Magda Posted January 14, 2007 Posted January 14, 2007 Zuza96 napisał(a):Kasiu, błagam, przyjmij ode mnie parę kilo. :modla: No nie, że jestem aż tak gruba, ale tak sześć czy pięć kilo mogłabym schudnąć. :eviltong: Wy chcecie zameczyc biedna Kasie?:mad::evil_lol: Ile ona moze pomiescic... Quote
Zuza96 Posted January 14, 2007 Posted January 14, 2007 My chcemy dobrze...:eviltong: :evil_lol: Quote
Magda Posted January 14, 2007 Posted January 14, 2007 Zuza96 napisał(a):My chcemy dobrze...:eviltong: :evil_lol: Dwie egoistki:diabloti: Quote
Zuza96 Posted January 14, 2007 Posted January 14, 2007 Nie takie słowa :boom: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
:: FiGa :: Posted January 14, 2007 Posted January 14, 2007 Widocznie Fidelek to też pies na ser?? :diabloti: Figa stanie na uszach by dostać choc kawałeczek :evil_lol: Quote
Kasia Posted January 15, 2007 Author Posted January 15, 2007 Magda_Miki napisał(a): Wy chcecie zameczyc biedna Kasie?:mad::evil_lol: Ile ona moze pomiescic... no też sie właśnie zastanawiam :evil_lol: Quote
Kasia Posted January 15, 2007 Author Posted January 15, 2007 :: FiGa :: napisał(a): Widocznie Fidelek to też pies na ser?? :diabloti: Figa stanie na uszach by dostać choc kawałeczek :evil_lol: Sylwia a żebyś wiedziała :evil_lol: Fidlak za kawałek sera zółtego to by se dał nawet dupkę ogolić :evil_lol: :evil_lol: Quote
Martinee Posted January 15, 2007 Posted January 15, 2007 Moje nie moje kochaja słodycze ciasteczka i te rzeczy one dla słodyczy wszystko zrobia Quote
Kasia Posted January 15, 2007 Author Posted January 15, 2007 evanescence napisał(a): Moje nie moje kochaja słodycze ciasteczka i te rzeczy one dla słodyczy wszystko zrobia o słodyczach nie wspomnę :lol: czekoladki, batoniki...ale żeby nie dawać mu takich słodkości to kupuję takie dropsiki czekoladowe dla psów :lol: on je uwielbia :lol: Quote
Alka Posted January 15, 2007 Posted January 15, 2007 cześć Kasiu!:multi: Dlaczego nic nie piszesz jak Fidelek się czuje :cool3: czy wymioty ustały?:roll: Pogoda u nas idzie ku lepszemu ,już mamy słoneczko i zapowiada się całkiem przyjemny dzionek.:loveu: mizianko dla Fidelka i pozdrowionka dla Was!:loveu: Quote
Kasia Posted January 15, 2007 Author Posted January 15, 2007 Alka napisał(a): cześć Kasiu!:multi: Dlaczego nic nie piszesz jak Fidelek się czuje :cool3: czy wymioty ustały?:roll: Pogoda u nas idzie ku lepszemu ,już mamy słoneczko i zapowiada się całkiem przyjemny dzionek.:loveu: mizianko dla Fidelka i pozdrowionka dla Was!:loveu: witaj Alu ;) myślę że wszytko idzie ku lepszemu mimo że w nocy byly jeszcze wymioty, ale już rano Fidlak domagał się jedzonka :lol: tak więc apetyt po malutku wraca, wodę piję, tablety wsuwa (tzn ja mu je wciskam :eviltong: ) oby tylko te wymioty ustały :roll: dzisiaj Fidlak jest z moja mamą, powiedziałam jej żeby zrobiła mu głodówkę aż nie wrócę z pracy :roll: aha, i wszystkie psie przysmaki (dropsiki, kosteczki i inne) wylądowały w koszu :diabloti: muszę mu zrobić przerwę bo być może one też miały wpływ na te jego dolegliwości :roll: Quote
