Kasia Posted July 7, 2009 Author Posted July 7, 2009 jestem, czuwam, bywam i czytam....nic nie piszę ale jestem ;) w piatek opitoliłam Fidlaka, w piątek też oblałam prawko :oops: na własne pobożne życzenie, walnęłam taka gafę że aż sam facet sie zapytał co ja chciałam zrobić bo On nie bardzo wie...? a juz prawie miałam zdane bo wracaliśmy do ośrodka :placz: i teraz muszę czekać na poprawkę do 29 lipca i od nowa przeżywać ten stres. Quote
karkakarka Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 Ja jak zdawałam to zaliczyłam dopiero za trzecim razem :evil_lol: ale tobie oczywiście życzę, żebyś zdała za drugim :lol: A jaką gafę popełniłaś??:cool3: Quote
tofikyork Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 Cześć Kasiu:p Twój piesek jest śliczny:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Kasia Posted July 8, 2009 Author Posted July 8, 2009 karkakarka napisał(a): Ja jak zdawałam to zaliczyłam dopiero za trzecim razem :evil_lol: ale tobie oczywiście życzę, żebyś zdała za drugim :lol: A jaką gafę popełniłaś??:cool3: hej :lol: Już wracałam do ośrodka, oczywiście cała w nerwach ale zadowolona, że to juz koniec i wtedy On mówi, że skręcamy w lewo a ja kierunkowskaz w prawo i skręciłam w prawo, oczywiscie wjechałabym w auto gdyby egzaminator nie zahamował - czyli egzamin przerwany z dopiskiem ZBRD :cool1: tofikyork napisał(a): Cześć Kasiu:p Twój piesek jest śliczny:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: witaj i dziękuję ślicznie :lol: Quote
karkakarka Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 ja do tej pory mam problem prawo-lewo :roll::evil_lol: Quote
tofikyork Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 Widzę, że twój piesek bardzo czuwa przy dzidziusiu:) Quote
Mała Rita Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 łoj tam Kasik za pierwszym razem nikt nie zdaje :roll: Quote
tigrunia Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 Mała Rita napisał(a):łoj tam Kasik za pierwszym razem nikt nie zdaje :roll: Ja zdałam! :evil_lol: Quote
Kasia Posted July 8, 2009 Author Posted July 8, 2009 karkakarka napisał(a): ja do tej pory mam problem prawo-lewo :roll::evil_lol: na jazdach z instruktorem też kilka razy zdarzyło mi się pomylić kierunki, ba nawet 2 razy pomyliłam pedał hamulca z gazem :diabloti: no ale to było na jazdach a na egzaminie niestety skończyło się to oblaniem :p tofikyork napisał(a): Widzę, że twój piesek bardzo czuwa przy dzidziusiu:) czuwa jak Mały śpi albo jak Mały je :evil_lol: lubi też się z nim bawić i ganiać ale co do przytulania to już nie bardzo...no chyba, że ja jestem obok to jest spokojniejszy bo jak jest sam z Małym to raczej nie daje mu przytulić. Mała Rita napisał(a): łoj tam Kasik za pierwszym razem nikt nie zdaje :roll: tigrunia napisał(a): Ja zdałam! :evil_lol: no Asik, nie jest tak źle :evil_lol: Quote
karkakarka Posted July 10, 2009 Posted July 10, 2009 http://i698.photobucket.com/albums/vv345/fidlasty/tn_DSC_5820.jpg to zdjęcie nadaje się na konkurs fotograficzny :loveu: Quote
Mała Rita Posted July 10, 2009 Posted July 10, 2009 oooo Fidlak łysolek znowu :loveu: Cze Kasik :loveu: Quote
Kasia Posted July 10, 2009 Author Posted July 10, 2009 karkakarka napisał(a): http://i698.photobucket.com/albums/vv345/fidlasty/tn_DSC_5820.jpg to zdjęcie nadaje się na konkurs fotograficzny :loveu: hej :lol: też tak pomyślałam tylko nie wiem na jaki i gdzie...? cze Asik :loveu: Quote
Nati28 Posted July 10, 2009 Posted July 10, 2009 Witamy! Super to zdjecie ze slimakiem :lol::loveu: Quote
Pestka Posted July 10, 2009 Posted July 10, 2009 http://i698.photobucket.com/albums/vv345/fidlasty/tn_DSC_5811.jpg piękny :loveu: Quote
dysia-u Posted July 10, 2009 Posted July 10, 2009 Kasiu to zdjęcie ze ślimakiem jest nie do opisania :crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye: cudne:lol: Quote
Kasia Posted July 11, 2009 Author Posted July 11, 2009 PositiveThought napisał(a): Spróbuj w MP ;) Fidlak parówa :mdleje: no tam właśnie spróbuję....choć za jedno, które w kwietniu wydrukowali w magazynie i obiecali koszulkę to do tej pory nic nie przysłali :p serdelek :loveu: Quote
Kasia Posted July 11, 2009 Author Posted July 11, 2009 Nati28 napisał(a): Witamy! Super to zdjecie ze slimakiem :lol::loveu: Pestka napisał(a): http://i698.photobucket.com/albums/vv345/fidlasty/tn_DSC_5811.jpg piękny :loveu: dysia-u napisał(a): Kasiu to zdjęcie ze ślimakiem jest nie do opisania :crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye: cudne:lol: dzięki i cześć :loveu: Quote
Nati28 Posted July 11, 2009 Posted July 11, 2009 Nie ma za co dziekowac bo naprawde jest nie do pisania (takie super) :lol: Szkoda ze ja takich fajnych zdjec nie umiem robic... Quote
Pegaza Posted July 13, 2009 Posted July 13, 2009 Do Kasi wpadlam powiedziec dzien dobry:loveu: a reszte potem nadrobie..bo mam mase rzeczy do zrobienia...:roll: Quote
karkakarka Posted July 14, 2009 Posted July 14, 2009 http://i698.photobucket.com/albums/vv345/fidlasty/tn_DSC_5849.jpg zdjęcie jak widokówka :loveu: Quote
Recommended Posts