Kasia Posted July 21, 2009 Author Posted July 21, 2009 wesoło jest z takim brzdącem ale niestety wstydu czasami też się można najeść :lol: Quote
FREDZIU Posted July 21, 2009 Posted July 21, 2009 Witam sredecznie i pozdrawiamy z Fredzią,:multi: Kasię i Fidlastego, jesteśmy od niedawna na dogo a u Was pierwszy raz ;)ale napewno nie ostatni.:shake: Bardzo wesoło u was, a twój synuś jest zarąbisty:crazyeye:, nie nudzi ci się.:shake: Pozdrawiamy i zapraszamy do nas:lol::lol::multi: Quote
karkakarka Posted July 21, 2009 Posted July 21, 2009 http://i698.photobucket.com/albums/vv345/fidlasty/tn_DSC_5988.jpg chłopak się chyba załamał :evil_lol: Quote
Kasia Posted July 22, 2009 Author Posted July 22, 2009 [quote name='FREDZIU'] Witam sredecznie i pozdrawiamy z Fredzią,:multi: Kasię i Fidlastego, jesteśmy od niedawna na dogo a u Was pierwszy raz ;)ale napewno nie ostatni.:shake: Bardzo wesoło u was, a twój synuś jest zarąbisty:crazyeye:, nie nudzi ci się.:shake: Pozdrawiamy i zapraszamy do nas:lol::lol::multi: witamy również :lol: [quote name='karkakarka'] http://i698.photobucket.com/albums/vv345/fidlasty/tn_DSC_5988.jpg chłopak się chyba załamał :evil_lol: bo nic tylko pozować mu każdą i ustawiać sie nie tak jak on sam by chciał...:p może wpadnie komuś w serce jeden z tych cudaczków :-( CZIKITA, psi okruszek - 7 kilo, 1 rok. Pies IDEAŁ (694457037) - Aukcje internetowe Allegro ZJAWISKOWA Beza. BIAŁE PUCHATE cudo! 1 rok! (694489315) - Aukcje internetowe Allegro RUDZIK - Jestem taki BRZYDKI i KRZYWY. (691311573) - Aukcje internetowe Allegro Quote
Kasia Posted July 22, 2009 Author Posted July 22, 2009 Nati28 napisał(a): Zabojczy ten Twoj synek :evil_lol: :lol::lol: Pegaza napisał(a): Cze upalne:multi: zaraz idziemy na działkę się opalać i pluskać w basenie :loveu: a potem grilla zrobimy bo juz od wczoraj łazi za mna kiełbacha.... Quote
Pegaza Posted July 22, 2009 Posted July 22, 2009 Kasia napisał(a)::lol::lol: zaraz idziemy na działkę się opalać i pluskać w basenie :loveu: a potem grilla zrobimy bo juz od wczoraj łazi za mna kiełbacha.... Sie masz fajnie z ta dzialką :cool1: a ja sie bede smazyc w domu...ale w domu chlodniej niz na dworze.. Quote
Kasia Posted July 22, 2009 Author Posted July 22, 2009 Pegaza napisał(a): Sie masz fajnie z ta dzialką :cool1: a ja sie bede smazyc w domu...ale w domu chlodniej niz na dworze.. fajna sprawa choć wiadomo, że lepiej gdzieś nad wodę wybyć :lol: ale z tym problem jest bo Tomek cały czas pracuje, nawet na urlopie i dopiero tak po 17.00 mozemy gdzieś jechać a do tej pory raczymy się działką... no chyba że zdam teraz prawko to będę sama z małym śmigać! :cool1: Quote
Pegaza Posted July 22, 2009 Posted July 22, 2009 No m-a narazie ma urlop ale juz niedlugo mu sie konczy..:roll:to tez bede siedziec na doopie w domu... no ba jasne ze zdasz!! Quote
Kasia Posted July 22, 2009 Author Posted July 22, 2009 no no, za pierwszym razem też mi tak instruktor mówił na dzień przed egzaminem - i co? doopa blada!!! :diabloti: Quote
tigrunia Posted July 22, 2009 Posted July 22, 2009 No no no .. i ja zazdroszczę :loveu: .. niedawno wróciłam z pracy i mykam zaraz obiadek robić :cool1: Quote
