Sara_i_Aris Posted August 14, 2009 Posted August 14, 2009 Mnie się tylko 1 część podobała - Zmierzch. Reszta jest już jakaś dziwna :hmmmm: Nie lubię książek tego typu. Quote
Feigned Posted August 14, 2009 Posted August 14, 2009 a propos zdjęć z zoo, gdzie były robione? ja byłam w Gdańsku jakoś pod koniec lipca, albo na początku sierpnia, nie pamiętam dokładnie, ale właśnie mi się przypomniało, że widziałam na parkingu psa, wypisz-wymaluj Fidlak :diabloti: Quote
pycia Posted August 14, 2009 Posted August 14, 2009 Super galeryjka!Śliczny Fidlasty:loveu: http://www.dogomania.pl/forum/f551/chelsea-143918/ Quote
Kasia Posted August 14, 2009 Author Posted August 14, 2009 [quote name='Feigned'] a propos zdjęć z zoo, gdzie były robione? ja byłam w Gdańsku jakoś pod koniec lipca, albo na początku sierpnia, nie pamiętam dokładnie, ale właśnie mi się przypomniało, że widziałam na parkingu psa, wypisz-wymaluj Fidlak :diabloti: to na pewno nie był Fidlak, nigdy nie byliśmy w Gdańsku :lol: te zdjęcia są z ZOO w Ostravie. Sara, właśnie zaczęłam czytać drugą część czyli Księżyc w nowiu - już mi się nie podoba, że pozbyto się głównego bohatera (głównie dla niego sięgnęłam po tą część )...no ale zobaczymy... witaj pycia :lol: no i cze tak w ogóle :loveu: Quote
Pegaza Posted August 18, 2009 Posted August 18, 2009 Cze szukalam tej ksiazki w empiku wczoraj i nie znalazla:shake: tej o zmierzchu.. Quote
Kasia Posted August 19, 2009 Author Posted August 19, 2009 Pegaza napisał(a): Cze szukalam tej ksiazki w empiku wczoraj i nie znalazla:shake: tej o zmierzchu.. na allegro se poszukaj, tam jest tego masa :lol: Quote
Pegaza Posted August 19, 2009 Posted August 19, 2009 Kasia napisał(a):na allegro se poszukaj, tam jest tego masa :lol: juz znalazla na allegro ino nie wiem czy to faktycznie moja tematyka o wampirach:roll::shake: Quote
Kasia Posted August 19, 2009 Author Posted August 19, 2009 Pegaza napisał(a): juz znalazla na allegro ino nie wiem czy to faktycznie moja tematyka o wampirach:roll::shake: gdybyśmy się widywały albo mieszkały bliżej siebie to pożyczyłabym Ci...:lol: Quote
Pegaza Posted August 19, 2009 Posted August 19, 2009 No widzi ale fajnie by bylo:p bysmy sie wypozyczaly nawzajem:p Fidlasty fajny model:loveu: http://i698.photobucket.com/albums/vv345/fidlasty/tn_DSC_6328a.jpg Quote
magda z. Posted August 20, 2009 Posted August 20, 2009 Jaki przystojniak, ta fota jak ziewa jest bardzo przyjemna:p Pozdrowionka:loveu: Quote
Magda Posted August 20, 2009 Posted August 20, 2009 Hej Kasiu! Z Fidelka znowu się misiaczek zrobił:loveu: Chciałabym go tak wziąć na ręce i mocno ścisnąć:eviltong: Quote
Mała Rita Posted August 21, 2009 Posted August 21, 2009 Cze Kasik :loveu: Moj Fidek coraz bardziej podobny do Fidlastego sie robi, szczególnie z pyszczka i tego spojrzenia :loveu: Quote
Kasia Posted August 22, 2009 Author Posted August 22, 2009 cze D-E, cze Madzia, cze Władka, cze Asik :loveu: Asik, mi sie już nawet wcześniej wydawało że Fidek jak podrośnie może być tak troszku podobny do Fidlastego no i jest :lol: wczoraj odrobaczyłam ryja włochatego, za 2 tydnie druga dawka tabletki...no i chyba tak pod koniec wrzesnia przejdziemy się znów do fryzjera bo już zarasta gamoń :loveu: Quote
Mała Rita Posted August 22, 2009 Posted August 22, 2009 [quote name='Kasia']cze D-E, cze Madzia, cze Władka, cze Asik :loveu: Asik, mi sie już nawet wcześniej wydawało że Fidek jak podrośnie może być tak troszku podobny do Fidlastego no i jest :lol: wczoraj odrobaczyłam ryja włochatego, za 2 tydnie druga dawka tabletki...no i chyba tak pod koniec wrzesnia przejdziemy się znów do fryzjera bo już zarasta gamoń :loveu: Fidka obciachałam w czwartek, tzn. pani fryzjerka :razz: na wstepie powiedziala ze wyglada jak west a nie jak york :roll: no i teraz mam ta moja dlugą chudzine z wielką głową :evil_lol: Quote
dysia-u Posted August 22, 2009 Posted August 22, 2009 Kasia napisał(a): wczoraj odrobaczyłam ryja włochatego, za 2 tydnie druga dawka tabletki...no i chyba tak pod koniec wrzesnia przejdziemy się znów do fryzjera bo już zarasta gamoń :loveu: cześć Kasiu :lol: ta tabletka to PRATEL czy coś innego? jak często go odrobaczasz? Quote
Kasia Posted August 22, 2009 Author Posted August 22, 2009 dysia-u napisał(a): cześć Kasiu :lol: ta tabletka to PRATEL czy coś innego? jak często go odrobaczasz? te tabletki to PARATEX - 2 tabletki na jedno odrobaczenie w odstępie dwóch tydni. tymi tabletkami odrobaczam go tak 2 razy w roku...w sumie wet mówi, że to wystarczy. Quote
Pegaza Posted August 22, 2009 Posted August 22, 2009 Wlasnie ja tez je dziennie odrabaczam i jakos zrobic tego nie umiem ale w poniedzialek musowo musze juz im dac..bo ciagle to przekladam:roll: cze Fidki :loveu: Quote
laurin Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 Cześć Kasiu :loveu: http://i698.photobucket.com/albums/vv345/fidlasty/tn_DSC_6313a.jpg Ale On jest superowy :biggrina: Quote
Kasia Posted August 26, 2009 Author Posted August 26, 2009 Jezdem! :p ale mam ostatnio lenia netowego.... Quote
tigrunia Posted August 26, 2009 Posted August 26, 2009 Kasia napisał(a):Jezdem! :p ale mam ostatnio lenia netowego.... Tyż mam.. :cool1: Quote
madziasto4 Posted August 26, 2009 Posted August 26, 2009 Fidlasta, a Ty nie miałaś dziś mieć przypadkiem egzaminu z prawka? :hmmmm: Quote
Kasia Posted August 27, 2009 Author Posted August 27, 2009 madziasto4 napisał(a): Fidlasta, a Ty nie miałaś dziś mieć przypadkiem egzaminu z prawka? :hmmmm: no i miałam! ............................. następny egzamin 1 września. Quote
Recommended Posts