Kasia Posted November 20, 2009 Author Posted November 20, 2009 ja też właśnie dopiero co wlazłam i próbuje sie odnaleźć... Quote
Kasia Posted November 20, 2009 Author Posted November 20, 2009 ja pikolę, dziwnie tu jakoś...:cool1: Quote
Kasia Posted November 20, 2009 Author Posted November 20, 2009 w ogóle jakoś tak niewyraźnie tu jest...pewnie kwestia przyzwyczajenia ale teraz wszystko zauważam jakos tak wolniej i mniej wyraźnie :evil_lol: Quote
Pegaza Posted November 20, 2009 Posted November 20, 2009 Ten kolor jednak by mogli zmienic... ide szukac dalej... Quote
Pegaza Posted November 20, 2009 Posted November 20, 2009 Kasia a jak klikniesz w opcje zaawansowane co Ci sie wyswietla? Quote
Kasia Posted November 20, 2009 Author Posted November 20, 2009 czekaj, wpierw je poszukam...gdzie to jest? Quote
Kasia Posted November 20, 2009 Author Posted November 20, 2009 dobra, juz mam! kliknęłam i mam jakąś stronę, dzieki której mogę odnaleźć użytkownika jakiegoś, albo posta, albo wątek...a Ty co masz? EDIT!!! ja wpierw wlazłam w co innego! ja wejdę w Opcje Zaawansowane to mam ten kwadracik, w którym odpowiadam na posta...z emotami nawet mam! Quote
Pegaza Posted November 20, 2009 Posted November 20, 2009 a ja mam to u gory <LI class=navbithome> <LI class=navbit>Forum <LI class=navbit>Rasy <LI class=navbit>Grupa 3 <LI class=navbit>Yorkshire terrier <LI class=navbit>Galeria <LI class=navbit>Galeria Fidlastego <LI class="navbit lastnavbit">Odpowiedz na ten temat i strona mi sie rozjezdza... Quote
Kasia Posted November 20, 2009 Author Posted November 20, 2009 [quote name='Pegaza'] a ja mam to u gory <LI class=navbithome> <LI class=navbit>Forum <LI class=navbit>Rasy <LI class=navbit>Grupa 3 <LI class=navbit>Yorkshire terrier <LI class=navbit>Galeria <LI class=navbit>Galeria Fidlastego <LI class="navbit lastnavbit">Odpowiedz na ten temat i strona mi sie rozjezdza... to ja nie wiem o co tu chodzi... Quote
Kasia Posted November 20, 2009 Author Posted November 20, 2009 Pegaza napisał(a): i dalej nie moge edytowac postu a ja mogę edytować...czasami muszę kliknąć 2 razy tak porządnie by zaskoczyło ale działa... Quote
Pegaza Posted November 20, 2009 Posted November 20, 2009 Kasia ale ja chce emoty kuna noo widzialas co mi pisze.. mam nadzieje ze to naprawia jeszcze.. Quote
Pegaza Posted November 20, 2009 Posted November 20, 2009 chyba edycja za Twoja radą sie udala jeszcze nad tymi emotkami musze popracowac Quote
Kasia Posted November 20, 2009 Author Posted November 20, 2009 no, z edycją mam tak że trza tak porządnie kliknąć ale emoty mi działały od początku... poczekaj może jeszcze troszkę aż wszystko naprawia tak by działało każdemu :lol: Quote
Pegaza Posted November 20, 2009 Posted November 20, 2009 no mysle... a tak zmieniajac temat teraz jezdze po ciemku..glupio sie jezdzi...nie widze czasem bialych lin... a Ty juz pewnie brusisz dziennie...:) Quote
Kasia Posted November 20, 2009 Author Posted November 20, 2009 od jutra zaczne znowu jeździć! 2 tydnie temu sprzedaliśmy swojego Forda, Tomek pojechał do Niemiec po nowe auto i dopiero jutro odbieramy polskie rejestracje i załatwiamy ubezpieczenie :lol: no i śmigam z kuzynką na 20.00 do kina na "KSIĘŻYC W NOWIU" :loveu: Quote
Kasia Posted November 20, 2009 Author Posted November 20, 2009 co do jeżdzenia po ciemku to też w dalszym ciągu mam stracha..a jak pada do tego deszcz to juz w ogóle mam pietra bo wydaje mi się, że prawie nic nie widzę i że nie wiadomo kiedy może mi jakis ludzik z nienacka wyskoczyc na ulicę :cool1: Quote
Pegaza Posted November 20, 2009 Posted November 20, 2009 O to super wiesci!!! ja dopiero mam w niedziele jazdy choc mi to wogle nie pasi... Quote
Kasia Posted November 20, 2009 Author Posted November 20, 2009 jak Ci nie pasi to ustaw sie na inny termin ;) mi jak nie pasowało albo cos niespodziewanego wyskakiwało to sie zamieniałam i nie było nigdy problemu... z drugiej strony patrząc to jak teraz jeździsz to się lepiej nauczysz niż jak ja w lato, bo przynajmniej będziesz przyzwyczajona do jazdy po ciemku a ja już mam stracha przed jutrzejszym wyjazdem do Opola do kina... a kuzynki nie posadzę za kierownicę bo jest ślepa jak kret :evil_lol: Quote
Pegaza Posted November 20, 2009 Posted November 20, 2009 Kasia tu chodzi o to ze mam sie nauczyc jazdy w takich warunkach... mam nadzieje ze szybko te lekcje wieczorne przeskocze i wpadne znow na dni jasne.. no ba dasz rade pomalu a dojedziesz do celu... Quote
madziasto4 Posted November 20, 2009 Posted November 20, 2009 Kasia, poka tę nową zastawę obiadową dla Fildaka :loveu: W deszczu się źle jeździ, bo widoczność do doopy, no ale cóż to za wygoda siedzieć sobie a suchutkim, cieplutkim autku...:p A po ciemku to się byle jak poza miastem jeździ, ale w mieście widniutko przeciez :) Quote
Recommended Posts