laurin Posted April 10, 2009 Posted April 10, 2009 Z okazji Świąt życzę: Moc prezentów od zajączka co koszyczek trzyma w rączkach Wielu wrażeń, mokrej głowy w poniedziałek dyngusowy. Życzę jaja święconego i wszystkiego najlepszego! [SIZE=3]Śmigus! Dyngus! Na uciechę z kubła wodę lej ze śmiechem! Jak nie z kubła, to ze dzbana, śmigus-dyngus dziś od rana. Staropolski to obyczaj, żebyś wiedział i nie krzyczał, gdy w Wielkanoc, w drugie święto, będziesz kurtkę miał zmokniętą. Quote
Pegaza Posted April 10, 2009 Posted April 10, 2009 Wesołych, pogodnych Świąt w prawdziwie wiosennym nastroju, obfitości na świątecznym stole.:loveu: Quote
Kasia Posted April 10, 2009 Author Posted April 10, 2009 Milka, Ania, D-E - dzięki za życzenia :loveu: i wzajemnie! wklejam jeszcze raz te fotki...może teraz będzie cos widać... Quote
Sara_i_Aris Posted April 11, 2009 Posted April 11, 2009 Cześć Kasiu! Ja je widzę normalnie, teraz i wcześniejsze :p Wesołych Świąt! :loveu: Quote
Kasia Posted April 11, 2009 Author Posted April 11, 2009 Sara_i_Aris napisał(a): Cześć Kasiu! Ja je widzę normalnie, teraz i wcześniejsze :p Wesołych Świąt! :loveu: hej Sara! dziekuję :loveu: Quote
Kasia_zg Posted April 11, 2009 Posted April 11, 2009 Cześć Kasieńko :) Ja też nie widze foteczek niestety...wymiziaj Fidelka od Nas :loveu: Tęczowych pisanek, na stole pyszności, mokrego dyngusa i wspaniałych gości. Niech to będzie czas uroczy, zycze miłej Wielkanocy!! Quote
Kasia Posted April 11, 2009 Author Posted April 11, 2009 PositiveThought napisał(a): Wesołych Świąt, Kasiu! ja wciąż nie widzę... :placz: dzieki Atka :loveu: to ja juz nie wiem o co tu biega :shake: rano je widziałam, później też dopiero teraz zobaczyłam, że ich nie widać! powiem tak: więcej nie wklejam z photobucketa :angryy: Quote
Kasia Posted April 11, 2009 Author Posted April 11, 2009 [quote name='Kasia_zg'] Cześć Kasieńko :) Ja też nie widze foteczek niestety...wymiziaj Fidelka od Nas :loveu: Tęczowych pisanek, na stole pyszności, mokrego dyngusa i wspaniałych gości. Niech to będzie czas uroczy, zycze miłej Wielkanocy!! dzieki Kasiu :loveu: Quote
Pegaza Posted April 12, 2009 Posted April 12, 2009 Cze Kasia:loveu: a ja ich nadal nie widze:shake: Quote
Kasia Posted April 13, 2009 Author Posted April 13, 2009 troszke ciemne ale podoba mi się ujęcie i chciałam Wam tez pokazać...:evil_lol: Quote
Pegaza Posted April 13, 2009 Posted April 13, 2009 Hej Kasia mi tez sie podobaja Fidlaczek brudasek hihi:loveu: Quote
Sara_i_Aris Posted April 13, 2009 Posted April 13, 2009 Cześć Kasiu :multi: Świetne zdjęcia robisz, bardzo mi się podobają :loveu: Te ujęcia i GO.. :loveu: Kasiu i reszta, moje fotki widzicie? One wszystkie są z PhotoBucketa. Quote
Kasia Posted April 13, 2009 Author Posted April 13, 2009 Sara_i_Aris napisał(a): Cześć Kasiu :multi: Świetne zdjęcia robisz, bardzo mi się podobają :loveu: Te ujęcia i GO.. :loveu: Kasiu i reszta, moje fotki widzicie? One wszystkie są z PhotoBucketa. hej Sara :loveu: cze D-E :loveu: ja widzę wszystkie Twoje fotki, Madźki też (Ona też wkleja z photobucketa) - ale czemu nie widać moich?:roll: teraz wkleiłam z Imageshacka, ale nie lubię go strasznie...., powolny jest strasznie :shake: Quote
Sara_i_Aris Posted April 13, 2009 Posted April 13, 2009 Kasiu, masz konto na PB? Teraz mi się Twoje wcześniejsze zdjęcia nie wyświetlają, a na tych kwadracikach pisze, że albo je przniosłaś do innego folderu, albo usunęłaś... moje wgrywam partiami i siedzą tam cały czas, a ja tylko kopiuję adres. Quote
Kasia Posted April 13, 2009 Author Posted April 13, 2009 Sara_i_Aris napisał(a): Kasiu, masz konto na PB? Teraz mi się Twoje wcześniejsze zdjęcia nie wyświetlają, a na tych kwadracikach pisze, że albo je przniosłaś do innego folderu, albo usunęłaś... moje wgrywam partiami i siedzą tam cały czas, a ja tylko kopiuję adres. mam konto. tylko wiesz jak robię? zgrywam na PB, wklejam na dogo a potem usuwam z PB - może być, że dlatego ich nie widać? moze ja mam je tam zostawiać...? Quote
Kasia Posted April 13, 2009 Author Posted April 13, 2009 Sara_i_Aris napisał(a): To dlatego ich nie widać :lol: Ja też tak wcześniej robiłam i dziwiłam się, dlaczego zdjęć nie ma. Teraz je zostawiam w spokoju, a jak się skończy transfer, to po prostu nowe konto można założyć. Tylko dziewczyny wcześniej ich nie widziały, a one były, bo ja je oglądałam :hmmmm: Sara dzięki, już teraz wiem jak robić :lol: Quote
Sara_i_Aris Posted April 13, 2009 Posted April 13, 2009 To dlatego ich nie widać :lol: Ja też tak wcześniej robiłam i dziwiłam się, dlaczego zdjęć nie ma. Teraz je zostawiam w spokoju, a jak się skończy transfer, to po prostu nowe konto można założyć. Tylko dziewczyny wcześniej ich nie widziały, a one były, bo ja je oglądałam :hmmmm: Quote
Mała Rita Posted April 13, 2009 Posted April 13, 2009 Cze Kasik :loveu: Fidlak jak zwykle dostojny i piękny :loveu: I nowy kolorek Kasik i fryzurka też niczego sobie fiu, fiu :razz: ;) :cool3: Quote
tigrunia Posted April 13, 2009 Posted April 13, 2009 Faktycznie ta pierwsza fotka jest rewelacyjna :loveu: :evil_lol: Cześć Kasiu :multi: Quote
Kasia Posted April 14, 2009 Author Posted April 14, 2009 [quote name='tigrunia'] Faktycznie ta pierwsza fotka jest rewelacyjna :loveu: :evil_lol: Cześć Kasiu :multi: cze Beatrycze :loveu: [quote name='Mała Rita'] Cze Kasik :loveu: Fidlak jak zwykle dostojny i piękny :loveu: I nowy kolorek Kasik i fryzurka też niczego sobie fiu, fiu :razz: ;) :cool3: cze Asik :loveu: dzienki :lol: [quote name='madziasto4'] Fajne fotki, GO taka jaką lubię :loveu: dzienki Madźka :loveu: Quote
Milka_85 Posted April 14, 2009 Posted April 14, 2009 Witamy wtorkowo i miłego dzioneczka zyczymy...:lol: Quote
Recommended Posts