Magda Posted January 19, 2007 Posted January 19, 2007 fidelek2 napisał(a):Madzia, ja ten skrót używam od samego początku a dopiero jakis miesiac temu wyczytałam co on oznacza...:evil_lol: wcześniej wstydziłam sie zapytać :oops: Doskonale cie rozumiem:p Jakos tak glupio zapytac... ja juz siedze na dogo ponad rok, a takich rzeczy nie wiem:lol: Ale dzieki Ali wszystko jasne. Quote
Guffi Posted January 19, 2007 Posted January 19, 2007 Ja też się często zastanawiałam co to znaczy, tylko nie chciałam się przyznać, że nie wiem:oops: ... Znaczy wiedziałam co oznaczają, ale nie znałam dokładnego tłumaczenia. Quote
madziasto4 Posted January 19, 2007 Posted January 19, 2007 fidelek2 napisał(a):trza se w życiu radzić :evil_lol: ...powiedział baca zawiązując but dżdżownicą :evil_lol: Ale śliczny banerek :loveu: Widzę, że też masz drugiego yorka :evil_lol: Quote
Guffi Posted January 19, 2007 Posted January 19, 2007 [quote name='fidelek2']:loveu::loveu: No normalnie.... no...:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: !!!!!!! Quote
madziasto4 Posted January 19, 2007 Posted January 19, 2007 Guffi napisał(a):No normalnie.... no...:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: !!!!!!! Brak słów, nie? :loveu: :loveu: Quote
Kasia Posted January 19, 2007 Author Posted January 19, 2007 madziasto4 napisał(a): ...powiedział baca zawiązując but dżdżownicą :evil_lol: Ale śliczny banerek :loveu: Widzę, że też masz drugiego yorka :evil_lol: hahahahhahahahahahaha :evil_lol::evil_lol: dowcipnisia :evil_lol: a banerek mamy od Misiaczka - pozazdrosciłam Twojego ale za to dostałam aż 3 sztuki :eviltong::eviltong: Quote
madziasto4 Posted January 19, 2007 Posted January 19, 2007 fidelek2 napisał(a):hahahahhahahahahahaha :evil_lol::evil_lol: dowcipnisia :evil_lol: a banerek mamy od Misiaczka - pozazdrosciłam Twojego ale za to dostałam aż 3 sztuki :eviltong::eviltong: Zazdrośniiiica! Zazdrośniiiiiica! :evil_lol: Ale banerek naprawdę super :loveu: Quote
Guffi Posted January 19, 2007 Posted January 19, 2007 madziasto4 napisał(a):Brak słów, nie? :loveu: :loveu: Dokładnie:loveu: Quote
Kasia Posted January 19, 2007 Author Posted January 19, 2007 madziasto4 napisał(a): Zazdrośniiiica! Zazdrośniiiiiica! :evil_lol: Ale banerek naprawdę super :loveu: a widzisz ten teraz...:eviltong::eviltong: mam jeszcze jeden ale nie pokaże teraz :diabloti: Quote
Kasia Posted January 19, 2007 Author Posted January 19, 2007 Guffi napisał(a): No normalnie.... no...:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: !!!!!!! madziasto4 napisał(a): Brak słów, nie? :loveu: :loveu: a Wasze tak nie potrafią...??? :crazyeye: :evil_lol::evil_lol: Quote
Guffi Posted January 19, 2007 Posted January 19, 2007 fidelek2 napisał(a):a Wasze tak nie potrafią...??? :crazyeye: :evil_lol::evil_lol: No... Ale tylko na komendę i nie robi przy tym takiej straaszszliwieee słodziachnej mineczki. Quote
madziasto4 Posted January 19, 2007 Posted January 19, 2007 fidelek2 napisał(a):a widzisz ten teraz...:eviltong::eviltong: mam jeszcze jeden ale nie pokaże teraz :diabloti: A właśnie, że nie widzę :stop: :eviltong: P.S. Pokazuj ten 3 :p fidelek2 napisał(a):a Wasze tak nie potrafią...??? :crazyeye: :evil_lol::evil_lol: Mój umie tak tylko na przednich łapach :shake: :diabloti: Quote
Kasia Posted January 19, 2007 Author Posted January 19, 2007 madziasto4 napisał(a): Mój umie tak tylko na przednich łapach :shake: :diabloti: :crazyeye::crazyeye: staje na przednich???????????? czy ja dobrze czytam czy to ta ciemnota tak działa ze wszystko przekrecam - bo pijana nie jestem...:p:eviltong::eviltong: Quote
madziasto4 Posted January 19, 2007 Posted January 19, 2007 fidelek2 napisał(a)::crazyeye::crazyeye: staje na przednich???????????? czy ja dobrze czytam czy to ta ciemnota tak działa ze wszystko przekrecam - bo pijana nie jestem...:p:eviltong::eviltong: Taaaaa, i biega na uszach :eviltong: Oj Kasiu, Kasiu :lol: :evil_lol: Quote
Guffi Posted January 19, 2007 Posted January 19, 2007 Haha! Ja na początku sobie to samo pomyślałam:evil_lol: :oops: . Quote
Kasia Posted January 19, 2007 Author Posted January 19, 2007 madziasto4 napisał(a): Taaaaa, i biega na uszach :eviltong: Oj Kasiu, Kasiu :lol: hahahahhahahaha pośmiewna sie znalazła :evil_lol::evil_lol: widzisz ten 3..:eviltong: który ładniejszy, co??? :eviltong: Quote
Recommended Posts