Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 12.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

dobra, juz mam!

kliknęłam i mam jakąś stronę, dzieki której mogę odnaleźć użytkownika jakiegoś, albo posta, albo wątek...a Ty co masz?

EDIT!!!
ja wpierw wlazłam w co innego!

ja wejdę w Opcje Zaawansowane to mam ten kwadracik, w którym odpowiadam na posta...z emotami nawet mam!

Posted

no, z edycją mam tak że trza tak porządnie kliknąć ale emoty mi działały od początku...
poczekaj może jeszcze troszkę aż wszystko naprawia tak by działało każdemu :lol:

Posted

od jutra zaczne znowu jeździć!

2 tydnie temu sprzedaliśmy swojego Forda, Tomek pojechał do Niemiec po nowe auto i dopiero jutro odbieramy polskie rejestracje i załatwiamy ubezpieczenie :lol:
no i śmigam z kuzynką na 20.00 do kina na "KSIĘŻYC W NOWIU" :loveu:

Posted

co do jeżdzenia po ciemku to też w dalszym ciągu mam stracha..a jak pada do tego deszcz to juz w ogóle mam pietra bo wydaje mi się, że prawie nic nie widzę i że nie wiadomo kiedy może mi jakis ludzik z nienacka wyskoczyc na ulicę :cool1:

Posted

jak Ci nie pasi to ustaw sie na inny termin ;)
mi jak nie pasowało albo cos niespodziewanego wyskakiwało to sie zamieniałam i nie było nigdy problemu...

z drugiej strony patrząc to jak teraz jeździsz to się lepiej nauczysz niż jak ja w lato, bo przynajmniej będziesz przyzwyczajona do jazdy po ciemku a ja już mam stracha przed jutrzejszym wyjazdem do Opola do kina...
a kuzynki nie posadzę za kierownicę bo jest ślepa jak kret :evil_lol:

Posted

Kasia tu chodzi o to ze mam sie nauczyc jazdy w takich warunkach...
mam nadzieje ze szybko te lekcje wieczorne przeskocze i wpadne znow na dni jasne..
no ba dasz rade pomalu a dojedziesz do celu...

Posted

Kasia, poka tę nową zastawę obiadową dla Fildaka :loveu:

W deszczu się źle jeździ, bo widoczność do doopy, no ale cóż to za wygoda siedzieć sobie a suchutkim, cieplutkim autku...:p
A po ciemku to się byle jak poza miastem jeździ, ale w mieście widniutko przeciez :)