Jofka Posted July 22, 2009 Posted July 22, 2009 Kasia napisał(a):fajna sprawa choć wiadomo, że lepiej gdzieś nad wodę wybyć :lol: ale z tym problem jest bo Tomek cały czas pracuje, nawet na urlopie i dopiero tak po 17.00 mozemy gdzieś jechać a do tej pory raczymy się działką... no chyba że zdam teraz prawko to będę sama z małym śmigać! :cool1: Powodzenia z prawkiem-dobra rzecz:lol: Cze urlopowo i goooorąco:lol: Quote
Magda Posted July 22, 2009 Posted July 22, 2009 Działeczka fajna sprawa, a basenik? Cud, miód i malinka :loveu: Przynajmniej Łukaszek ma zajęcie hihi Te jego teksty są świetne :evil_lol: http://i698.photobucket.com/albums/vv345/fidlasty/tn_DSC_5990.jpg Fidlasty jak z okładki MP:loveu: Nawiązując do posta DE, byłam w niedzielę w macu i nie mogłam się powstrzymać przed kupieniem zestawu z wiesiem:loveu: Raz na miesiąc nachodzi mnie ochota i nic nie zrobię dopóki go nie zjem. Ostatnio byłam ze znajomymi i zamówiłam wieśmaca i jak zwykle musiałam na niego czekać. Usiedliśmy na drugim końcu sali i po 5 minutach słyszę: "Wiesiu czeka na odbiór!!" W tym momencie cisza na sali i potem ryk śmiechu... sama się z tego śmiałam, ale buraczka spiekłam idąc po niego:evil_lol: Quote
FREDZIU Posted July 24, 2009 Posted July 24, 2009 Wieczorne pozdrowionka od Fredzi, czekamy na nowe fotki:loveu: Quote
Pegaza Posted July 25, 2009 Posted July 25, 2009 A Kasia se wolne wziela od dogo?:cool1: chcialam na nk fotke skomentowac ale nie idzie..:roll: to tu mowie ze jest piekna:loveu: Quote
Magda Posted July 25, 2009 Posted July 25, 2009 Pegaza napisał(a): chcialam na nk fotke skomentowac ale nie idzie..:roll: to tu mowie ze jest piekna:loveu: Ja też chciałam. Łukaszek zrobił świetną minę :loveu: Quote
Kasia Posted July 25, 2009 Author Posted July 25, 2009 Pegaza napisał(a): A Kasia se wolne wziela od dogo?:cool1: chcialam na nk fotke skomentowac ale nie idzie..:roll: to tu mowie ze jest piekna:loveu: Magda napisał(a): Ja też chciałam. Łukaszek zrobił świetną minę :loveu: no nie idzie bo to fotka konkursowa ;) ale taką sama mam w swojej galerii... no i cze Wam tak w ogóle :loveu: Quote
magda z. Posted July 25, 2009 Posted July 25, 2009 ja też zajrzałam i się zdziwiłam, patrzę następne a tam jakaś pani w czapce marynarza:evil_lol:i na pewno nie Kasia;) Fajna fotka:loveu: miłej soboty:p Quote
Kasia Posted July 25, 2009 Author Posted July 25, 2009 magda z. napisał(a): ja też zajrzałam i się zdziwiłam, patrzę następne a tam jakaś pani w czapce marynarza:evil_lol:i na pewno nie Kasia;) Fajna fotka:loveu: miłej soboty:p cze Magda :loveu: no ja w czapkach marynarskich nie pozuję, ba nawet nie bujam w takich :evil_lol: Quote
magda z. Posted July 25, 2009 Posted July 25, 2009 Kasia napisał(a):cze Magda :loveu: no ja w czapkach marynarskich nie pozuję, ba nawet nie bujam w takich :evil_lol: cześć Kasiu:loveu: nie podejrzewałam Cię nawet o to;) trzymam kciuki za zwycięstwo konkursowe Quote
Kasia Posted July 27, 2009 Author Posted July 27, 2009 Pegaza napisał(a): Cze sloneczne:multi:co tam u Was nowego..? sraczka-biegunka bo w środę poprawkę mam i już wiem, że nie zdam! :placz: po 4 tydniach niejeżdżenia nawet z ręcznego nie ruszyłam bo za każdym razem mi gasł a na placu postrącałam pachołki :angryy: przecież to jest porażka jakaś - 4 tydnie czekać na poprawke a wiadomo, że godzin nie wykupie tyle ile bym chciała bo jedna kosztuje 50 zeta, wiec wykupiłam sobie tylko 3 w czasie których miałam takiego stresa, że nic mi nie wychodziło :placz: Quote
Recommended Posts