Guffi Posted January 22, 2007 Posted January 22, 2007 madziasto4 napisał(a):eee..wiesz, po co robić sobie kłopot..eee :evil_lol: Ja sobie sama na spokojnie poszukam :evil_lol: Eeee... Nie w temacie jestem, ale Wy jak zawsze takie niekłopotliwe:evil_lol: . Quote
madziasto4 Posted January 22, 2007 Posted January 22, 2007 yewcia1 napisał(a):Ale dziś skarpetunie eleganckie, a co do spodenek nie ma lepszych po domu niż dresiaki;) Wiem, bo sama śmigam w starych, powyciąganych gatkach po domu :lol: Quote
madziasto4 Posted January 22, 2007 Posted January 22, 2007 Guffi napisał(a):Eeee... Nie w temacie jestem, ale Wy jak zawsze takie niekłopotliwe:evil_lol: . :p Proszę brać przykład :cool3: Quote
Guffi Posted January 22, 2007 Posted January 22, 2007 madziasto4 napisał(a)::p Proszę brać przykład :cool3: No biorę, biorę już dość długo... :p Quote
Alka Posted January 23, 2007 Posted January 23, 2007 cześć Kasiu! Wow, a tu jak nagadne ...:cool3: gdzie nie wejdę tam gadulstwo...:evil_lol: ale i foteczki Fidlastego dojrzałam :loveu::multi: jak on pięknie stoi na 2 łapeczkach:loveu: Pozdrawiamy was serdecznie !:loveu: Quote
Rinuś Posted January 23, 2007 Posted January 23, 2007 [quote name='fidelek2'] jak slicznie prosi :) Quote
Kasia Posted January 23, 2007 Author Posted January 23, 2007 madziasto4 napisał(a): Wiem, bo sama śmigam w starych, powyciąganych gatkach po domu :lol: bo takie są najwygodniejsze - i gdybym mogła to śmigałabym w nich nawet do roboty i wszędzie indziej pewnie też...:evil_lol: Alka napisał(a): cześć Kasiu! Wow, a tu jak nagadne ...:cool3: gdzie nie wejdę tam gadulstwo...:evil_lol: ale i foteczki Fidlastego dojrzałam :loveu::multi: jak on pięknie stoi na 2 łapeczkach:loveu: Pozdrawiamy was serdecznie !:loveu: cześć Alutka jak fajnie ze do nas zawitałaś :multi: :multi: , tak długo Cię nie było... ;) Rinuś napisał(a): jak slicznie prosi :) witamy w galerii i dziękujemy :multi: Quote
Rinuś Posted January 23, 2007 Posted January 23, 2007 bedziemy ja czesciej odwiedzac :multi::multi: Quote
Alka Posted January 23, 2007 Posted January 23, 2007 fidelek2 napisał(a): cześć Alutka jak fajnie ze do nas zawitałaś :multi: :multi: , tak długo Cię nie było... ;) długo ?:roll: właściwie tylko wczoraj byłam nieobecna bo przez weekendy rzadko zaglądam ;) Jak tam u was z pogodą , czuć:evil_lol: już snieżek? Quote
Kasia Posted January 23, 2007 Author Posted January 23, 2007 Alka napisał(a): długo ?:roll: właściwie tylko wczoraj byłam nieobecna bo przez weekendy rzadko zaglądam ;) Jak tam u was z pogodą , czuć:evil_lol: już snieżek? a mnie się wydawało to tak dłuuuuuuuuuuuuugo :evil_lol: :evil_lol: Alu, śnieżku ani widu ani słychu a jedyne co czuć to wiatry zimne....:placz: Quote
Kasia Posted January 23, 2007 Author Posted January 23, 2007 Rinuś napisał(a): bedziemy ja czesciej odwiedzac :multi::multi: no ja mam nadzieję :evil_lol: Quote
madziasto4 Posted January 23, 2007 Posted January 23, 2007 :loveu: :loveu: Pycholek mokry :loveu: Quote
Kasia Posted January 23, 2007 Author Posted January 23, 2007 madziasto4 napisał(a): :loveu: :loveu: Pycholek mokry :loveu: zawsze jak jest mokry od picia to przychodzi do mnie aby dać buzi :roll::roll: co za nawyk...:hmmmm: :ices_bla:Tobie chyba chodziło o nochal...??? ja durnowata :wallbash: jak ten imageshack wolno chodzi :flop: wrrrrrr..... Quote
madziasto4 Posted January 23, 2007 Posted January 23, 2007 [quote name='fidelek2']zawsze jak jest mokry od picia to przychodzi do mnie aby dać buzi :roll::roll: co za nawyk...:hmmmm: :lol: Chce się wytrzeć ;) jak ten imageshack wolno chodzi :flop: wrrrrrr..... Fotosik też :shake: Quote
Guffi Posted January 23, 2007 Posted January 23, 2007 [quote name='fidelek2'] Cudny jak zawsze:loveu: :loveu: :loveu: . Quote
Kasia Posted January 23, 2007 Author Posted January 23, 2007 Guffi napisał(a): Cudny jak zawsze:loveu: :loveu: :loveu: . ach jakie komplementy :loveu::loveu: Quote
Kasia Posted January 23, 2007 Author Posted January 23, 2007 Poszłam do drugiego pokoju zobaczyć czy Łukaszek śpika i zastałam taki oto widok :p:p Quote
yewcia1 Posted January 24, 2007 Posted January 24, 2007 Oj ktoś musi w domu czuwać ;) Piękna fota jaka sielanka:lol: Quote
Kasia Posted January 24, 2007 Author Posted January 24, 2007 yewcia1 napisał(a): Oj ktoś musi w domu czuwać ;) Piękna fota jaka sielanka:lol: a wiesz że taki widok to raczej rzadkość :lol: Z reguły to Fdlak ucieka od Łukaszka, ewentulanie tylko wtedy jak Młody śpi to do niego podchodzi, wącha go, liże i czasami tak właście kładzie się koło niego ;) Quote
mulinka Posted January 24, 2007 Posted January 24, 2007 witam was wszystkich :multi: dziękuję fidelek2 za wytrwałe i z wielkim sercem wspieranie poszukiwań domku dla Dina, którego znalazłam w tramwaju, o tak nas wspiera: :user: No i bardzo sie cieszę, że zajrzałam do galeryjki Fidelka, ten psiak rozchmurzy każdego. A żeby pozostać w wątku brzdąc&brzdąc ja zachwyciłam się tymi scenkami: fidelek2 napisał(a):Któregoś pięknego dnia Pańcia z Pańciem przyprowadzili do domu jakiegoś małego osobnika, który cały czas tylko płakał i płakał. Wtedy postanowiłem, że będę się nim opiekował i cały czas go pilnował :p Quote
Recommended Posts