alu :lol: jak dobrze że jesteś i trzymam kciuki za szybki i całkowity powrót do zdrówka ;) nie daj się choróbsku......:p

dzięki Kasiu!:buzi:

Posted

[quote name='fidelek2']cześć Zuza :lol:

już po ospie czy może dalej zarażasz....:cool3:
Już prawie wszystkie krosty mi zginęły, ale na pewno nie zarażam... :lol:

Posted

[quote name='fidelek2']a to my tego nie wiemy :niewiem: może dlatego że sami gospodarze rzadko tu zaglądają...

Właśnie:mad:
[quote name='"Zuza96"']
Dzień dobry koffani :loveu:
Bardzo:diabloti: