Guffi Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 fidelek2 napisał(a): Ahh ten Fidlaczek:loveu: . Quote
Zuza96 Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 Ja nic nie mówie innego :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
yewcia1 Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 W końcu wyczekane zdjęcia ze spacerku:lol: Tutaj Fidelek wygląda jak luźny kolo:evil_lol: Super fota Quote
Magda Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 madziasto4 napisał(a):Kasiu, a Fidel też Cię tak robi w konia, że niby sika, a wcale nie sika :cool3: Ej no....moj tez tak robi:lol: Szczegolnie tak ma kiedy jestesmy na dluzszym spacerze. Mysli, ze zaznacza teren a tu doopa:evil_lol: skonczylo sie. Co porabiasz Kasiu? Weekendzik sie skonczyl i do pracy? Quote
Kasia Posted January 30, 2007 Author Posted January 30, 2007 [quote name='yewcia1'] W końcu wyczekane zdjęcia ze spacerku:lol: Tutaj Fidelek wygląda jak luźny kolo:evil_lol: Super fota cześć Yewcia ;) ja to w szoku jestem że udało mi sie zdobić Fidlakowi takie zdjecie :p zawsze gdy próbuję to on jest szybszy niż aparat - z reguły udaje mi sie tylko uchwycić albo koncówkę ogona albo końcówkę ucha :p [quote name='Zuza96'] Cześć Kasiu :p cześć cześć :lol: [quote name='Magda_Miki'] Ej no....moj tez tak robi:lol: Szczegolnie tak ma kiedy jestesmy na dluzszym spacerze. Mysli, ze zaznacza teren a tu doopa:evil_lol: skonczylo sie. a mnie wtedy zawsze szlag zaczyna trafiać - im bliżej domu to on udaje że mu sie sikać co chwilę chce :evil_lol: dosłownie co krok zatrzymuje się i niby znaczy teren a potem jeszcze wąchać i wąchać by chciał byle tylko jak najdłużej wracać :p Quote
Kasia Posted January 30, 2007 Author Posted January 30, 2007 madziasto4 napisał(a): Czo to? :cool3: a o co Ci chodzi? :eviltong: Quote
madziasto4 Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 fidelek2 napisał(a):a o co Ci chodzi? :eviltong: O to co wstawiłaś i zaraz usunęłaś :mad: Quote
Kasia Posted January 30, 2007 Author Posted January 30, 2007 madziasto4 napisał(a): O to co wstawiłaś i zaraz usunęłaś :mad: o Ty cwaniaro... szybka jesteś :mad: wiedziałam że dojrzysz :eviltong: Quote
Kasia Posted January 30, 2007 Author Posted January 30, 2007 W takiech pozycjach Fidel najczęściej śpi :p że też mu wygodnie.... Quote
madziasto4 Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 fidelek2 napisał(a):o Ty cwaniaro... szybka jesteś :mad: wiedziałam że dojrzysz :eviltong: no to masz o oglądaj bo zaraz to usuwam :p a moze sie skusisz? :cool3: A bo ja szybka dziewczyna jestem :evil_lol: Obejrzałam, ale chiba nie mój rozmiar :shake: Quote
yewcia1 Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 [quote name='fidelek2'] Nie mogę jeszcze się wkręcić w nowy banerek i avartek, ale jak widzę te słodkie psie futerko, wiem, ze jestem u Fidelków;) Zmiany bardzo korzystne tylko musi czas minąć a się przyzwyczaje Quote
Magda Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 madziasto4 napisał(a):A bo ja szybka dziewczyna jestem :evil_lol: Obejrzałam, ale chiba nie mój rozmiar :shake: Madzia, Madzia...powiedz co to bylo:multi::multi: Ja chce wiedziec:mad: Kasia sliczny bannerek i avatarek:loveu: A pozycje? Juz mnie kosci bola. Quote
Guffi Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 [quote name='Zuza96']Hej :loveu::loveu: Ja też lubię różowy:diabloti: Quote
madziasto4 Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 Magda_Miki napisał(a):Madzia, Madzia...powiedz co to bylo:multi::multi: Ja chce wiedziec:mad: Nie powiem, nie powiem :multi: :evil_lol: Och uwielbiam nie mówić, jak ktoś chce coś wiedzieć :loveu: :evil_lol: Cześć Kasia! :helo: Quote
Kasia Posted January 31, 2007 Author Posted January 31, 2007 madziasto4 napisał(a): Och uwielbiam nie mówić, jak ktoś chce coś wiedzieć :loveu: :evil_lol: hahahahahahhahaha...no nieźle :evil_lol::evil_lol: miła z Ciebie osóbka......:p Quote
Recommended Posts