Martinee Posted January 15, 2007 Posted January 15, 2007 Bardzo sie ciesze ze Fidelek zdrowieje i ze ma apetyt to najwazniejsze wiec jak wrocisz to napisz jak on sie miewa Quote
Alka Posted January 15, 2007 Posted January 15, 2007 fidelek2 napisał(a):witaj Alu ;) myślę że wszytko idzie ku lepszemu ... no to super :multi: i mam nadzieję ,że już będzie dobrze :loveu: słoneczko za oknem, nie czas na choroby...:cool3: Quote
yewcia1 Posted January 15, 2007 Posted January 15, 2007 Alka napisał(a):no to super :multi: i mam nadzieję ,że już będzie dobrze :loveu: słoneczko za oknem, nie czas na choroby...:cool3: Oj trzeba łakomczuchowi ograniczyć smaki i nie dokarmiać między posiłkami;) Quote
Kasia Posted January 15, 2007 Author Posted January 15, 2007 yewcia1 napisał(a): Oj trzeba łakomczuchowi ograniczyć smaki i nie dokarmiać między posiłkami;) wiem ,wiem ;) w sumie to on między posiłkami nie jada bo to taki niejedek mały ale tych przysmaków wcinał masę :roll: :roll: ale to sie skończy, juz nie będę mu ich kupować ;) Quote
Kasia Posted January 15, 2007 Author Posted January 15, 2007 evanescence napisał(a): Bardzo sie ciesze ze Fidelek zdrowieje i ze ma apetyt to najwazniejsze wiec jak wrocisz to napisz jak on sie miewa dam znać na pewno :lol: dzisiaj TZ w pracy, wiec będę miała kopma wolnego to wkleję też parę fotek Fidlaka z wczorajszego oglądania filmów :eviltong: :eviltong: Quote
Martinee Posted January 15, 2007 Posted January 15, 2007 super czekamy na super foteczki głownego bohatera Fidelka Quote
Kasia Posted January 15, 2007 Author Posted January 15, 2007 Wczoraj wieczorem oglądaliśmy z TZtem jakis tam film, Fidlak oczywiście z nami :p Na początku nawet go ten film interesował :evil_lol:...o właśnie tak po krótkiej chwili było tak... a tak gdzieś w połowie filmu już tak :evil_lol::evil_lol: Quote
madziasto4 Posted January 15, 2007 Posted January 15, 2007 Że też mu wygodnie :niewiem: To super, że z Fidelkiem coraz lepiej :multi: Quote
Kasia Posted January 15, 2007 Author Posted January 15, 2007 madziasto4 napisał(a): Że też mu wygodnie :niewiem: To super, że z Fidelkiem coraz lepiej :multi: Magda, on wytrzymał tak 2 bite godziny :evil_lol: No, lepiej już z Fidlakiem :lol: zjadł troszkę kuraczka i nie wymitywał dzisiaj ale i tak widać po nim, że coś mu doswiera...cały czas tylko leży, nawet na dwór nie chce za bardzo wychodzić :roll: Quote
Magda Posted January 15, 2007 Posted January 15, 2007 [quote name='fidelek2'] Chyba rzeczywiscie film byl nudny:evil_lol::evil_lol: Ze on sie nie udusil:roll: Cieszymy sie, ze Fidlaczek zdrowieje:multi: Koniec ze smakolykami... Quote
Zuza96 Posted January 15, 2007 Posted January 15, 2007 Jaki ciekawy ten film...:evil_lol: Dobrze, że Fidlaczek nasz lepiej sie czuje, :multi: :buzi: dla niego Quote
yewcia1 Posted January 16, 2007 Posted January 16, 2007 Ale poza nie wytrzymam ze śmiech:lol: Tylko czy napewno mu było wygodnie? Quote
Alka Posted January 16, 2007 Posted January 16, 2007 haha, ale twardziel z Fidlaka, byleby na fotelu pozostać :evil_lol: Cześć Kasiu !:multi: Ciesze się że z Fidlaczkiem lepiej,a jak się miewa jego kompan Łukaszek? Dzisiaj znów zapowiada się przyjemny dzionek.:loveu: Quote
Recommended Posts