Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 12.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kasia zgroza :crazyeye: jak tak mozna :crazyeye: oj ja bym jej powiedziala hihi co by mi zalezalo :evil_lol: a dzis w dzien dobry tvn mowili ze jest duzo miejsc by jechac z psami ciekawe gdzie:cool1: ja tez sporo telefonow wykonalam zanim sie znalazlo..:roll:
z tym ze ja szukalam domku osobnego..no i mam:cool1:

Posted

cze Asik, D-E, Ania :loveu:

Asik, fajna ta Wasza kwatera była. Taka kolorowa :lol:
Ciekawe jaka ta nasza będzie, mam nadzieję że damy radę ten tydzień bo wiem że i tak późno dzwoniłam i szukałam bo praktycznie wszystko już pozajmowane na wakacje...

D-E, a gdzie Wy jedziecie i na jak długo?

Posted

[quote name='Kasia']cze Asik, D-E, Ania :loveu:

Asik, fajna ta Wasza kwatera była. Taka kolorowa :lol:
Ciekawe jaka ta nasza będzie, mam nadzieję że damy radę ten tydzień bo wiem że i tak późno dzwoniłam i szukałam bo praktycznie wszystko już pozajmowane na wakacje...

D-E, a gdzie Wy jedziecie i na jak długo?

Aska fajna ta kwatera:p

Kasia u mnie na galerii sa fotki miejsca gdzie bede na 2 tygodnie do Gdanska Osowy a ja rezerwacje zrobilam bodajze w lutym czy styczniu..

Posted

Cześć Kasiu :multi:

Nadal ciężko jest gdzieś soędzać wakacje z psami :shake: Mi się w tym roku nie chce nigdzie wyjeżdżać - psów nie zostawię samych w domu, ale z nimi wypoczyać nie chcę. No i wyjazdy zagraniczne już od kilku lat odpadają :razz:

Posted

Cze Kasia :multi:
Też miałam plany na Chorwację ale niestety Ł mówi :"NIE" :angryy: Wymyślił sobie, że na nowe auto kase odkłada :cool1:
A w Zakopanem my spaliśmy też w tych okolicach.. jedna z bocznych od ul. Chramcówki ;) Pani była bardzo miła i zgadza się na wakacje z psem bo pytałam.. ;)

Posted

Ja w Zakopcu oby dalej od samego centrum kwaterę chcę mieć :lol: Przede wszytskim chcę mieć gdzie wyjść spokojnie z psami i mieć blisko do szlaków :)
Raz mieszkaliśmy w kwaterze, obok której była polanka, a od razu nad nią wznosił się Giewont :loveu::loveu::loveu:

http://i698.photobucket.com/albums/vv345/fidlasty/tn_DSC_5467.jpg
Super :loveu: Jakby ostrość na oczkach była, byłoby jeszcze lepiej, bo bym te ślipia śliczne wyraźniej dojrzała :loveu:

Posted

[quote name='Sara_i_Aris']
Nadal ciężko jest gdzieś soędzać wakacje z psami :shake:

i to mnie właśnie wkurza - piszą, że można przyjeżdżać z psami a kiedy dzwonisz to głupa palą i już co innego mówią :shake:

cze Wam :loveu:

mam jeszcze takie coś Fidlakowe :lol:

Posted

bo Fidlasty czekał na lato by pokazać na co go stać :evil_lol:
w zimie to on woli zwisać z łóżka :p

Atka, to prawdziwa najprawdziwsza wodzionka :lol:

On był niewyobrażalnie szczęśliwy gdy puściłam go ze smyczy i pozwoliłam tak tarzać się i czochrać :loveu:
gdy chcieliśmy już wracać do samochodu to jak głupia musiałam za nim biegać bo skubany uciekał i ani myślał wskakiwać do bagażnika...

no i cze Wam tak w ogóle :loveu:

Posted

Pegaza napisał(a):

ze gdzie do bagaznika?:roll: moje jezdza na kolanach hihi ale czyste:evil_lol: w bagazniku to Soma podrozuje..:evil_lol:

no chyba nie myślisz, że wzięłabym takiego brudasa na kolana :diabloti:
jak jest czysty to oczywiście na kolanach mi siedzi ale w razie "w" w bagażniku też jest przygotowane miejsce dla niego.