madziasto4 Posted January 20, 2007 Posted January 20, 2007 Guffi napisał(a):Ja Cię tam dorwę:diabloti: . Nie zapominaj o moich psach obronnych :p Ja bym uważała na Twoim miejscu :cool3: Quote
Guffi Posted January 20, 2007 Posted January 20, 2007 madziasto4 napisał(a):Nie zapominaj o moich psach obronnych :p Ja bym uważała na Twoim miejscu :cool3: Tiaaa... A ja mam króliki:evil_lol:. No i nie zapominaj o owczarkach niemieckich:diabloti: . Quote
madziasto4 Posted January 20, 2007 Posted January 20, 2007 Guffi napisał(a):Tiaaa... A ja mam króliki:evil_lol:. No i nie zapominaj o owczarkach niemieckich:diabloti: . A to Ty chcesz przyjść do mnie z nimi? :nerwy: Quote
Guffi Posted January 20, 2007 Posted January 20, 2007 madziasto4 napisał(a):A to Ty chcesz przyjść do mnie z nimi? :nerwy: No wiesz, jak mam się bronić przed Twoimi Tygrysami bengalskimi to muszę mieć jakąś ochronę:p . Quote
Kasia Posted January 20, 2007 Author Posted January 20, 2007 [quote name='madziasto4'] Nie zapominaj o moich psach obronnych :p Ja bym uważała na Twoim miejscu :cool3: Tiaaa, zwłaszcza o tym najgroźniejszym i największym - TORUNIU :evil_lol::evil_lol: [quote name='Guffi'] Tiaaa... A ja mam króliki:evil_lol:. No i nie zapominaj o owczarkach niemieckich:diabloti: . I świnki Guffi, świnki....:evil_lol: [quote name='Zuza96'] Cześć Kasiu i Fidlaku :shiny: cześć Zuza - witamy weekendowo :multi: Quote
Zuza96 Posted January 20, 2007 Posted January 20, 2007 Kasieńko koffana nasza wstaw foteczki :eviltong: Quote
Kasia Posted January 20, 2007 Author Posted January 20, 2007 [quote name='Zuza96'] Kasieńko koffana nasza wstaw foteczki :eviltong: dzisiaj nie da rady...nic nie napstrykałam i muszę zaraz zmykać z kompa bo TZ umówił się z kolegami na jakieś granie po sieci czy cuś takiego:roll::roll: ale jutro wstawię na 100% :p Quote
Guffi Posted January 20, 2007 Posted January 20, 2007 fidelek2 napisał(a): I świnki Guffi, świnki....:evil_lol: Hah! Gdzie ja mam głowę:hmmmm::evil_lol: ?? Quote
madziasto4 Posted January 20, 2007 Posted January 20, 2007 fidelek2 napisał(a):Tiaaa, zwłaszcza o tym najgroźniejszym i największym - TORUNIU :evil_lol::evil_lol: Czuję zapach ironii w powietrzu :diabloti: Kasiu? :mad: Quote
:: FiGa :: Posted January 20, 2007 Posted January 20, 2007 Olaboga ile nadrabiania :mdleje: Zabieram się za czytanie tego wszystkiego i :multi: oglądanie zdjęć :loveu: Quote
Kasia Posted January 20, 2007 Author Posted January 20, 2007 :: FiGa :: napisał(a): Olaboga ile nadrabiania :mdleje: Zabieram się za czytanie tego wszystkiego i :multi: oglądanie zdjęć :loveu: hej hej witamy :multi::multi: fotek mało więcej czytania :evil_lol: Quote
madziasto4 Posted January 20, 2007 Posted January 20, 2007 :: FiGa :: napisał(a):Olaboga ile nadrabiania :mdleje: Zabieram się za czytanie tego wszystkiego i :multi: oglądanie zdjęć :loveu: Czytaj, czytaj, Kasia Cię później sprawdzi z treści :cool3: Mam rację? :grins: Quote
Kasia Posted January 20, 2007 Author Posted January 20, 2007 madziasto4 napisał(a): Czytaj, czytaj, Kasia Cię później sprawdzi z treści :cool3: Mam rację? :grins: phhhiii.... jak zwykle :eviltong: że też jeszcze pytasz :evil_lol: Quote
Guffi Posted January 20, 2007 Posted January 20, 2007 No co chwila nowy banner:cool3: . Ale naprawdę świetne są:loveu: . Quote
madziasto4 Posted January 20, 2007 Posted January 20, 2007 Guffi, ten koń w Twoim avatarze mnie hipnotyzuje :-? :lol: Quote
Magda Posted January 20, 2007 Posted January 20, 2007 madziasto4 napisał(a):Guffi, ten koń w Twoim avatarze mnie hipnotyzuje :-? :lol: Powoli zasypiasz.......... a kiedy sie obudzisz bedziesz spokojniejsza i normalniejsza:evil_lol::evil_lol: Quote
Guffi Posted January 20, 2007 Posted January 20, 2007 madziasto4 napisał(a):Guffi, ten koń w Twoim avatarze mnie hipnotyzuje :-? :lol: Mnie też:oops: , choć za koniami nie przepadam... Quote
Recommended Posts