***Paulina*** Posted August 11, 2009 Posted August 11, 2009 Cześć:bye: Super fotki:loveu: Ja w niedzielę byłam w zoo w Berlinie:-) Quote
Sara_i_Aris Posted August 11, 2009 Posted August 11, 2009 :mdleje: Kasia, taki talent przed nami ukrywać :-o Powinnaś częściej się do ZOO wybierać, bardzo podobają mi się te zdjęcia, są cudowne :loveu::loveu::loveu: Mogłabym patrzeć na nie godzinami i każdym się zachwycać :loveu: WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO :BIG: Quote
Kasia Posted August 11, 2009 Author Posted August 11, 2009 [quote name='tigrunia'] Cze ranny ptaszku :loveu: Jak tam wstawanie ? :evil_lol: Jakie piękne zdjęcia :crazyeye: Ja chce do Zoooooo !!!! :loveu: ciężko się wstaje, koło południa jest kryzys ale potem juz jest OK tyle tylko, że koło 21.00 juz mi sie oczy zamykają...:p [quote name='Pegaza'] Ja bylam w zoo w Gdansku Oliwie ale takich pieknych fot to ja :shake: mam:roll: cze deszczowo:p u nas tez pada, cały czas :shake: [quote name='***Paulina***'] Cześć:bye: Super fotki:loveu: Ja w niedzielę byłam w zoo w Berlinie:-) [quote name='Sara_i_Aris'] :mdleje: Kasia, taki talent przed nami ukrywać :-o Powinnaś częściej się do ZOO wybierać, bardzo podobają mi się te zdjęcia, są cudowne :loveu::loveu::loveu: Mogłabym patrzeć na nie godzinami i każdym się zachwycać :loveu: WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO :BIG: dzięki bardzo :loveu: za życzenia również :lol: no i cze tak w ogóle :lol: Quote
sandra291 Posted August 11, 2009 Posted August 11, 2009 Witamy się!:lol: SUPER galeria!Zapraszamy do nas Quote
Pegaza Posted August 12, 2009 Posted August 12, 2009 Cze Fidlaki rozrabiaki:multi: normalnie taki fajny dzien mialam...i jeden czlowiek a wlasciwie dwa mi go spieprzyli..:roll: m-a bo kazal mi czekac na kuriera a ten w koncu przyjechal..to jak wyszlam z psami to ulewa z nieba na nas spadla:angryy: gdybym wyszla tak jak chcialam i nie czekalam na niego to i psy by sie spokojnie pozalatwialy i ja sucha by bylam...wrr a wogle to jakas nerwowa sie robie..czyzby to weksle:roll::evil_lol: sie rozpisalam u Kasi...:roll: Quote
Kasia Posted August 12, 2009 Author Posted August 12, 2009 za dobrze by było gdyby było tak jak byśmy chciały ;) mnie też dziś ulewa złapał jak wracałam z pracy przez co musiałam łeba specjalnie myć :shake: właśnie skończyłam czytać książkę ZMIERZCH i zabieram się za drugą część KSIĘŻYC W NOWIU i muszę przyznać, że książka wiele lepsza niż film :loveu: Quote
***Paulina*** Posted August 12, 2009 Posted August 12, 2009 [quote name='Kasia'] właśnie skończyłam czytać książkę ZMIERZCH i zabieram się za drugą część KSIĘŻYC W NOWIU i muszę przyznać, że książka wiele lepsza niż film :loveu: Też czytałam zmierzch i w 100% się z tobą zgadzam;) Na księżyc w nowiu czekam bo koleżanka miała mi pożyczyć, ale chyba prędzej ją kupię niż pożyczę:evil_lol: Quote
Kasia Posted August 12, 2009 Author Posted August 12, 2009 ja w sumie też wpierw chciałam pożyczać ale potem stwierdziłam, że jednak kupię sobie wszystkie 4 części... Quote
Pegaza Posted August 12, 2009 Posted August 12, 2009 O widzi przynajmniej nie ja jedna zmokla:roll::evil_lol: Kasia a to te knigi co byly zamowione na allegro? przespalam popoludniu 3 godziny:roll: chyba snu mi brakowalo:roll: Quote
Kasia Posted August 13, 2009 Author Posted August 13, 2009 Pegaza napisał(a): Kasia a to te knigi co byly zamowione na allegro? ................................ Quote
syla929 Posted August 13, 2009 Posted August 13, 2009 Kurcze, każdy czyta te książki "zmierzch" Ja tylko film oglądałam, więc może też sie skusze:D Quote
Kasia Posted August 13, 2009 Author Posted August 13, 2009 skuś się skuś, książka o niebo lepsza jak film ;) Quote
laurin Posted August 13, 2009 Posted August 13, 2009 Cześć Kasiu:loveu: Kasia napisał(a):skuś się skuś, książka o niebo lepsza jak film ;) bo w książce wszystkie szczegóły są zawsze opisane, a na filmie się ich zazwyczaj nie zauważa... Quote
Feigned Posted August 13, 2009 Posted August 13, 2009 hej Wam :loveu: są 4 części zmierzchu, nie 3 :eviltong: Quote
Kasia Posted August 13, 2009 Author Posted August 13, 2009 wiem o tym, i już poprawiłam swojego posta choć nawet nie wiem dlaczego tak napisałam... no i cze Wam :loveu: Quote
tigrunia Posted August 13, 2009 Posted August 13, 2009 Zdążyłam dojść od Agi tutaj i już leje :cool1: Burza jak ta lala :cool1: Kurde ja czekam na 4 paczki z allegro .. jedna z biżuterią na ślub - jak jutro nie przywiezie mi jej listonosz to się chyba powieszę :crazyeye: Laska wysłała w poniedziałek wieczorem ale priorytetem .. :roll: Quote
Pegaza Posted August 13, 2009 Posted August 13, 2009 Cze Kasio zaczytana:loveu: Be juz Ci sznure szykuje:evil_lol::grab: Quote
Kasia Posted August 13, 2009 Author Posted August 13, 2009 Be powinnaś juś dostać tą paczkę chyba, że tylko tak powiedziała a naprawdę wysłała później... Ja ostatnio wszystko co zamawiam dostaję zaraz na drugi dzień ewentualnie na trzeci :lol: A zamówiłam se i już je dostałam - 3 pary kolczyków i 1 bransoletkę Swarovskiego. Są pikne, bardzo!!!! :loveu: :loveu: Quote
tigrunia Posted August 13, 2009 Posted August 13, 2009 [quote name='Pegaza']Cze Kasio zaczytana:loveu: Be juz Ci sznure szykuje:evil_lol::grab: Zaraz Ciebie na nim powieszę żmijo jedna :eviltong: :evil_lol: [quote name='Kasia']Be powinnaś juś dostać tą paczkę chyba, że tylko tak powiedziała a naprawdę wysłała później... Ja ostatnio wszystko co zamawiam dostaję zaraz na drugi dzień ewentualnie na trzeci :lol: A zamówiłam se i już je dostałam - 3 pary kolczyków i 1 bransoletkę Swarovskiego. Są pikne, bardzo!!!! :loveu: :loveu: Nie no wiedziała, że mi zależy.. nawet jakby we wtorek wysłała to już powinno być .. :-( Quote
Pegaza Posted August 13, 2009 Posted August 13, 2009 Ssss Ssss Ssss :evil_lol: Be ide po Ciebie....:evil_lol: bos miala afko napisac ze potrzebujesz na prezent i zalezy na czasie..:cool3: Quote
tigrunia Posted August 13, 2009 Posted August 13, 2009 Pegaza napisał(a):Ssss Ssss Ssss :evil_lol: Be ide po Ciebie....:evil_lol: bos miala afko napisac ze potrzebujesz na prezent i zalezy na czasie..:cool3: Już mam :eviltong: Quote
Pegaza Posted August 13, 2009 Posted August 13, 2009 tigrunia napisał(a):Już mam :eviltong: tos miala szczescie :evil_lol: Quote
tigrunia Posted August 13, 2009 Posted August 13, 2009 Pegaza napisał(a):tos miala szczescie :evil_lol: Sznurka i tak by Ci nie starczyło :diabloti: Quote
Pegaza Posted August 13, 2009 Posted August 13, 2009 tigrunia napisał(a):Sznurka i tak by Ci nie starczyło :diabloti: masz taką dlugą szyje?:evil_lol: Quote
madziasto4 Posted August 13, 2009 Posted August 13, 2009 Cześć Kasia, fajnie macie, tak blisko do Czech... Fotki z zoo bardzo udane :loveu: Quote
Recommended Posts