Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Kasia']
pod koniec kwietnia gdzieś tak, wpierw ściany malujemy w ten weekend i na wykładzinę muszę czekać 2 tydnie bo na zamówienie se kupiłam taką...:lol:

jaką jaką:cool3: ja w zeszłym tygodniu kupiłam dywan do pokoju tak 3x4 bo już się na tą naszą podłogę patrzyć nie mogłam:shake:
teraz cza odkurzacz kupić:evil_lol:

nooo i też pasowało by ściany pomalować jeszcze przed porodem:roll:

• Replies 12.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

laurin napisał(a):

jaką jaką:cool3:

nooo i też pasowało by ściany pomalować:roll:

dywan będzie z duuuugim włochalem, kolor to taka ciemna bardzo śliwka z jasnymi pojedyńczymi włosami...
jak znajdę dokłądną nazwę tej wykładizny to podam.

ściany będą różowe, taki brudny róż wybrałam :loveu:

Posted

Cze Kaś :multi:

Ja chyba koncepcję zmieniłam :cool1: Tyż mi się śliwkowego zachciało :roll: Bardzo nie lubię fioletów jeżeli o ciuchy chodzi ale tak sobie myślę, że pokój fioletowy fajny by był :loveu: Już wczoraj liczyłam ile kasy by trzeba. Czekam na odpowiedź ile facet za wygipsowanie weźmie no i jak tylko jakaś gotówka napłynie wezmę się za zrywanie tapet :diabloti: :cool1:
Podłogę też bym chciała zmienić .. tzn. wycyklinować i bejcą machnąć coby troszku przyciemnić :loveu:

Posted

Kasia napisał(a):
dywan będzie z duuuugim włochalem, kolor to taka ciemna bardzo śliwka z jasnymi pojedyńczymi włosami...
jak znajdę dokłądną nazwę tej wykładizny to podam.

ściany będą różowe, taki brudny róż wybrałam :loveu:

wyobrażam sobie jak będzie cudnie wyglądać:cool3: taka zmysłowa sypialnia:loveu:

Posted

Be ja chyba ze sto gazet i wzorów przejrzałam z fioletowymi/śliwkowymi kolorami w pokojach i zachorowałam :loveu:
sypialnia będzie przeważała w różu i bieli ale pokój gościnny na pewno sobie zrobie w fiolecie - widziałam taki sliczny fioletowy narożnik, ach :loveu:

Posted

Pisałam coś i uciekło na poprzednią stronę :cool1:

Atka Ty tam dużo fotów porób co by nam pokazać to cudowne miejsce :loveu:
Ja akurat przedwczoraj zajechałam na mamowy plac budowy bo byłam auto odstawić do mechanika w okolicy. Nie byłam tam kupe czasu i normalnie byłam w szoku :loveu: Dach zrobiony i zaraz dom inaczej wygląda.. pojadę jutro, może w niedzielę to porobię foty :loveu:

Posted

Kasia napisał(a):
no właśnie wszystko w gazetach było albo katalogach firm produkujących farby...
ale słuchaj - ja mam dostęp do gazet znaczy się zwrotów gazet - chcesz to prześlę Ci te które mogę i które dotyczą remontów i urządzania ;)

O jeny Kasia - Aniele :loveu: :evil_lol: Dawaj ile wlezie :loveu:
Jak masz jakieś fajne wnętrza takie właśnie fioletowe, lub beżowo/czekoladowe to dawaj śmiało :loveu:

Posted

[quote name='Kasia']
Atka, ja ja Wam zazdroszczę tego że mieszkacie lub będziecie mieszkać we własnym, domku :loveu:
to mojke marzenie od zawsze, moze kiedys sie spełni...moze kiedyś trafię kumulacje w Dużym Lotku :evil_lol:

Ja też zazdroszczę:loveu: już kiedyś nawet wyobrażałam sobie jak będzie wyglądał:loveu:

trzeba grać w tego totka:roll: tylko czemu nie mogę nawet trójki trafić:shake:

Posted

[quote name='tigrunia']
Kaśka na necie też przeglądałaś ? Daj no linka jakiegoś :loveu:

no właśnie wszystko w gazetach było albo katalogach firm produkujących farby...
ale słuchaj - ja mam dostęp do gazet znaczy się zwrotów gazet - chcesz to prześlę Ci te które mogę i które dotyczą remontów i urządzania ;)

Atka, ja ja Wam zazdroszczę tego że mieszkacie lub będziecie mieszkać we własnym, domku :loveu:
to mojke marzenie od zawsze, moze kiedys sie spełni...moze kiedyś trafię kumulacje w Dużym Lotku :evil_lol:

Posted

tigrunia napisał(a):

O jeny Kasia - Aniele :loveu: :evil_lol: Dawaj ile wlezie :loveu:
Jak masz jakieś fajne wnętrza takie właśnie fioletowe, lub beżowo/czekoladowe to dawaj śmiało :loveu:

przypomnij mi jeszcze raz Twój adres na PW, ok?
po niedzieli cos Ci wyślę.

laurin napisał(a):

trzeba grać w tego totka:roll: tylko czemu nie mogę nawet trójki trafić:shake:

ja to jeszcze dwójki nigdy nie miałam :shake:
ba, nawet zeta nigdzie w żadnej zdrapce nigdy nie wygrałam...

Pegaza napisał(a):

Cze Kasia:loveu:

jak tu dzis remontowo:evil_lol: ja jutro bede miec nowe mebelki:multi:

cze D-E :loveu:

jutro jedziemy wpłacić zaliczkę za wykładzinę i 2 tydnie musimy czekać...w między czasie pomalujemy ściany i sufit, zamontuje se karnisza i kupie firankę albo zasłonę jakąś :lol:

Posted

Pegaza napisał(a):
A wiela razy jo mom pisac jedno i to samo:cool1:

Ja co chwile muszę odpowiadać na pytania o ciążę Jessikową :diabloti: Dobrze, że mi Atka dziś pomaga :loveu: :evil_lol:

Posted

tigrunia napisał(a):
Ja co chwile muszę odpowiadać na pytania o ciążę Jessikową :diabloti: Dobrze, że mi Atka dziś pomaga :loveu: :evil_lol:

nawet nie mow hehehe

jutro mi przywieza wiec znow mnie nie bedzie bo bede u siebie sprzatac i montowac:loveu:

Posted

tigrunia napisał(a):

ha ha, zauważyłam:evil_lol: :evil_lol:

Posted

Pegaza napisał(a):
nawet nie mow hehehe

jutro mi przywieza wiec znow mnie nie bedzie bo bede u siebie sprzatac i montowac:loveu:

:evil_lol:

Fajno :loveu: Tyż chce nowe meble :placz:

Co do mej podłogi to się poradziłam specjalisty i doopa będzie a nie bejcowanie :cool1: Sosna niby jest miękkim drzewem, które bardziej wchłania różne takie no i przebarwienia mogą być :placz:
Kasia napisał(a):
ha ha, zauważyłam:evil_lol: :evil_lol:

Że muszę odpowiadać czy, ze Atka mi pomaga ? :evil_lol: