Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 12.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Co Fidel ma fajnego pysiola takiego opitolonego na króciutko!! Fajowo wygląda.:loveu:
Matrixa też obcielam w tamtym tygodniu to teraz ciagle lata z ogonem pod brzuchem bo ma przewiewy:evil_lol:

Tak wogole to Cześć Kasieńko!
Tak mi sie spodobał pysiol Fidelka że zapomniałam sie przywitać;)

Posted

tigrunia napisał(a):
Ja zdałam! :evil_lol:

Ja też za pierwszym zdałam! :diabloti: I nasza Władka też :cool1:

Aleś numer zrobiła na tym egzaminie, i to już na samym końcu! :splat:
No żeby kierunki pomylić :evil_lol:

Koszulkę MP w końcu Ci przyślą- mnie przysłali chyba po pół roku, jak już kompletnie o niej zapomniałam. (może też spróbuj o niej zpomnieć, to Ci przyślą :evil_lol: )

Wy już chyba w Zakopcu jesteście nie? :razz:

Posted

madziasto4 napisał(a):

Wy już chyba w Zakopcu jesteście nie? :razz:

cze Gamoniu :loveu:

ospa Łukaszka pokrzyżowała plany wyjazdowe w lipcu. zaprowadziłam go do przedszkola, taka próba przed wrześniem ;) no i po 3 dniach przyniósł ospę...
źle zrobiłam, że teraz nie wzięłam chorobowego na Niego tylko na urlopie jestem :shake:
nie wiem co będzie w sierpniu bo urlopu już mieć nie będę, no chyba że L4 załatwię sobie...

Posted

własnie jem gołąbki od teściowej...chyba zapomniała o mięsie mielonym bo ja czuję tylko niedogotowany ryż z kapustą :diabloti:
nawet sos pomidorowy, który sobie dorobiłam nie pomógł w polepszeniu smaku...

Posted

Kasia napisał(a):
własnie jem gołąbki od teściowej...chyba zapomniała o mięsie mielonym bo ja czuję tylko niedogotowany ryż z kapustą :diabloti:
nawet sos pomidorowy, który sobie dorobiłam nie pomógł w polepszeniu smaku...

o kuna haha to sie nazywa Kasia oszczedne gotowanie przy tym kryzysie:evil_lol:

Posted

Ona zawsze tak gotuje, nie tylko w kryzysie :evil_lol:
U Niej nic się nie marnuje, a to że ugotowała o kilo ryżu za dużo to co z tego! Nieważne że kapusty było za mało, nieważne że ryż się wylewał z tej kapusty - po co dokupić kapustę skoro można tą nadwyżkę niedogotowanego ryżu wcisnąć w jedną, a że się rozwala i bałaciucha wychodzi!!!
Pal licho, byle było dużo!!!

Posted

Kasia napisał(a):
Ona zawsze tak gotuje, nie tylko w kryzysie :evil_lol:
U Niej nic się nie marnuje, a to że ugotowała o kilo ryżu za dużo to co z tego! Nieważne że kapusty było za mało, nieważne że ryż się wylewał z tej kapusty - po co dokupić kapustę skoro można tą nadwyżkę niedogotowanego ryżu wcisnąć w jedną, a że się rozwala i bałaciucha wychodzi!!!
Pal licho, byle było dużo!!!

Kasik skad ja to znam... Moja tesciowa nawet z dzialki bierze karczek niezjedzony z grilla juz upieczony i na drugi dzien sos gotuje no bo szkoda wyrzucic :evil_lol:

Posted

Mała Rita napisał(a):
Kasik skad ja to znam... Moja tesciowa nawet z dzialki bierze karczek niezjedzony z grilla juz upieczony i na drugi dzien sos gotuje no bo szkoda wyrzucic :evil_lol:

nawet nie podzieli sie z psami?:evil_lol:
u nas to juz Soma dojada takie cos:evil_lol:

Posted

cze :lol:

On mnie codziennie czymś zaskakuje!
Dzis wyszliśmy pierwszy raz na dwór odkąd złapał ospę, pojechałam z nim miejskim autobusem by zapłacić se za dodatkowe godziny przed poprawka z egzaminu na prawko. No i tak se jedziemy tym autobusem, obok siedzi sobie bardzo gruba Pani a Łukaszek do Niej tak: Ciocia Jasia ma duzi bziuch ale Pani ma jeszcze więksi! :evil_lol:

Raz mu kiedyś powiedziałam, że nie kupię mu tam czegoś bo nie mam kasy. Od tamtej pory przy każdej kasie w każdym sklepie gdy z Nim stoję i za coś płacę On mówi do Pani: Mama kasy nie ma, tata kasę ma! :cool1:

A jego ulubioną odpowiedzą na to gdy o coś go proszę aby to zrobił jest: Mam dość syskiego, nie mam casu!

Posted

[quote name='Kasia']cze :lol:

On mnie codziennie czymś zaskakuje!
Dzis wyszliśmy pierwszy raz na dwór odkąd złapał ospę, pojechałam z nim miejskim autobusem by zapłacić se za dodatkowe godziny przed poprawka z egzaminu na prawko. No i tak se jedziemy tym autobusem, obok siedzi sobie bardzo gruba Pani a Łukaszek do Niej tak: Ciocia Jasia ma duzi bziuch ale Pani ma jeszcze więksi! :evil_lol:

Raz mu kiedyś powiedziałam, że nie kupię mu tam czegoś bo nie mam kasy. Od tamtej pory przy każdej kasie w każdym sklepie gdy z Nim stoję i za coś płacę On mówi do Pani: Mama kasy nie ma, tata kasę ma! :cool1:

A jego ulubioną odpowiedzą na to gdy o coś go proszę aby to zrobił jest: Mam dość syskiego, nie mam casu!

:roflt:
no to się uśmiałam. :evil_lol:
ostatnia odpowiedź jest najlepsza :diabloti: