Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 12.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

madziasto4 napisał(a):
Cytujesz posta, odpowiadzasz, kopiujesz całość, cofasz się, cytujesz drugiego posta, wklejasz poprzedni, odpowiadasz na drugiego :cool1:

ja znam prostszy sposób:eviltong:

Kasiu,nie umiem tłumaczyc więc powiem najprościej : obok Quote (odpowiedz z cytatem) masz Multi quote This Message ( na dole pod banerkiem) i klikasz w posty które chcesz zacytować (zamieniają się na kolor czerwony) a na końcu w Post reply (Odpowiedz) ...;)

Posted

Alka napisał(a):

Kasiu,nie umiem tłumaczyc więc powiem najprościej : obok Quote (odpowiedz z cytatem) masz Multi quote This Message ( na dole pod banerkiem) i klikasz w posty które chcesz zacytować (zamieniają się na kolor czerwony) a na końcu w Post reply (Odpowiedz) ...;)

a ja się do tej pory zastanawiałam co to jest to obok tego Quote :grins::grins: i wstydziłam sie zapytać aby nikt nie pomyślał że ciemna masa jestem :diabloti:

Posted

Alka napisał(a):

Hah a przeczuwałam, że mój sposób nie jest takim....eeee...oficjalnym :lol:

Ale przyznajcie, że mój pomysł też jest całkiem, całkiem :cool3:

Dzięki Alu :lol: Już nie będę jak głupia kopiować tylu postów :eviltong:

Posted

to jest miejsce nocnego spoczynku Fidlaka - -moja poduszka :evil_lol: stanowczo zbyt mała dla nas obojga :evil_lol:

ale wybaczę mu to bo pilnuję Łukaszka :loveu::loveu:

Posted

madziasto4 napisał(a):

o kurcze, ale fajnie przemyślane :) Dobrze widzę? Łóżeczko Łukaszka jest złączone z Waszym i wychodzi na to, że synek śpi u siebie, a jednocześnie z Wami :lol:

ściągnęłam całkowicie jedną strone łóżeczka i na noc dostawiam do swojego łóżka żeby po prostu nie wstawać...taka wygodna jestem :evil_lol: a w ciągu dnia żeby z powrotem nie zakładać to obracam łóżeczko tą ściągnietą strona do ściany ;) i wszyscy jesteśmy zadowoleni :cool3::cool3:

Posted

fidelek2 napisał(a):
ściągnęłam całkowicie jedną strone łóżeczka i na noc dostawiam do swojego łóżka żeby po prostu nie wstawać...taka wygodna jestem :evil_lol: a w ciągu dnia żeby z powrotem nie zakładać to obracam łóżeczko tą ściągnietą strona do ściany ;) i wszyscy jesteśmy zadowoleni :cool3::cool3:

Wygodna, ale pomysłowa :lol:

Posted

madziasto4 napisał(a):

Dzięki Alu :lol: Już nie będę jak głupia kopiować tylu postów :eviltong:

ależ proszę bardzo:p, to duzo prostszy i szybszy sposób...:p

cześc Kasiu!:multi:

Jak tam, zyjecie ?straszna ta nawałnica była...:angryy: U nas przed blokokiem pobojowisko ,leżą jakieś rurki , kawałki paneli, ubrania, i masę śmieci...:diabloti:

Super foteczki.Naprawdę pomysłowo wykombinowałaś z Łukaszkowym łóżeczkiem:loveu:

Posted

Alka napisał(a):

Jak tam, zyjecie ?straszna ta nawałnica była...:angryy: U nas przed blokokiem pobojowisko ,leżą jakieś rurki , kawałki paneli, ubrania, i masę śmieci...:diabloti:

No to Alu na co jeszcze czekasz. Lec i zbieraj!!:evil_lol: U nas na szczescie tylko deszczyk pada.

Kasiu cudniaste fotki!:loveu:

Aha powiem, ze dzieki twojej ciemnocie tez w koncu zrozumialam jak tyle razy cytowac. Wczesniej to mi sie zdarzylo wszystko jeszcze raz przepisywac:evil_lol::evil_lol: Ale Cii!!

Posted

Magda_Miki napisał(a):

Aha powiem, ze dzieki twojej ciemnocie tez w koncu zrozumialam jak tyle razy cytowac. Wczesniej to mi sie zdarzylo wszystko jeszcze raz przepisywac:evil_lol::evil_lol: Ale Cii!!

Magda a Ty myślisz że ja jak robiłam - tak samo :evil_lol: albo przepisywałam albo żeby odpowiedzieć kilku osobom to po prostu odpisywałam każdemu osobnym postem...:evil_lol: :evil_lol:

Posted

Magda_Miki napisał(a):
No to Alu na co jeszcze czekasz. Lec i zbieraj!!:evil_lol: U nas na szczescie tylko deszczyk pada.

dalej wszystko leży...:diabloti:

haha widze ,że więcej osóbek było nieobeznanych z cytowaniem :eviltong:

Posted

Magda_Miki napisał(a):
Az wstyd sie przyznac:splat:

mam satysfakcję :knuje:,że chociaż raz ja ciemnota komputerowa coś wiedziałam :Cool!::sweetCyb::sweetCyb:

Posted

Alka napisał(a):
mam satysfakcję :knuje:,że chociaż raz ja ciemnota komputerowa coś wiedziałam :Cool!::sweetCyb::sweetCyb:

Hahaha.....no prosze:lol: Ja jeszcze duzo nie wiem o dogo.... na przyklad z BTW. Wiem po co sie go stosuje, ale za chiny nie moge dojsc do tego, czego to skrot.:eviltong:

Posted

Alka napisał(a):

BTW - By The Way , swoją drogą ...:p

to ja zaś ciemnotą się muszę "pochawalić" bo zielonego nie mam do czego się ten skrót stosuje...:niewiem: :niewiem:

Posted

fidelek2 napisał(a):
to ja zaś ciemnotą się muszę "pochawalić" bo zielonego nie mam do czego się ten skrót stosuje...:niewiem: :niewiem:

jak chcesz napisac inna mysl....tak w skrocie z innej beczki:lol:

Posted

Dzień doberek
U mnie cały czas wieje. :roll: W nocy była taka wichura, że mojej babci zwiało kilka dachówek z dachu, a co 10 minut jeźdżiło pogotowie i straż. :shake:

Ja też nie wiedziałam do czego służy to koło Quote. :eviltong:

Posted

fidelek2 napisał(a):

inaczej swoją drogą , przy okazji, a`propos, a tak wogóle...:p

Magda_Miki napisał(a):
Eureka!!:multi: No to juz wiem.
A TZ? Chyba wiem czego skrot, ale wole sie upewnic:p

powinno być TŻ ,towarzysz życia...:p

Magda_Miki napisał(a):
jak chcesz napisac inna mysl....tak w skrocie z innej beczki:lol:

no tak :p

Posted

Magda_Miki napisał(a):

Uff...to dobrze myslalam:multi: Czyli nie jestem az taka ciemnota:evil_lol:

Madzia, ja ten skrót używam od samego początku a dopiero jakis miesiac temu wyczytałam co on oznacza...:evil_lol: wcześniej wstydziłam sie zapytać :oops:

Posted

Alka napisał(a):

inaczej swoją drogą , przy okazji, a`propos, a tak wogóle...:p

to znaczy sie - mam go napsiać sobie wtedy, kiedy co...??? :oops: bo ja kurka dlaej nie wiem kiedy go pisać czy co???