Kasia Posted May 16, 2009 Author Posted May 16, 2009 tigrunia napisał(a): Kasia a to przy suficie to listwy takie kasetonowe? to są listwy styropianowe wykończeniowe. są różnego wzoru i różnej szerokości, one kamuflują wszystkie nierówności miedzy sufitem a ścianami. Quote
tigrunia Posted May 16, 2009 Posted May 16, 2009 Kasia napisał(a):to są listwy styropianowe wykończeniowe. są różnego wzoru i różnej szerokości, one kamuflują wszystkie nierówności miedzy sufitem a ścianami. No no właśnie o to mi chodziło.. też mam takie :loveu: Świetnie wyglądają tylko mi gdzieniegdzie odstają od ściany :cool1: Ł je tak pięknie przykleił :mad: Quote
Pegaza Posted May 16, 2009 Posted May 16, 2009 tigrunia napisał(a):No no właśnie o to mi chodziło.. też mam takie :loveu: Świetnie wyglądają tylko mi gdzieniegdzie odstają od ściany :cool1: Ł je tak pięknie przykleił :mad: Be one czesto sie lubia po czasie odklejac :evil_lol: to nie winny Ł:evil_lol: Quote
tigrunia Posted May 16, 2009 Posted May 16, 2009 Pegaza napisał(a):Be one czesto sie lubia po czasie odklejac :evil_lol: to nie winny Ł:evil_lol: Winny bo powinien podkleić :cool1: Quote
Pegaza Posted May 16, 2009 Posted May 16, 2009 tigrunia napisał(a):Winny bo powinien podkleić :cool1: I znow sie za chwile odkleji heh wiec po co syzyfowa robota:evil_lol: Quote
Magda Posted May 16, 2009 Posted May 16, 2009 Cześć! Fidlasty ma kucora:loveu: I jak zwykle sam najlepiej wie, gdzie jest najlepsze łoże w domu. Pokoik śliczny! Moja mama twierdzi tak samo (stoi za mną i podgląda):razz: A jaki kolorek mają mebelki? Quote
Sara_i_Aris Posted May 17, 2009 Posted May 17, 2009 Cześć Kasiu :multi: Pokoik ładny, bardzo mi się podoba :loveu: Quote
Kasia Posted May 17, 2009 Author Posted May 17, 2009 Magda napisał(a): Cześć! Fidlasty ma kucora:loveu: I jak zwykle sam najlepiej wie, gdzie jest najlepsze łoże w domu. Pokoik śliczny! Moja mama twierdzi tak samo (stoi za mną i podgląda):razz: A jaki kolorek mają mebelki? cze Władzia :loveu: mebelki to jeden z elementów systemu sypialnego z IKEI STOLMEN. to są praktycznie same półki, półeczki, szuflady i "pałąki" a to wszystko mocowane jest na metalowych elementach/rurach (grubszych lub cieńszych). my mamy 4 szuflady w kolorze białym, nad nimi miejsce i pałąk na wieszaki (koszule, bluzki) a nad tym jeszcze półka w kolorze szuflad i pudła materiałowe na niej. to wszystko nie ma żadnych boków ani frontów tylko na suficie jest szyna i zasłona na niej aby to zakryć by się nie kurzyło :lol: jest to dość pojemne i nie zajmuje dużo miejsca. jak zrobię zdjecia to pokażę Wam :lol: cze Sara :loveu: Quote
Mała Rita Posted May 18, 2009 Posted May 18, 2009 http://i592.photobucket.com/albums/tt6/fidlak1/tn_DSC_4883.jpg ach to spojrzenie :loveu: Quote
Kasia Posted May 18, 2009 Author Posted May 18, 2009 Pegaza napisał(a): No jaki ladny porzadeczek masz:loveu: pomiescilas sie z wszystkim? Fidel kucorkowy:loveu: widac pokoj mu sie bardzo spodobal:loveu: to co miałam zmieścić to zmieściłam...;) Quote
tigrunia Posted May 18, 2009 Posted May 18, 2009 Kasia daj no fotkę tych regałów :eviltong: Fidlasty fajną kitke ma :loveu: Quote
Pegaza Posted May 18, 2009 Posted May 18, 2009 No jaki ladny porzadeczek masz:loveu: pomiescilas sie z wszystkim? Fidel kucorkowy:loveu: widac pokoj mu sie bardzo spodobal:loveu: Quote
