Pegaza Posted August 7, 2009 Posted August 7, 2009 Cze piatkowo:loveu: kuna nie wiem co zrobic w niedziele nie mam pomyslu jak spedzic czas:roll: Quote
tigrunia Posted August 7, 2009 Posted August 7, 2009 Dobry dzień :multi: A ja mam weekenda pracującego :cool1: Ł się z tortem jutro wybiera prawie 500 km więc nudzić się będę na maxa :cool1: Quote
Kasia Posted August 7, 2009 Author Posted August 7, 2009 a ja jutro jadę do Czech, tam spędzimy dzień, pójdziemy do ZOO, na basen z Łukaszkiem i na zakupy...:lol: Quote
Nati28 Posted August 7, 2009 Posted August 7, 2009 Witamy :lol: Milej wycieczki zyczymy :cool1: Quote
Magda Posted August 7, 2009 Posted August 7, 2009 Haha to się z mamą uśmiałyśmy z Twojego egzaminu:evil_lol: Moja miała egzamin dzisiaj i na tekst egzaminatora "wykonuję tylko swoją pracę" odpowiedziała "Hitlerowcy też tak mówili"... Też ponoć miał bardzo zdziwioną minę, a mama nie zdała. Ja za to jadąc po nią miałam stłuczkę, na szczęście samochód nie ma dużych uszkodzeń, tylko kilka małych rys z przodu. Kiedy zjeżdżałam ze skrzyżowania, elka przede mną strasznie się ślimaczyła i kiedy ruszyła to wtedy między nas wbił się gość jadący z mojej prawej (po prostu zmieniły się światła kiedy stałyśmy z elką na środku skrzyżowania). On wjechał na zielonym, ale nie zachował ostrożności, bo mógł mnie przepuścić, a ja nie zdążyłam zahamować i bum... Nie mogliśmy dojść do porozumienia, wezwaliśmy policję i sami nie wiedzieli do końca kto ponosi winę - ostatecznie stanęło na mnie - 200zł i 6pkt:angryy: *****! Wniosek? Nie może Pani wjechać na skrzyżowanie kiedy nie mam pewności, że z niego zjadę. A skąd ja miałam wiedzieć, że elce zgaśnie silnik i kobitka będzie się ociągać? Wjeżdżałam na zielonym. Do teraz mnie trzyma lekki stres... grr... Quote
Pegaza Posted August 7, 2009 Posted August 7, 2009 Kasia a daleko macie do Czech?:roll: widzisz o tym nie pomyslalam... Magda kiedys musi byc ten 1 raz;) Quote
tigrunia Posted August 8, 2009 Posted August 8, 2009 Aaaaa bo Kasia to ma chyba jutro urodziny :loveu: Udanej wycieczki życzymy :loveu: Quote
Kasia Posted August 8, 2009 Author Posted August 8, 2009 cze D-E, cze Be, cze Włazia, cze Nati :loveu: do granicy czeskiej mamy godzinkę jazdy...bliziutko :lol: Władka niezła Twoja mama jest, dobrze mu odpowiedziała :evil_lol: trza krótko za łby dziadów trzymać!!! :mad: Quote
Kasia Posted August 8, 2009 Author Posted August 8, 2009 Magda napisał(a): Haha to się z mamą uśmiałyśmy z Twojego egzaminu:evil_lol: nie bezie tak śmiesznie jak znów na niego trafię :evil_lol: co o Twojej stłuczki to tak jak D-E napisała, kiedyś musi być ten pierwszy raz... ja to jak w końcu zdam to zapewne zaraz na drugi dzień w coś albo w kogoś wjadę znając moje szczęście :p Quote
tigrunia Posted August 8, 2009 Posted August 8, 2009 Ja na całe szczęście swój "pierwszy raz" zaliczyłam z Mikrą :evil_lol: Wjechałam kolesiowi w doopkę :cool3: I obym Foczki nie rozwaliła :roll: Quote
Anusia & Alutka Posted August 9, 2009 Posted August 9, 2009 śiśkiego naj Fidlasta :loveu::loveu::loveu: Władka, mój pierwszy raz był z autobusem. W doope mi wjechał jak żem się na światłach zatrzymała :roll: Mam nadzieję, że drugiego nie będzie :evil_lol: Quote
Pegaza Posted August 9, 2009 Posted August 9, 2009 Niech Ci słońce pięknie gra, a Twój uśmiech długo trwa. Nie trać swej radosnej miny - dziś są Twoje urodziny. :new-bday::new-bday::new-bday: Quote
Mała Rita Posted August 9, 2009 Posted August 9, 2009 :smilecol::smilecol::smilecol::BIG::BIG::new-bday::new-bday::new-bday::BIG::BIG::tort::tort::tort::drink1::drink1::drink1: WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO KASIK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
Anusia & Alutka Posted August 9, 2009 Posted August 9, 2009 Kasia poka urodzinowo nowy rudy łeb :loveu: Quote
madziasto4 Posted August 9, 2009 Posted August 9, 2009 [quote name='Anusia & Alutka'] śiśkiego naj Fidlasta :loveu::loveu::loveu: Władka, mój pierwszy raz był z autobusem. W doope mi wjechał jak żem się na światłach zatrzymała :roll: Mam nadzieję, że drugiego nie będzie :evil_lol: No drugiego pierwszego razu na bank nie będzie, możesz być spokojna. Najwyżej będzie pierwszy drugi raz :evil_lol: Wszystkiego najlepszego! Ty dupo stara kochana :evil_lol::loveu: Quote
Kasia Posted August 10, 2009 Author Posted August 10, 2009 dzienki dziewczynki za życzenia :loveu: Anusiak ni mam łba rudego sfotografowanego...zresztą ten łeb juz się zmywa pomału więc nie jest juz taki intensiv jak po farbowaniu :p Quote
Kasia Posted August 10, 2009 Author Posted August 10, 2009 zamiast Fidlastego coś troszkę innego :lol: Quote
Pegaza Posted August 10, 2009 Posted August 10, 2009 Ulala jakie piekniste fotki:cool1: Kasia na fotografke:cool1:zmien zawod..:p Quote
laurin Posted August 10, 2009 Posted August 10, 2009 Cześć Kasiu:loveu: Fajowy słonik i żółwiki:lol: Też się do zu wybieram :roll: piękne focie:crazyeye: Quote
Princess_York Posted August 10, 2009 Posted August 10, 2009 Ale ładne zwierzątka mają w tym ZOO . Wszystkiego najlepszego ! (spóźnione):lol: Quote
Kasia Posted August 11, 2009 Author Posted August 11, 2009 [quote name='Pegaza'] Ulala jakie piekniste fotki:cool1: Kasia na fotografke:cool1:zmien zawod..:p [quote name='laurin'] Cześć Kasiu:loveu: Fajowy słonik i żółwiki:lol: Też się do zu wybieram :roll: piękne focie:crazyeye: to są zwierzątka z ZOO w Ostravie. mam jeszcze parę tygrysów i lwów :loveu: [quote name='Princess_York'] Ale ładne zwierzątka mają w tym ZOO . Wszystkiego najlepszego ! (spóźnione):lol: dziękuję :lol: Quote
tigrunia Posted August 11, 2009 Posted August 11, 2009 Cze ranny ptaszku :loveu: Jak tam wstawanie ? :evil_lol: Jakie piękne zdjęcia :crazyeye: Ja chce do Zoooooo !!!! :loveu: Quote
Pegaza Posted August 11, 2009 Posted August 11, 2009 Ja bylam w zoo w Gdansku Oliwie ale takich pieknych fot to ja :shake: mam:roll: cze deszczowo:p Quote
Recommended Posts