Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ja kleszcze zawsze wykręcam w odwrotna stronę niz wskazówki zegara, 3 wyszły bez większego problemu ale ten jeden był w kiepskim miejscu - zaraz przy wardze i Fidlasty sie strasznie wiercił :shake:
Na razie nic sie nie dzieje, zostawię to do jutra i poczekam.

I od razu kupiłam dziś w Lidlu taką właśnie "wyciągarkę" do kleszczy :p

• Replies 12.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

madziasto4 napisał(a):

A Fidlak jest jakoś zabezpieczony p/kleszczom? Kurczę, bo sporo jak na jeden spacer...

To nie był spacer, to było ognisko kilkugodzinne :cool1:
Jutro idę go sczepić na wściekliznę to od razu zakupię te krople na kleszczory bo w tym roku jeszcze nic mu nie zapodawałam...

Posted

śliczne foty :loveu:
ja nie mogę patrzeć na foty psów z takimi fajnymi kucorami, bo ja dla Axela też chcę robić a ta wredota ucieka ciągle :placz: i wygląda jak hipis jakiś bo oczu znowu nie widać :evil_lol:

Posted

Feigned napisał(a):

śliczne foty :loveu:
ja nie mogę patrzeć na foty psów z takimi fajnymi kucorami, bo ja dla Axela też chcę robić a ta wredota ucieka ciągle :placz: i wygląda jak hipis jakiś bo oczu znowu nie widać :evil_lol:

Fidlasty znowuż ściąga te gumki, czochra tym łbem o co popadnie aż mu gumka nie spadnie. Jak ryknę na niego to na chwile zapomina ale po chwili zaś zaczyna.
Jedynie na dworze ma kucyka cały czas bo tam o nim nie pamięta :lol:

Posted

Kasia napisał(a):
no dzienki, no nie :loveu:

Ja siem chyba w końcu zdecydowałam na aparat .. póki co kupię sony alpha 200 :roll: Wyczytałam , naczytałam i stwierdziłam, że to idealny aparat dla mnie :razz: Piszą, że jest super do takich mało profesjonalnych zdjęć ale też niezłe efekty idzie z niego wyciągnąć .. taki do nauki zanim się coś lepszego kupi jest dobry :loveu:

Posted

tigrunia napisał(a):

Ja siem chyba w końcu zdecydowałam na aparat .. póki co kupię sony alpha 200 :roll: Wyczytałam , naczytałam i stwierdziłam, że to idealny aparat dla mnie :razz: Piszą, że jest super do takich mało profesjonalnych zdjęć ale też niezłe efekty idzie z niego wyciągnąć .. taki do nauki zanim się coś lepszego kupi jest dobry :loveu:

u nas wybierał aparat Tomek, ja jakoś nie miałam do tego nerwów, do tego czytania o tym wszystkim ;)
no ale teraz więcej przebywa on w moich ryncach :p

a na kiedy planujesz kupno? teraz na czasie jakoś?