Kasia Posted September 1, 2009 Author Posted September 1, 2009 [quote name='Sara_i_Aris'] GRATULACJE :multi: dzięki Sara :loveu: Quote
madziasto4 Posted September 1, 2009 Posted September 1, 2009 No to masz łątwą datę do zapamiętania- 1 września :p Ja zdałam 7 października, a prawko dostałam po 6 dniach- 13-tego. :p Quote
Pegaza Posted September 1, 2009 Posted September 1, 2009 Kasia super :multi::multi::multi: wiedzialam fajciaro ze tym razem sie uda:eviltong: noo Ci zazdroszcze normalnie tej odwagi bo ja mam stracha...:roll: Quote
Kasia Posted September 1, 2009 Author Posted September 1, 2009 madziasto4 napisał(a): No to masz łątwą datę do zapamiętania- 1 września :p Ja zdałam 7 października, a prawko dostałam po 6 dniach- 13-tego. :p no, ja już koło 7 września będę tam dzwonić i się pytać :loveu: Pegaza napisał(a): Kasia super :multi::multi::multi: wiedzialam fajciaro ze tym razem sie uda:eviltong: noo Ci zazdroszcze normalnie tej odwagi bo ja mam stracha...:roll: wiesz, farciarą bym była gdybym za pierwszym razem zdała ale i tak się cieszę bardzo :multi: choć do tej pory boli mnie jeszcze głowa i od rana nic jeszcze nie jadłam...pewnie jutro to ze mnie dopiero zejdzie... Quote
madziasto4 Posted September 1, 2009 Posted September 1, 2009 [quote name='Kasia']no, ja już koło 7 września będę tam dzwonić i się pytać :loveu: Na stronce sobie sprawdzaj ;) https://www.kierowca.pwpw.pl/ Quote
magda z. Posted September 2, 2009 Posted September 2, 2009 Gratuluję Kasiu:loveu::loveu::loveu: Quote
tigrunia Posted September 2, 2009 Posted September 2, 2009 [quote name='Kasia']no i kciuki trzymaliście i Fidlasta zdała!!! :sweetCyb::sweetCyb: trafiłam na młodego Pana, syna tego od wajchy który mnie oblał...oczywiście nie omieszkałam mu tego powiedzieć, zaśmiał się tylko i powiedział, że dziś będzie dobrze i mam się nie stresować :lol: no i wyszło dobrze!!! Dzielna dziewczyna :loveu: Gratuluję !! Quote
Nati28 Posted September 2, 2009 Posted September 2, 2009 GRATULUJEMY zdania prawa jazdy !! :multi: Wierzylam ze sie uda :razz: Quote
Kasia Posted September 2, 2009 Author Posted September 2, 2009 magda z. napisał(a): Gratuluję Kasiu:loveu::loveu::loveu: tigrunia napisał(a): Dzielna dziewczyna :loveu: Gratuluję !! Nati28 napisał(a): GRATULUJEMY zdania prawa jazdy !! :multi: Wierzylam ze sie uda :razz: dzienki :loveu: Quote
Mała Rita Posted September 2, 2009 Posted September 2, 2009 GRATULUJE!!!!!!!! :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Doti1986 Posted September 2, 2009 Posted September 2, 2009 Moje gratulacje sama pamiętam jaki to był stres ten egzamin:) Quote
Kasia Posted September 2, 2009 Author Posted September 2, 2009 [quote name='Mała Rita'] GRATULUJE!!!!!!!! :loveu: :loveu: :loveu: [quote name='Doti1986'] Moje gratulacje sama pamiętam jaki to był stres ten egzamin:) Fidlasta dziękuję :loveu: i cieszy się, że więcej już tam nie zawita!!!! Quote
tigrunia Posted September 2, 2009 Posted September 2, 2009 Haha to lubie http://i698.photobucket.com/albums/vv345/fidlasty/tn_DSC_6425a.jpg :loveu: :evil_lol: Quote
Kasia Posted September 2, 2009 Author Posted September 2, 2009 [quote name='tigrunia'] Haha to lubie http://i698.photobucket.com/albums/vv345/fidlasty/tn_DSC_6425a.jpg :loveu: :evil_lol: no, jak zaczął tarcie z początkiem dywaniku tak się zatrzymał przy mnie na panelach :evil_lol: Quote
tigrunia Posted September 2, 2009 Posted September 2, 2009 Kasia napisał(a):no, jak zaczął tarcie z początkiem dywaniku tak się zatrzymał przy mnie na panelach :evil_lol: :evil_lol: Dobre ! Dywanik się nie ściera?:evil_lol: Quote
Kasia Posted September 2, 2009 Author Posted September 2, 2009 tigrunia napisał(a): :evil_lol: Dobre ! Dywanik się nie ściera?:evil_lol: nie, bo jak zatrzymuje sie na panelach to zaraz uderza na kolejny dywanik np. ten w przedpokoju :evil_lol: jak i z tamtego się wyczochra na kafelki to wtedy wskakuje na łóżka i zaczyna od nowa!!! Quote
Nati28 Posted September 2, 2009 Posted September 2, 2009 Fidlasty pieknie wyglada a sie wyciera jak moj Coco :evil_lol::loveu: Quote
Kasia Posted September 2, 2009 Author Posted September 2, 2009 one wszystkie chyba się tak samo wycierają :loveu: Quote
laurin Posted September 2, 2009 Posted September 2, 2009 Cześć Kasiu:loveu: Fibi też tak śmiga po dywanie:evil_lol: I do tego jeszcze różne odgłosy wydaje:evil_lol: GRATULACJE tak poz tym!!!!! Wiedziałam że Ci się uda:multi: Quote
Pegaza Posted September 3, 2009 Posted September 3, 2009 Witam poczochranca mokrego:loveu: Ty a nie przytyl Fidel znow? ze tak zapytam bo Pipi tez by ciagle zarla :roll: i sie robi mala kluska:roll: od tego tygodnia przestawilam im inne zarcie koniec z dobrociami ! Quote
madziasto4 Posted September 3, 2009 Posted September 3, 2009 Pegaza napisał(a):Witam poczochranca mokrego:loveu: Ty a nie przytyl Fidel znow? ze tak zapytam bo Pipi tez by ciagle zarla :roll: i sie robi mala kluska:roll: od tego tygodnia przestawilam im inne zarcie koniec z dobrociami ! Więcej ruchu to zrzuci :p A jedzenie o określonych porach i w odpowiednich dla yorka porcjach i będzie git :lol: Quote
Magda Posted September 3, 2009 Posted September 3, 2009 Kasiu gratuluję! Się cieszę, że chociaż Ty przeszłaś przez te męki:multi: Teraz to wyrobisz sobie swój własny styl jazdy:eviltong: Hihi te wycierające ryjoki są najlepsze:evil_lol: Miki przeszedł z dywanów na trawnik... gorzej jeśli trawa jest świeżo po koszeniu:cool1: A macie dobry sposób na utuczenie? Miki niedługo zniknie... Quote
Recommended Posts