Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 12.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Magda napisał(a):

Madźka mój sąsiad ma Lanosa i ten samochód jest nie do zdarcia! Lata nim po dziurach 30km/h, ja to max. 15, bo by mnie zabili za misia (nazwa autka:lol:) Fajnie mieć swoje 4 kółka... nie trzeba prosić i w ogóle:cool1:

Nie no, ja moje cudeńko oszczędzam, po dziurach delikatnie, zresztą samochodami rodziców też :p
Pewnie, że fajnie mieć swoje autko! Jeżdżę sobie na uczelnię, a to do sklepu, z psami- uwielbiam być niezależną! :loveu::loveu:
Kupiłam sobie niezbędne samochodowe gadżety, jeszcze tylko na jakieś fajne, niedrogie radyjko mam chrapkę :evil_lol: :loveu:

Kasia, ekstra ta druga fotka :roflt: Elo ziooom normalnie :evil_lol:
Sam włożył rączki do kieszeni czy mu podpowiedziałaś do zdjęcia?? :evil_lol:

Posted

madziasto4 napisał(a):
Nie no, ja moje cudeńko oszczędzam, po dziurach delikatnie, zresztą samochodami rodziców też :p
Pewnie, że fajnie mieć swoje autko! Jeżdżę sobie na uczelnię, a to do sklepu, z psami- uwielbiam być niezależną! :loveu::loveu:
Kupiłam sobie niezbędne samochodowe gadżety, jeszcze tylko na jakieś fajne, niedrogie radyjko mam chrapkę :evil_lol: :loveu:

Teraz to każda złotówka będzie szła albo na psy, albo na autko:eviltong: Zazdroszczam :oops:

Posted

madziasto4 napisał(a):

Kasia, ekstra ta druga fotka :roflt: Elo ziooom normalnie :evil_lol:
Sam włożył rączki do kieszeni czy mu podpowiedziałaś do zdjęcia?? :evil_lol:

nie no sam włożył! czuje blusa już :evil_lol:

cze wszystkim tak w ogóle :loveu:

a ja jutro znów jazdę mam, i pojutrze też :multi: fajnie tak, podoba mi sie to!!!!
już nie mogę sie doczekać jak zdam i będę se mogła jeździć kiedy będę chciała :loveu:

• 2 weeks later...
Posted

[quote name='madziasto4']
http://i698.photobucket.com/albums/vv345/fidlasty/tn_DSC_5373.jpg
Fajne to :loveu:
Co słychać? Jak się jeździ?

cze Gamoniu :loveu:

1 lipca mam egzamin państwowy, 3 lipca egzamin praktyczny.
Wyjeździłam już 18 godzin, jutro kolejne 3 i 9 które sobie zostawiłam przed samym egzaminem :lol:
Ale nie czuje sie na siłach by już zdawać...albo ja jakis taki cieżki przypadek jestem albo nie wiem co ale jak ja jadę to tak skupiam sie na samej jeździe, że nie widzę żadnych znaków, zapominam o kierunkowskazach, zamiast w lewo skręcam w prawo itd...:cool1:
Chyba se będę musiała dokupić kilka godzin :shake:

cze Asik, cze D-E, cze dysia-u :loveu:

Posted

Spoko, to przyjdzie z czasem :lol: Ja tez byłam trudnym przypadkiem. Mnie się jeszcze wydawało że oprócz mojego samochodu na jezdni żaden inny się nie zmieści:roll::roll::roll: Dziś już rok cieszę się za kierownicą. Ale było trudno , oj trudno

Posted

Kasia napisał(a):
Fidlak ma obrożę p/pch i szelki :lol:

Jak chcecie ścinać? Na całkiem krótko?

Czy ta obroża jest też na kleszcze? nie daje po nosie?
Wiesz , myślałam żeby ją maszynką ciachnąć/jeszcze nigdy nie miała takiego cięcia/ ale zostawić kucka. nie wiem jak ona zareaguje na brzęk maszynki , choć troche ją oswajam goląc uszka. Chyba na całkiem krótko było by jej najwygodniej. Zresztą zostawiamy ją na 2 tyg :placz: z moją mamą a ona pewnie nie będzie czesać

Posted

[quote name='dysia-u']
Ja tez byłam trudnym przypadkiem. Mnie się jeszcze wydawało że oprócz mojego samochodu na jezdni żaden inny się nie zmieści:roll::roll::roll: Dziś już rok cieszę się za kierownicą. Ale było trudno , oj trudno

o, to też mam, tak samo mi się zdaje :p

oj cieżko będzie, pewnie kilka podejść będę miała...
szkoda tylko że między jedna poprawką a drugą trzeba czekać około miesiąca :shake:

a Ty za pierwszym razem zdałaś?

Posted

Za drugim , ale i to pewnie było by ciężko tylko instruktorem był taki starszy , bardzo miły pan i jakoś go urobiłam :evil_lol::evil_lol: A tak poważnie to błędów nie miałam tylko jak mówił mało pewności za kółkiem. Małopolska jest nie przychylna dla zdających :shake:

Posted

dysia-u napisał(a):

Za drugim , ale i to pewnie było by ciężko tylko instruktorem był taki starszy , bardzo miły pan i jakoś go urobiłam :evil_lol::evil_lol: A tak poważnie to błędów nie miałam tylko jak mówił mało pewności za kółkiem. Małopolska jest nie przychylna dla zdających :shake:

właśnie połowa sukcesu to to, na jakiego egzaminatora sie trafi :cool1:
obym trafiła na jakiegos normalnego ludzkiego faceta a nie gbura jakiegoś...
ewentualnie juz sobie zaplanowałam przed egzaminem fryzjera :evil_lol:

Posted

dysia-u napisał(a):

Czy ta obroża jest też na kleszcze? nie daje po nosie?

Wiesz , myślałam żeby ją maszynką ciachnąć/jeszcze nigdy nie miała takiego cięcia/ ale zostawić kucka. nie wiem jak ona zareaguje na brzęk maszynki , choć troche ją oswajam goląc uszka. Chyba na całkiem krótko było by jej najwygodniej. Zresztą zostawiamy ją na 2 tyg :placz: z moją mamą a ona pewnie nie będzie czesać

Tak, to obroża na kleszcze i pchły. Na początku śmierdziała, przez kilka pierwszych dni ale teraz juz jest spoko, nie wiem czy mniej śmierdzi czy może my sie juz przyzwyczailiśmy ale nic nie czuje teraz ;)
A kleszcze jak się złapią jakieś to momentalnie usychają!

My też kucyka zostawiliśmy ale po 2 tydniach sama mu go ściełam bo gumkę ściagał i włosy mu oczy zasłaniały, łaził jak paralityk jakiś a do tego te włosy jak mu tak zachodziły na oczy i nos to cały czas mokre i posklejane były...

Posted

http://i698.photobucket.com/albums/vv345/fidlasty/2.jpg :evil_lol: Superancka fotka :loveu:
Cze Kasia :loveu:
Ja wyjeździłam swoje z czego połowe na placu, który zlikwidowali po miesiącu i byłam w plecy :cool1: Przed egzaminem tylko 1,5 h wykupiłam i to mi dało najwięcej bo u zupełnie innego instruktora, który był świetny! Ale zanim się zapisałam na egzamin to chyba 3 m-ce minęły tak sie bałam :evil_lol: Zdałam na szczęście za pierwszym :loveu: