Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 12.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Pegaza napisał(a):

I tu mu Kasia tlumaczyla: Fidel nie wolno:evil_lol:
http://i698.photobucket.com/albums/vv345/fidlasty/tn_DSC_8111.jpg

Ty odwazna jestes na trawce o tej porze siadac:cool1:

tu go Kasia drapała za uszkiem by się w końcu skupił na mnie a nie tylko na tych psach tam daleko :evil_lol:

no siadłam se ale zaraz szybko wstałam bo przypomniałam sobie, że jeszcze na antybiotykach jestem :cool1:

Posted

magda z. napisał(a):

ja widzę, ze na wszystkich wątkach dzisiaj spacerowo. Fajne ujęcia:loveu: Pozdrawiam ciepło

skorzystaliśmy bo akurat fajna pogoda była a od dziś znów leje ...

tigrunia napisał(a):

http://i698.photobucket.com/albums/vv345/fidlasty/tn_DSC_8113.jpg to mnie się najbardziej podoba :loveu:

Co tam Kasia u Ciebie? Coś mało do nas zaglądasz ostatnio :-(

on tam wygląda jakby to był jakiś fotomontaż, co nie? :lol:

a tam, nic takiego...chora byłam ostatnio, a pracy nie za ciekawie, zdjęć nie mam więc nie mam cio wklejać ale i tak czasami tu wchodze i czytam Wasze wątki ;)

dysia-u napisał(a):

http://i698.photobucket.com/albums/vv345/fidlasty/tn_DSC_8108.jpg

wszystkie piękne , ale to mega :crazyeye:

dzięki :lol:

Posted

tigrunia napisał(a):

Na poczcie cały czas siedzisz?

taa...

Pegaza napisał(a):

No a jak tam poszukiwania innej pracy?:roll:

szukam na tyle na ile daje radę pracując codziennie tam gdzie pracuję...przeglądam ogłoszenia, wysyłam CV i na razie nic ale też i wyboru dużego u nas prawie żadnego nie ma niestety :shake:
dziura mała taka!
jak juz coś się znajdzie to znowuż trza znać dobrze język jakiś a z tym u mnie na bakier bo jakby nie było od czasów liceum i studiów nic w tym kierunku nie robiłam bo nie miałam takiej potrzeby...

Kasia_zg napisał(a):

Cześć Kasieńko!!
Mam nadzieje że Twoje zdrówko wraca już do normy??
Fotki urocze a oczęta Fidlastego czarujące:loveu::loveu::loveu:

cze Kasiu :loveu:
niby sie wyleczyłam, antybiotyki się skończyły ale dzis znów zaczęło mnie gardło boleć...:shake:

Posted

Witamy was środowo, nie martw się napewno znajdziesz lespszą pracę, może nie odrazu.
Ale wiesz, wiele z nas ma pracę która nie jest z naszych marzeń, ale cóż takie czasy, wiem słabe to pocieszenie ale zawsze:eviltong::eviltong:
Fidlasty piekniusi, synuś też, foteczki romantyczne- zachód słonca:loveu:

Posted

FREDZIU napisał(a):

Witamy was środowo, nie martw się napewno znajdziesz lespszą pracę, może nie odrazu.
Ale wiesz, wiele z nas ma pracę która nie jest z naszych marzeń, ale cóż takie czasy, wiem słabe to pocieszenie ale zawsze:eviltong::eviltong:

Fidlasty piekniusi, synuś też, foteczki romantyczne- zachód słonca:loveu:

wiesz, u mnie moze nie jest tak że nie lubie swojej pracy ale nastąpiły takie zmiany i przekształcenia, że jest coraz gorzej patrząc na ogólna systuację i wiemy, że będzie jeszcze gorzej...niestety :shake:
już nam zabrali wszystkie dodatki i premie, mamy tylko gołe wypłaty gdzie przy moim dojeżdżaniu (50 km dziennie) zaczyna mi sie to juz nie opłacać...:shake: