Pegaza Posted May 21, 2009 Posted May 21, 2009 madziasto4 napisał(a):Planowałam Corsę, Polo, a niespodziewanie mam Lanosa :grins: dobry samochod tani w utrzymaniu:p czolem Fidelkowa:multi: Quote
Kasia Posted May 21, 2009 Author Posted May 21, 2009 PositiveThought napisał(a): ale łabądki :loveu: :loveu: miejmy nadzieje, że ten drugi instruktor równie fajny ;) :loveu: po głosie zalatywał na prawie dziadka jakiegoś...ale sie zobaczy :p Quote
madziasto4 Posted May 21, 2009 Posted May 21, 2009 Fidlasta, dobry i sympatyczny instruktor jest niesamowicie ważny. Ja obydwóch instruktorów i jedną instruktorkę miałam rewelacyjnych. Dobrze tłumaczący, spokojni, sympatyczni. Aż żal było kończyć jazdy. Moi mają obroże Kiltix'a i jak narazie bez kleszczy. [quote name='Pegaza']dobry samochod tani w utrzymaniu czolem Fidelkowa To czwarty Daewoo w naszej rodzinie, a aktualnie drugi w posiadaniu. :lol: Wbrew opiniom daewoo są naprawdę dobre. No, tani, bo części tanie- a mój jest na gaz, więc już w ogóle taniocha :loveu: Quote
Pegaza Posted May 21, 2009 Posted May 21, 2009 [quote name='madziasto4']Fidlasta, dobry i sympatyczny instruktor jest niesamowicie ważny. Ja obydwóch instruktorów i jedną instruktorkę miałam rewelacyjnych. Dobrze tłumaczący, spokojni, sympatyczni. Aż żal było kończyć jazdy. Moi mają obroże Kiltix'a i jak narazie bez kleszczy. To czwarty Daewoo w naszej rodzinie, a aktualnie drugi w posiadaniu. :lol: Wbrew opiniom daewoo są naprawdę dobre. No, tani, bo części tanie- a mój jest na gaz, więc już w ogóle taniocha :loveu: wiem bo tez mam te marke:cool1: wersja combi i do wczoraj m-a nie narzekal ale jak sie przejechal audi 6, to dzis mi juz marudzil...:cool1: Quote
Pegaza Posted May 21, 2009 Posted May 21, 2009 Kasia piekne fotki :loveu: http://i698.photobucket.com/albums/vv345/fidlasty/tn_DSC_4919.jpg Quote
madziasto4 Posted May 21, 2009 Posted May 21, 2009 PositiveThought napisał(a):Madźka, fajnie, z psiakami na działkę jeździsz? :loveu: ja nienawidzę komunikacji miejskiej, zresztą z wzajemnością... wrr Na którą działkę? :evil_lol: Nad jezioro w każdy weekend jeździmy, więc ja sama nie muszę, ale na plażę albo na działkę w Gdyni będę teraz mogła zabrać piesy :loveu: A kto ją "nawidzi"? :evil_lol: Chociaż...ten tłok :loveu:, zaduch :loveu:, brak miejsc siedzących :loveu:, kasłanie do ucha :loveu:, zapach potu latem :loveu:, lecenie na łeb na szyję podczas hamowania :loveu: Ach, czy nie będzie mi tego brakować? :loveu: :evil_lol: Pegaza napisał(a):wiem bo tez mam te marke:cool1: wersja combi i do wczoraj m-a nie narzekal ale jak sie przejechal audi 6, to dzis mi juz marudzil...:cool1: Oo, nie wiedziałam :lol: Jak combi to pewnie nubira? :razz: Kto łabądki focił? Ty czy Tz? :loveu: Quote
Kasia Posted May 22, 2009 Author Posted May 22, 2009 madziasto4 napisał(a): Kto łabądki focił? Ty czy Tz? :loveu: TZ...ale oczywiście beze mnie by tak ładnie ich nie obfocił :loveu: W tej szkole, w której ja robie prawko praktycznie wszyscy instruktorzy są fajni i bardzo cierpliwi :lol: Dużo ludzi korzysta z ich nauk, szkoła ma masę kursantów wiec myślę że reszta Panów też będzie cierpliwa i mnie czegos nauczy :p Jutro sie przekonamy bo jutro jadę na 3 godziny z innym... cze weekendowo :loveu: Quote
Aga76 Posted May 22, 2009 Posted May 22, 2009 [quote name='Kasia'] po głosie zalatywał na prawie dziadka jakiegoś...ale sie zobaczy :p :evil_lol: stary, ale jary... Będą jeszcze fotki sypialni? Quote
Kasia Posted May 22, 2009 Author Posted May 22, 2009 [quote name='Aga76'] :evil_lol: stary, ale jary... Będą jeszcze fotki sypialni? cze Aga :loveu: oby był jary bo jak będzie zamulał to nie zdzierżę tam 3 godzin...i co by refleks miał i w razie czego zdążył hamulec wcisnąć :p no musiałabym co pofocić ale jeszcze czekamy na jedna półkę na ścianę... cze D-E i Be :loveu: Quote
Aga76 Posted May 22, 2009 Posted May 22, 2009 [quote name='Kasia']cze Aga :loveu: oby był jary bo jak będzie zamulał to nie zdzierżę tam 3 godzin...i co by refleks miał i w razie czego zdążył hamulec wcisnąć :p no musiałabym co pofocić ale jeszcze czekamy na jedna półkę na ścianę... To i ja poczekam na półkę :loveu: :evil_lol: oby refleks go nie opuścił, ale jakby co to krzycz głośno - powinien się obudzić, hihihi żartuję, na pewno będzie spoko koleś Quote
Pegaza Posted May 25, 2009 Posted May 25, 2009 Zabawy na calego:loveu: http://i698.photobucket.com/albums/vv345/fidlasty/tn_DSC_5031.jpg czolem Kasia:multi: Quote
Kasia Posted May 26, 2009 Author Posted May 26, 2009 Aga76 napisał(a): O! Kucyka nie ma :cool3: no ni ma :p ciachnęłam mu cały łeb, przynajmniej widzi drogę, którą podąża :cool1: cze Wam! a my w domku cały tydzień :multi: mamy L4 na Łukaszka i odpoczywamy sobie! Quote
Feigned Posted May 26, 2009 Posted May 26, 2009 Fidel, ach, śliczny jest :loveu: bez kucyka też mu bardzo ładnie. :cool3: ja sie zastanawiam czy dla swojego białasa nie ściąć kitki, ale chyba zostawię, bo nie lubi wiązania włosów, a jak mu je obetnę to wogle się odzwyczai. :cool1: Quote
Mała Rita Posted May 26, 2009 Posted May 26, 2009 Cze Kasik :loveu: Piekny Fidelek :loveu: Moj jutro idzie do fryzjera :evil_lol: Quote
Magda Posted May 27, 2009 Posted May 27, 2009 Hej Fidlasta! Poka Łukaszka mojego:loveu: Dawno go tu nie było. Madźka mój sąsiad ma Lanosa i ten samochód jest nie do zdarcia! Lata nim po dziurach 30km/h, ja to max. 15, bo by mnie zabili za misia (nazwa autka:lol:) Fajnie mieć swoje 4 kółka... nie trzeba prosić i w ogóle:cool1: Quote
Pegaza Posted May 27, 2009 Posted May 27, 2009 Kasia napisał(a):no ni ma :p ciachnęłam mu cały łeb, przynajmniej widzi drogę, którą podąża :cool1: cze Wam! a my w domku cały tydzień :multi: mamy L4 na Łukaszka i odpoczywamy sobie! O ale sie masz fajnie:multi: ja jutro ide tylko na dwie godziny i wolne az do poniedzialku:multi: jeny po wczorajszej orce sie mi nalezy:cool1: Quote
Magda Posted May 27, 2009 Posted May 27, 2009 http://i698.photobucket.com/albums/vv345/fidlasty/tn__DSC4699.jpg Aaaa!! Jaki ziomal:Cool!: Świetna fotka!:loveu: Quote
Kasia Posted May 27, 2009 Author Posted May 27, 2009 cze Władka :p Magda napisał(a): Hej Fidlasta! Poka Łukaszka mojego:loveu: Dawno go tu nie było. a proszę...: Quote
Kasia Posted May 27, 2009 Author Posted May 27, 2009 Pegaza napisał(a): O ale sie masz fajnie:multi: ja jutro ide tylko na dwie godziny i wolne az do poniedzialku:multi: jeny po wczorajszej orce sie mi nalezy:cool1: no fajnie ale sie pogoda spierniczyła i musimy w domu siedzieć :shake: Quote
Recommended Posts