Kasia Posted April 26, 2009 Author Posted April 26, 2009 Ja kleszcze zawsze wykręcam w odwrotna stronę niz wskazówki zegara, 3 wyszły bez większego problemu ale ten jeden był w kiepskim miejscu - zaraz przy wardze i Fidlasty sie strasznie wiercił :shake: Na razie nic sie nie dzieje, zostawię to do jutra i poczekam. I od razu kupiłam dziś w Lidlu taką właśnie "wyciągarkę" do kleszczy :p Quote
madziasto4 Posted April 26, 2009 Posted April 26, 2009 Zgadza się, kleszcze trzeba wykręcać w lewo, bo mają prawoskrętne ryjki. Ja mam takie coś, jest bardzo dobre: TRIX do usuwania kleszczy kleszcze PIES LAS GRZYBY (615480720) - Aukcje internetowe Allegro A Fidlak jest jakoś zabezpieczony p/kleszczom? Kurczę, bo sporo jak na jeden spacer... Quote
Kasia Posted April 27, 2009 Author Posted April 27, 2009 madziasto4 napisał(a): A Fidlak jest jakoś zabezpieczony p/kleszczom? Kurczę, bo sporo jak na jeden spacer... To nie był spacer, to było ognisko kilkugodzinne :cool1: Jutro idę go sczepić na wściekliznę to od razu zakupię te krople na kleszczory bo w tym roku jeszcze nic mu nie zapodawałam... Quote
Kasia Posted April 27, 2009 Author Posted April 27, 2009 Feigned napisał(a): http://i592.photobucket.com/albums/tt6/fidlak1/tn_6.jpg :loveu::loveu: dziękuję :lol: Quote
Feigned Posted April 27, 2009 Posted April 27, 2009 http://i592.photobucket.com/albums/tt6/fidlak1/tn_6.jpg :loveu::loveu: Quote
tigrunia Posted April 28, 2009 Posted April 28, 2009 Cze Kaś i pikne fotki wiosenne :loveu: :multi: Quote
Pegaza Posted April 30, 2009 Posted April 30, 2009 Cze Fidlasta:loveu: fotki swietne:loveu:a model fiu fiu Quote
Sara_i_Aris Posted May 2, 2009 Posted May 2, 2009 Cześć Kasiu :multi: Okropne kleszcze :x Zdjęcia już letnie, a nie wiosenne :loveu: Światło i ta atmosfera :mdleje: Quote
Feigned Posted May 4, 2009 Posted May 4, 2009 śliczne foty :loveu: ja nie mogę patrzeć na foty psów z takimi fajnymi kucorami, bo ja dla Axela też chcę robić a ta wredota ucieka ciągle :placz: i wygląda jak hipis jakiś bo oczu znowu nie widać :evil_lol: Quote
tigrunia Posted May 4, 2009 Posted May 4, 2009 Cze Kasia :multi: Super fotki :loveu: Jak zwykle :loveu: Quote
Kasia Posted May 4, 2009 Author Posted May 4, 2009 Feigned napisał(a): śliczne foty :loveu: ja nie mogę patrzeć na foty psów z takimi fajnymi kucorami, bo ja dla Axela też chcę robić a ta wredota ucieka ciągle :placz: i wygląda jak hipis jakiś bo oczu znowu nie widać :evil_lol: Fidlasty znowuż ściąga te gumki, czochra tym łbem o co popadnie aż mu gumka nie spadnie. Jak ryknę na niego to na chwile zapomina ale po chwili zaś zaczyna. Jedynie na dworze ma kucyka cały czas bo tam o nim nie pamięta :lol: Quote
Kasia Posted May 4, 2009 Author Posted May 4, 2009 tigrunia napisał(a): Cze Kasia :multi: Super fotki :loveu: Jak zwykle :loveu: no dzienki, no nie :loveu: Quote
tigrunia Posted May 4, 2009 Posted May 4, 2009 Kasia napisał(a):no dzienki, no nie :loveu: Ja siem chyba w końcu zdecydowałam na aparat .. póki co kupię sony alpha 200 :roll: Wyczytałam , naczytałam i stwierdziłam, że to idealny aparat dla mnie :razz: Piszą, że jest super do takich mało profesjonalnych zdjęć ale też niezłe efekty idzie z niego wyciągnąć .. taki do nauki zanim się coś lepszego kupi jest dobry :loveu: Quote
Kasia Posted May 4, 2009 Author Posted May 4, 2009 Jemu zawsze i wszędzie jest wygodnie, nawet z drzwiami między "nogami" :evil_lol: Quote
Kasia Posted May 4, 2009 Author Posted May 4, 2009 tigrunia napisał(a): Ja siem chyba w końcu zdecydowałam na aparat .. póki co kupię sony alpha 200 :roll: Wyczytałam , naczytałam i stwierdziłam, że to idealny aparat dla mnie :razz: Piszą, że jest super do takich mało profesjonalnych zdjęć ale też niezłe efekty idzie z niego wyciągnąć .. taki do nauki zanim się coś lepszego kupi jest dobry :loveu: u nas wybierał aparat Tomek, ja jakoś nie miałam do tego nerwów, do tego czytania o tym wszystkim ;) no ale teraz więcej przebywa on w moich ryncach :p a na kiedy planujesz kupno? teraz na czasie jakoś? Quote
tigrunia Posted May 4, 2009 Posted May 4, 2009 http://i592.photobucket.com/albums/tt6/fidlak1/1.jpg fajnie :loveu: :evil_lol: Najszybciej po wakacjach chyba kupię ale u mnie to się często zmienia :evil_lol: Quote
Kasia Posted May 4, 2009 Author Posted May 4, 2009 [quote name='tigrunia'] http://i592.photobucket.com/albums/tt6/fidlak1/1.jpg fajnie :loveu: :evil_lol: Najszybciej po wakacjach chyba kupię ale u mnie to się często zmienia :evil_lol: :evil_lol: a o jakich obiektywach myślisz? jeszcze mam takie z zachodu słońca na jeziorem żywieckim :lol: Quote
tigrunia Posted May 4, 2009 Posted May 4, 2009 Jeszcze o żadnym nie myślę :eviltong: Póki co tylko szczeniaki mam w głowie .. :shake: Quote
Kasia Posted May 4, 2009 Author Posted May 4, 2009 no fakt, to będzie teraz najważniejsze wydarzenie :loveu: jeny, jak ja bym se takie kluski potarmosiła i poprzytulała :loveu: Quote
Recommended Posts