Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 12.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

witamy wszystkich i dziękujemy za odwiedzinki :loveu:

dziś odebrałam prawko, od razu wsiadłam w auto i pojechałam na miasto po zakupy.
przez dobre pół godziny jeździłam i szukałam miejsca by zaparkować ale na tyle dużego by się zmieścić...jak na złość wszystkie wydawały mi się za małe :cool1: no i po takim bezcelowym jeżdżeniu pojechałam z powrotem pod blok, tam zaparkowałam i poszłam na zakupy z buta :evil_lol:
to na tyle! :evil_lol:

Posted

cze Gamoniu :loveu:

dziś będzie kolejna próba parkowania, tym razem w Opolu pod centrum handlowym - i tam będę musiała dać sobie radę bo nie dam rady odstawić znów auta pod blok bo to od mojego domu 25 km...:evil_lol:

Posted

No dobre Kasia dobre:evil_lol:
ale Ci sie nie dziwie chyba sama bym tak zrobila albo bym musiala miec malutkie autko zebym wiedziala ze sie zmieszcze:evil_lol:
a tak tez mysle nad tym prawkiem ale sama nie wiem...czy warto sie tak stresowac..:roll:

Posted

Pegaza napisał(a):

No dobre Kasia dobre:evil_lol:
ale Ci sie nie dziwie chyba sama bym tak zrobila albo bym musiala miec malutkie autko zebym wiedziala ze sie zmieszcze:evil_lol:
a tak tez mysle nad tym prawkiem ale sama nie wiem...czy warto sie tak stresowac..:roll:

no my mamy dużego kombika więc muszę się napocić zanim gdzieś w wonskim miejscu zaparkuję :evil_lol:

warto sie stresować, choć to nieprzyjemne uczucie jest ale warto! :loveu:

Posted

Kasia napisał(a):
witamy wszystkich i dziękujemy za odwiedzinki :loveu:

dziś odebrałam prawko, od razu wsiadłam w auto i pojechałam na miasto po zakupy.
przez dobre pół godziny jeździłam i szukałam miejsca by zaparkować ale na tyle dużego by się zmieścić...jak na złość wszystkie wydawały mi się za małe :cool1: no i po takim bezcelowym jeżdżeniu pojechałam z powrotem pod blok, tam zaparkowałam i poszłam na zakupy z buta :evil_lol:
to na tyle! :evil_lol:

:turn-l::roflt::roflt::roflt:

Ja tam parkuję śmiało ale najczęściej zaciskam zęby w obawie czy gdzieś nie przytrę :evil_lol:

Posted

tigrunia napisał(a):
:turn-l::roflt::roflt::roflt:

Ja tam parkuję śmiało ale najczęściej zaciskam zęby w obawie czy gdzieś nie przytrę :evil_lol:

Ja ci przytrę zaraz, taki ładnym focusikiem! :mad:

Posted

cze Be :loveu:

TZ też ze mnie zlewał cały wczorajszy wieczór! :mad:
a jaka spocona byłam przez to szukanie miejsca!!! tak jak nigdy się nie pocę tak tym razem spociłam się za całe moje 30 lat :evil_lol:

Posted

Be jeśli potrzebujesz jeszcze jakieś gazetki to we wtorek Ci wyślę...? daj znać ;)

cze D-E, cze Yoko29, cze Ania :loveu:

dziś mało co a przejechałabym starą klempę, która wlazła mi na czerwonym na pasy :mad: na szczęście wyhamowałam :diabloti:

Posted

Hej!
Witam się o przyzwoitej porze:grins:

W samochodzie trzeba nauczyć się patrzeć za innych...dla własnego bezpieczeństwa i tych babciów:mad: Dobrze, że masz możliwość jeżdżenia codziennie. Praktyka czyni mistrza!