Kasia Posted May 18, 2009 Author Posted May 18, 2009 tigrunia napisał(a): Kasia daj no fotkę tych regałów :eviltong: Fidlasty fajną kitke ma :loveu: jakiś błąd mi wyskoczył i usunęłam zdjęcia, nie wiem co to było :roll: no fajną, ino że przez nią ciężko mi się kleszcze u niego szuka...dzis teściowa znalazła 3 w okolicy głowy z czego 2 wbite juz i nażarte ( :angryy:) a ma obrożę kupioną, którą cały czas nosi... Quote
Pegaza Posted May 18, 2009 Posted May 18, 2009 Kasia napisał(a):to co miałam zmieścić to zmieściłam...;) aa to tyle dobrze bo ja na poczatku tez sie mieszcze tylko za jakis czas juz mi brakuje miejsca..:evil_lol: nie wiem jak to robie ale tak mam... Quote
Pegaza Posted May 18, 2009 Posted May 18, 2009 Kasia napisał(a):jakiś błąd mi wyskoczył i usunęłam zdjęcia, nie wiem co to było :roll: no fajną, ino że przez nią ciężko mi się kleszcze u niego szuka...dzis teściowa znalazła 3 w okolicy głowy z czego 2 wbite juz i nażarte ( :angryy:) a ma obrożę kupioną, którą cały czas nosi... te kleszczory tez mnie wkurzaja:mad: bede mykac poleku... dobrej nocy Kasia:loveu: Quote
tigrunia Posted May 19, 2009 Posted May 19, 2009 Kurcze ja też mam problem, zeby sie pomieścić :cool1: Kupiłam sobie szafe i już cała pełna :shake: Quote
Pegaza Posted May 19, 2009 Posted May 19, 2009 tigrunia napisał(a):Kurcze ja też mam problem, zeby sie pomieścić :cool1: Kupiłam sobie szafe i już cała pełna :shake: hahah kup wieksza:evil_lol: cze Kasia:loveu: kuna bylam u Asi na galerii i Ciebie tam powitalam pomylilam sie:roll::evil_lol: Quote
tigrunia Posted May 19, 2009 Posted May 19, 2009 Ale mądra :eviltong: Se bym chętnie kupiła ale forsy brak :p (i miejsca:cool1:) Quote
madziasto4 Posted May 20, 2009 Posted May 20, 2009 Czołem! Ale ładny kolorek w sypialni :loveu: Instruktor fajny? :eviltong: A ja się muszę pochwalić, że od wczoraj jestem posiadaczką własnego, osobistego auta :loveu: :multi: A jaką obrożę ma Fidlasty, że łapie kleszcze? Quote
Pegaza Posted May 20, 2009 Posted May 20, 2009 madziasto4 napisał(a):Czołem! Ale ładny kolorek w sypialni :loveu: Instruktor fajny? :eviltong: A ja się muszę pochwalić, że od wczoraj jestem posiadaczką własnego, osobistego auta :loveu: :multi: A jaką obrożę ma Fidlasty, że łapie kleszcze? a jakie masz autko? pochwal sie marką:cool3: cze Kasia:multi: Quote
madziasto4 Posted May 20, 2009 Posted May 20, 2009 Pegaza napisał(a):a jakie masz autko? pochwal sie marką:cool3: cze Kasia:multi: Planowałam Corsę, Polo, a niespodziewanie mam Lanosa :grins: Quote
Kasia Posted May 21, 2009 Author Posted May 21, 2009 madziasto4 napisał(a): Czołem! Ale ładny kolorek w sypialni :loveu: Instruktor fajny? :eviltong: A ja się muszę pochwalić, że od wczoraj jestem posiadaczką własnego, osobistego auta :loveu: :multi: A jaką obrożę ma Fidlasty, że łapie kleszcze? dzienki :loveu: instruktor fajny! i młody :eviltong: ale nie tylko z nim będę jeździć bo juz w sobotę jadę do Opola z innym jakimś... gratulacje posiadania własnych 4-ch kółek :lol: kurka, nie wiem co to za obroża, nie pamiętam nazwy ale wiem że kosztowała 50 zeta i ma działać 3-4 miechy :roll: Quote
Recommended Posts