Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 12.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ale cudny psiuniek:loveu: na niuektórych zdjęciach bardzo przypomina mojego Baksymiliana:loveu:

Ile on ma w kłębie bo mój baks tez taki przerośnięty jest:evil_lol:???

Posted

Patikujek_Zabrze napisał(a):

Ile on ma w kłębie bo mój baks tez taki przerośnięty jest:evil_lol:???

Fidel jest wielki, więc myślę że z 50cm będzie jak nic :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Twojego Baksymiliana oglądałam (:loveu::loveu::loveu:) i faktycznie momentami bardzo jest podobny do Fidlaka!

Posted

Dziękujemy wszystkim za odwiedzinki :loveu: :loveu: :loveu:
Zdjęcia będą dzisiaj wieczorkiem bo cały weekend mieliśmy jakiś taki zapracowany i nie było za bardzo czasu na wklejenie, ale nadrobimy to!!!:cool3:

Posted

Juszes napisał(a):

oo już są już są!!! Piękne, jaki macie fajowy ogródek, czy to moze gdzieś na działce? :>:multi::multi::multi:

Tak, to jest ogródek mojego dziadka i babci. :loveu:
Fidel lubi tam chodzić, bo zawsze na tych działkach znajdzie "coś", w czym można się wytarzać!!! :evil_lol: Dzisiaj było tak samo, ledwo odpiełam mu smycz a On już myk i szczęśliwy na plecy i tarzanie jak się patrzy!!! Więc zaraz po przyjściu do domu był skok do wanny, bo smród niemiłosierny aż w oczy piekło. A teraz leży schowany wielce obrażony, bo Pańcia zmyła ten "przyjemny" zapach!:razz:

Posted

[quote name='fidelek2']Nawet kwiatuszka zerwałem dla swojej Pańci :Rose::Rose::Rose:

:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

Jakie to słodziutkie :loveu::loveu::loveu::loveu: ojejjjj:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: