Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

tigrunia napisał(a):

Kasia a to przy suficie to listwy takie kasetonowe?

to są listwy styropianowe wykończeniowe.
są różnego wzoru i różnej szerokości, one kamuflują wszystkie nierówności miedzy sufitem a ścianami.

• Replies 12.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kasia napisał(a):
to są listwy styropianowe wykończeniowe.
są różnego wzoru i różnej szerokości, one kamuflują wszystkie nierówności miedzy sufitem a ścianami.

No no właśnie o to mi chodziło.. też mam takie :loveu: Świetnie wyglądają tylko mi gdzieniegdzie odstają od ściany :cool1: Ł je tak pięknie przykleił :mad:

Posted

tigrunia napisał(a):
No no właśnie o to mi chodziło.. też mam takie :loveu: Świetnie wyglądają tylko mi gdzieniegdzie odstają od ściany :cool1: Ł je tak pięknie przykleił :mad:

Be one czesto sie lubia po czasie odklejac :evil_lol: to nie winny Ł:evil_lol:

Posted

Cześć!
Fidlasty ma kucora:loveu: I jak zwykle sam najlepiej wie, gdzie jest najlepsze łoże w domu.

Pokoik śliczny! Moja mama twierdzi tak samo (stoi za mną i podgląda):razz: A jaki kolorek mają mebelki?

Posted

Magda napisał(a):

Cześć!
Fidlasty ma kucora:loveu: I jak zwykle sam najlepiej wie, gdzie jest najlepsze łoże w domu.

Pokoik śliczny! Moja mama twierdzi tak samo (stoi za mną i podgląda):razz: A jaki kolorek mają mebelki?

cze Władzia :loveu:

mebelki to jeden z elementów systemu sypialnego z IKEI STOLMEN.
to są praktycznie same półki, półeczki, szuflady i "pałąki" a to wszystko mocowane jest na metalowych elementach/rurach (grubszych lub cieńszych).
my mamy 4 szuflady w kolorze białym, nad nimi miejsce i pałąk na wieszaki (koszule, bluzki) a nad tym jeszcze półka w kolorze szuflad i pudła materiałowe na niej. to wszystko nie ma żadnych boków ani frontów tylko na suficie jest szyna i zasłona na niej aby to zakryć by się nie kurzyło :lol:
jest to dość pojemne i nie zajmuje dużo miejsca.
jak zrobię zdjecia to pokażę Wam :lol:

cze Sara :loveu:

Posted

Pegaza napisał(a):

No jaki ladny porzadeczek masz:loveu:
pomiescilas sie z wszystkim?
Fidel kucorkowy:loveu: widac pokoj mu sie bardzo spodobal:loveu:

to co miałam zmieścić to zmieściłam...;)

Posted

tigrunia napisał(a):

Kasia daj no fotkę tych regałów :eviltong:

Fidlasty fajną kitke ma :loveu:

jakiś błąd mi wyskoczył i usunęłam zdjęcia, nie wiem co to było :roll:

no fajną, ino że przez nią ciężko mi się kleszcze u niego szuka...dzis teściowa znalazła 3 w okolicy głowy z czego 2 wbite juz i nażarte ( :angryy:) a ma obrożę kupioną, którą cały czas nosi...

Posted

Kasia napisał(a):
to co miałam zmieścić to zmieściłam...;)

aa to tyle dobrze bo ja na poczatku tez sie mieszcze tylko za jakis czas juz mi brakuje miejsca..:evil_lol: nie wiem jak to robie ale tak mam...

Posted

Kasia napisał(a):
jakiś błąd mi wyskoczył i usunęłam zdjęcia, nie wiem co to było :roll:

no fajną, ino że przez nią ciężko mi się kleszcze u niego szuka...dzis teściowa znalazła 3 w okolicy głowy z czego 2 wbite juz i nażarte ( :angryy:) a ma obrożę kupioną, którą cały czas nosi...

te kleszczory tez mnie wkurzaja:mad:

bede mykac poleku...
dobrej nocy Kasia:loveu:

Posted

tigrunia napisał(a):
Kurcze ja też mam problem, zeby sie pomieścić :cool1: Kupiłam sobie szafe i już cała pełna :shake:

hahah kup wieksza:evil_lol:
cze Kasia:loveu: kuna bylam u Asi na galerii i Ciebie tam powitalam pomylilam sie:roll::evil_lol:

Posted

Czołem!
Ale ładny kolorek w sypialni :loveu:

Instruktor fajny? :eviltong:
A ja się muszę pochwalić, że od wczoraj jestem posiadaczką własnego, osobistego auta :loveu: :multi:

A jaką obrożę ma Fidlasty, że łapie kleszcze?

Posted

madziasto4 napisał(a):
Czołem!

A ja się muszę pochwalić, że od wczoraj jestem posiadaczką własnego, osobistego auta :loveu: :multi:

a jakie masz autko? pochwal sie marką:cool3:

cze Kasia:multi:

Posted

madziasto4 napisał(a):

Czołem!

dzienki :loveu:

instruktor fajny! i młody :eviltong:
ale nie tylko z nim będę jeździć bo juz w sobotę jadę do Opola z innym jakimś...
gratulacje posiadania własnych 4-ch kółek :lol:

kurka, nie wiem co to za obroża, nie pamiętam nazwy ale wiem że kosztowała 50 zeta i ma działać 3-4 miechy :roll: