Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 12.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Haha to się z mamą uśmiałyśmy z Twojego egzaminu:evil_lol: Moja miała egzamin dzisiaj i na tekst egzaminatora "wykonuję tylko swoją pracę" odpowiedziała "Hitlerowcy też tak mówili"... Też ponoć miał bardzo zdziwioną minę, a mama nie zdała.

Ja za to jadąc po nią miałam stłuczkę, na szczęście samochód nie ma dużych uszkodzeń, tylko kilka małych rys z przodu. Kiedy zjeżdżałam ze skrzyżowania, elka przede mną strasznie się ślimaczyła i kiedy ruszyła to wtedy między nas wbił się gość jadący z mojej prawej (po prostu zmieniły się światła kiedy stałyśmy z elką na środku skrzyżowania). On wjechał na zielonym, ale nie zachował ostrożności, bo mógł mnie przepuścić, a ja nie zdążyłam zahamować i bum... Nie mogliśmy dojść do porozumienia, wezwaliśmy policję i sami nie wiedzieli do końca kto ponosi winę - ostatecznie stanęło na mnie - 200zł i 6pkt:angryy: *****! Wniosek? Nie może Pani wjechać na skrzyżowanie kiedy nie mam pewności, że z niego zjadę. A skąd ja miałam wiedzieć, że elce zgaśnie silnik i kobitka będzie się ociągać? Wjeżdżałam na zielonym. Do teraz mnie trzyma lekki stres... grr...

Posted

cze D-E, cze Be, cze Włazia, cze Nati :loveu:

do granicy czeskiej mamy godzinkę jazdy...bliziutko :lol:

Władka niezła Twoja mama jest, dobrze mu odpowiedziała :evil_lol: trza krótko za łby dziadów trzymać!!! :mad:

Posted

Magda napisał(a):

Haha to się z mamą uśmiałyśmy z Twojego egzaminu:evil_lol:

nie bezie tak śmiesznie jak znów na niego trafię :evil_lol:

co o Twojej stłuczki to tak jak D-E napisała, kiedyś musi być ten pierwszy raz...
ja to jak w końcu zdam to zapewne zaraz na drugi dzień w coś albo w kogoś wjadę znając moje szczęście :p

Posted

[quote name='Anusia & Alutka']

śiśkiego naj Fidlasta :loveu::loveu::loveu:

Władka, mój pierwszy raz był z autobusem. W doope mi wjechał jak żem się na światłach zatrzymała :roll: Mam nadzieję, że drugiego nie będzie :evil_lol:
No drugiego pierwszego razu na bank nie będzie, możesz być spokojna.
Najwyżej będzie pierwszy drugi raz :evil_lol:

Wszystkiego najlepszego! Ty dupo stara kochana :evil_lol::loveu:

Posted

dzienki dziewczynki za życzenia :loveu:

Anusiak ni mam łba rudego sfotografowanego...zresztą ten łeb juz się zmywa pomału więc nie jest juz taki intensiv jak po farbowaniu :p

Posted

[quote name='Pegaza']
Ulala jakie piekniste fotki:cool1: Kasia na fotografke:cool1:zmien zawod..:p

[quote name='laurin']
Cześć Kasiu:loveu:

Fajowy słonik i żółwiki:lol: Też się do zu wybieram :roll:

piękne focie:crazyeye:

to są zwierzątka z ZOO w Ostravie.
mam jeszcze parę tygrysów i lwów :loveu:

[quote name='Princess_York']
Ale ładne zwierzątka mają w tym ZOO .
Wszystkiego najlepszego ! (spóźnione):lol: