Pegaza Posted April 14, 2009 Posted April 14, 2009 Cze Fidlasta:cool1: Silezje dzis odwiedzilam:cool1: a Ty kiedy tam sie wybierasz? Quote
laurin Posted April 15, 2009 Posted April 15, 2009 Cześć Kasiu:loveu: Fajowe masz te focie:loveu::loveu::loveu: Quote
Kasia Posted April 15, 2009 Author Posted April 15, 2009 [quote name='Pegaza'] Cze Fidlasta:cool1: Silezje dzis odwiedzilam:cool1: a Ty kiedy tam sie wybierasz? ja raczej na Wrocław uderzę...a to dlatego, ze tam w jednym sklepie drzwi od razu będziemy brać, juz mamy upatrzone takie "harmonijkowe" jedne :cool1: cze Ania, cze Milka_85 :lol: i kwiatuszki :loveu: Quote
tigrunia Posted April 15, 2009 Posted April 15, 2009 Cze Kaś :multi: I Fidlak ładny :loveu: i kwiatuszki :loveu: Quote
Kasia Posted April 15, 2009 Author Posted April 15, 2009 czy któraś z Was robiła kolczyki albo naszyjniki? ja się właśnie zabrałam za kolczyki - nakupiłam tego "badziewia" na allegro masę, część już przyszła na resztę czekam i będę kręcić biznesa :evil_lol: jakby co to chętna będzie któraś na kolczyki? :cool3: :diabloti: Quote
tigrunia Posted April 15, 2009 Posted April 15, 2009 Kasia napisał(a):czy któraś z Was robiła kolczyki albo naszyjniki? ja się właśnie zabrałam za kolczyki - nakupiłam tego "badziewia" na allegro masę, część już przyszła na resztę czekam i będę kręcić biznesa :evil_lol: jakby co to chętna będzie któraś na kolczyki? :cool3: :diabloti: Nooo.. o biznesie mogę pogadać :evil_lol: Ja kolczyków nie robiłam ani nic z tych rzeczy .. nie mam weny :cool1: Chętna też nie będę bo nosić nie mogę :placz: Quote
laurin Posted April 15, 2009 Posted April 15, 2009 Kasia napisał(a):czy któraś z Was robiła kolczyki albo naszyjniki? ja się właśnie zabrałam za kolczyki - nakupiłam tego "badziewia" na allegro masę, część już przyszła na resztę czekam i będę kręcić biznesa :evil_lol: jakby co to chętna będzie któraś na kolczyki? :cool3: :diabloti: a jakie :razz: i po ile:cool3: Quote
laurin Posted April 15, 2009 Posted April 15, 2009 romantyczne spojrzenie w dal:loveu: http://i592.photobucket.com/albums/tt6/fidlak1/tn__DSC3958.jpg i kfiatuszki takie urocze:loveu: Quote
Kasia Posted April 15, 2009 Author Posted April 15, 2009 laurin napisał(a): a jakie :razz: i po ile:cool3: to zależy z czego będą zrobione ;) a jakie to pokażę jak zrobię... Pegaza napisał(a): Hej :cool3: co ja slysze Kasia sie za biznes bierze:p a poka choc jedne co je poskladasz:p wydaje mi sie ze Fidlak zjasnial:p co bym w plecy nie była w tym biznesie :evil_lol: jak poskładam to pokażę na pewno, moze akurat sie spodoba którejś... ;) obcięty jest, może dlatego... Quote
Pegaza Posted April 15, 2009 Posted April 15, 2009 Hej :cool3: co ja slysze Kasia sie za biznes bierze:p a poka choc jedne co je poskladasz:p wydaje mi sie ze Fidlak zjasnial:p Quote
madziasto4 Posted April 16, 2009 Posted April 16, 2009 O, Kasia biznes otwiera :evil_lol: Moja znajoma ze studiow robi piękną biżuterię- kolczyki, bransoletki, naszyjniki :loveu: Quote
Kasia Posted April 16, 2009 Author Posted April 16, 2009 [quote name='Aga76'] Wiosenna produkcja biżu dobry pomysł !!! [quote name='madziasto4'] O, Kasia biznes otwiera :evil_lol: Moja znajoma ze studiow robi piękną biżuterię- kolczyki, bransoletki, naszyjniki :loveu: coś trza robić by za bardzo się nie nudzić :evil_lol: zobaczymy jak mi to pójdzie, czy czasem nie wyjdzie na to że miałam tylko słomiany zapał :p Quote
Kasia_zg Posted April 16, 2009 Posted April 16, 2009 Cześć Kasieńko:lol: Piękne słoneczne focie Fidlaczka...urocze:loveu: Kasieńko ja sie chetnie skusze na jakieś błyskotki bo lubie..wiec jak tylko coś bedziesz miala zrobione to pokazuj jak coś mi wpadnie w oko to napewno złoże zamówienie :lol: Quote
Pegaza Posted April 16, 2009 Posted April 16, 2009 O jedna juz chetna Kasia sie tam pospiesz z tym :p Quote
Kasia Posted April 17, 2009 Author Posted April 17, 2009 he, zaczne robić jak wszystko mi przyjdzie bo na razie to czekam...jeden wysyła od razu jak wpłynie kasa a inni dopiero po kilku dniach :shake: jakby nie wiedzieli, że tu czas się liczy by biznes zaczął dochody przynosić :diabloti: Kasiu jak tylko cos zrobię to na pewno pokażę :lol: Quote
Pegaza Posted April 17, 2009 Posted April 17, 2009 Cze bizneswomen:cool3: no ba i jak tu liczyc na uczciwosc sprzedajacych...:mad: Quote
Milka_85 Posted April 17, 2009 Posted April 17, 2009 Witamy piatkowo i miłego dzioneczka życzymy.... I oczywiście powodzenia w biznesie:lol::lol: Quote
Mała Rita Posted April 17, 2009 Posted April 17, 2009 Cze Kasik :loveu: biznes pierwsza klasa! ja pisze sie na kolczyki :cool3:;) Quote
Pegaza Posted April 20, 2009 Posted April 20, 2009 Cze Kasia jak tam wolne dni uplywają ? albo juz w pracy jestes?:p Quote
Kasia Posted April 21, 2009 Author Posted April 21, 2009 cze Wam :loveu: normalnie jestem tak zarobiona, że nie mam czasu na nic! :shake: muszę robić kolczyki - nie mam kiedy. urlop sie już skończył, w robocie zapierdziel. do tego robimy sypialnię, malowanie, gładzenie, kładzenie wykładziny itd... i zapisałam się na prawko, wykłady 2 razy w tygodniu po 3 godziny! :cool1: i jeszcze z Młodym na plac zabaw trza przecież pędzić dziennie! Quote
tigrunia Posted April 21, 2009 Posted April 21, 2009 Jak Ty na to wszystko czas znajdujesz ? :crazyeye: Quote
Recommended Posts