tigrunia Posted May 13, 2009 Posted May 13, 2009 Sie doczekać nie mogę mojego remontu ale coś się prędko nie zapowiada.. :placz: Quote
Kasia Posted May 13, 2009 Author Posted May 13, 2009 Aga76 napisał(a): Ale będą pikne fotki domowe :loveu: może w weekend? no ja mam taką nadzieję, że do weekendu sie to zrobi bo juz mnie wnerwiaja te wszystkie pudła i kartony walające się po chałupie, te wiertarki i inne chłopskie przyrządy które czekają aż je ktoś użyje :p Quote
Aga76 Posted May 13, 2009 Posted May 13, 2009 Wszędzie remonty i zmiany... ale myślę, że jednak Kasia pierwsza będzie "po" :thumbs: Quote
Kasia Posted May 13, 2009 Author Posted May 13, 2009 dziś wieczorem mam pierwszą godzinę jazdy z moim instruktorem. z racji tego, że jeszcze nigdy nie siedziałam za kierownicą to umówiłam sie z nim nie pod blokiem tylko na peryferiach Krapkowic by se wstydu nie robić jak będę musiałą w koncu ruszyć :p Quote
Milka_85 Posted May 13, 2009 Posted May 13, 2009 Wpadłyśmy się przywitać i życzyć powodzenia wieczorkiem :lol::lol: Quote
Aga76 Posted May 13, 2009 Posted May 13, 2009 Kasia napisał(a):dziś wieczorem mam pierwszą godzinę jazdy z moim instruktorem. z racji tego, że jeszcze nigdy nie siedziałam za kierownicą to umówiłam sie z nim nie pod blokiem tylko na peryferiach Krapkowic by se wstydu nie robić jak będę musiałą w koncu ruszyć :p Będzie się działo :cool2: brum brum na całego! Quote
tigrunia Posted May 13, 2009 Posted May 13, 2009 Kasia napisał(a):dziś wieczorem mam pierwszą godzinę jazdy z moim instruktorem. z racji tego, że jeszcze nigdy nie siedziałam za kierownicą to umówiłam sie z nim nie pod blokiem tylko na peryferiach Krapkowic by se wstydu nie robić jak będę musiałą w koncu ruszyć :p Ja na swojej pierwszej jeździe byłam mocno zszokowana, że na mieście mam już jeździć :crazyeye: Myślałam, że sobie kółka po stadionie porobie, potrenuje ruszanie i takie tam a tu dwa kółka i dawaj na droge :cool1: Ale stres przeżywałam :shake: Quote
Kasia Posted May 13, 2009 Author Posted May 13, 2009 ja wsiadłam, 10 minut gadał o tym co mam zrobić zanim ruszę a potem dawaj i na miasto :crazyeye: to nic, że pedał hamulca mieszał mi się z pedałem gazu i że zahaczałam o wszystkie krawężniki jak leciały ale pochwalił mnie za to, że ani razu mi nie zgasł :evil_lol: Quote
laurin Posted May 14, 2009 Posted May 14, 2009 Przyszłam się przywitać :loveu: Kasia napisał(a):ja wsiadłam, 10 minut gadał o tym co mam zrobić zanim ruszę a potem dawaj i na miasto :crazyeye: to nic, że pedał hamulca mieszał mi się z pedałem gazu i że zahaczałam o wszystkie krawężniki jak leciały ale pochwalił mnie za to, że ani razu mi nie zgasł :evil_lol: Mój mężuś też mnie chce na prawko wysłać ale ja się boję:placz: Quote
Aga76 Posted May 14, 2009 Posted May 14, 2009 Kasia napisał(a):... ani razu mi nie zgasł :evil_lol: I to się liczy !!! Quote
Pegaza Posted May 14, 2009 Posted May 14, 2009 Witam kobiete za kolkiem:cool1: dobrze ze ja daleko od Ciebie mieszkam:evil_lol: Quote
tigrunia Posted May 15, 2009 Posted May 15, 2009 Halo halo, dobry dzień :multi: Kiedy następna jazda ? :cool3: Quote
Kasia Posted May 15, 2009 Author Posted May 15, 2009 cze weekendowo, przynajmniej jak dla mnie :loveu: następna godzina jazdy we wtorek, w środę też godzinka a potem już na 3 godziny do Opola ;) kupiłam se taką pościel dwukolorową w baranki, wygląda rewelacyjnie jak się ją ubierze :loveu: taka sama ino że z kory grubej: KLIK Quote
Aga76 Posted May 15, 2009 Posted May 15, 2009 Cześć :loveu: Łooo, pościel z Giżycka :multi: i w dodatku nazwisko mojego profesora z liceum :evil_lol: gites Quote
tigrunia Posted May 15, 2009 Posted May 15, 2009 Ale super zasłonki :crazyeye: Pewnie z Ikei ? :loveu: Ja mam w sypialni te białe w kółka :loveu: Fajny pokoik .. widzę taki malutki jak mój ;) A Fidlasty to ma teraz takie wielkie wyro to jak nie skorzystać ? Lepze to niż mini Łukaszkowe łóżeczko :evil_lol: Quote
Kasia Posted May 15, 2009 Author Posted May 15, 2009 odkąd kupiliśmy to łóżko Fidlasty nigdzie indziej nie "odpoczywa" jak tylko tam :p Quote
Kasia Posted May 15, 2009 Author Posted May 15, 2009 i 3 zdjęcia pokoju, na razie tylko jedna strona bo druga jeszcze się robi - jak tylko TZ zmontuje "meble" to wtedy pokażę całość :lol: Quote
Pegaza Posted May 15, 2009 Posted May 15, 2009 Cze Kasia:p masz kolory w sypialni jak moja Nikola w pokoju swoim:p kwiatuszek na scianie mi sie podoba:loveu: a widze ze do okna chyba masz przejscie przez lozko? bo ja tez mam taki pokoik gdzie skacze po lozku gdy chce dojsc do regalu:evil_lol: a jak lozko wygodne?:diabloti: Quote
Kasia Posted May 15, 2009 Author Posted May 15, 2009 Pegaza napisał(a): Cze Kasia:p masz kolory w sypialni jak moja Nikola w pokoju swoim:p kwiatuszek na scianie mi sie podoba:loveu: a widze ze do okna chyba masz przejscie przez lozko? bo ja tez mam taki pokoik gdzie skacze po lozku gdy chce dojsc do regalu:evil_lol: a jak lozko wygodne?:diabloti: cze D-E :lol: no niestety, pokój tak "wielki" że łóżko zajmuje praktycznie całą jego powierzchnię bez jednego metra :p a łóżko wygodne, nawet bardzo :diabloti: :loveu: Quote
Aga76 Posted May 15, 2009 Posted May 15, 2009 http://i592.photobucket.com/albums/tt6/fidlak1/tn_5-1.jpg A się ziewnęło chłopakowi :evil_lol: Teraz to będzie pokój Fidlaka! Quote
Feigned Posted May 15, 2009 Posted May 15, 2009 ten kwiatek na ścianie śliczny :loveu::loveu: też bym chciała coś takiego u siebie mieć :eviltong: Quote
Aga76 Posted May 15, 2009 Posted May 15, 2009 Jak tam montowanie i druga strona pokoju? Co spojrzę na kwiatek to wydaje mi się trójwymiarowy :loveu: Quote
tigrunia Posted May 15, 2009 Posted May 15, 2009 Kasia a to przy suficie to listwy takie kasetonowe? Quote
Recommended Posts