Pegaza Posted March 30, 2009 Posted March 30, 2009 Kasia to Ty dzis sie zachlysniesz ta wolnoscią:evil_lol: czolem..:p Quote
laurin Posted March 30, 2009 Posted March 30, 2009 cze Kasia:loveu: nie zaglądasz do swojej galerii:razz:??? Quote
Kasia Posted March 30, 2009 Author Posted March 30, 2009 laurin napisał(a): cze Kasia:loveu: nie zaglądasz do swojej galerii:razz:??? cze :loveu: zaglądam zaglądam ale nie żadnych nowych fotek to i nic nie piszę i nie wklejam... Quote
tigrunia Posted March 30, 2009 Posted March 30, 2009 Kasia u mnie zdjęcia rzadko a jakoś galeria kwitnie :evil_lol: Quote
Kasia Posted March 30, 2009 Author Posted March 30, 2009 tigrunia napisał(a): Kasia u mnie zdjęcia rzadko a jakoś galeria kwitnie :evil_lol: bo niektóre tak mają...no i częściej bywasz niż ja na dogo :p Quote
tigrunia Posted March 30, 2009 Posted March 30, 2009 Kasia napisał(a):bo niektóre tak mają...no i częściej bywasz niż ja na dogo :p No ta .. kiedyś byłaś częściej :-( Quote
Kasia Posted March 30, 2009 Author Posted March 30, 2009 tigrunia napisał(a): No ta .. kiedyś byłaś częściej :-( szkoda, bo nie tylko ja...brakuje mi tu Gamonia, Atki, Władki i Anusi :-( i obawiam się że te "dobre" czasy juz nie wrócą... Quote
tigrunia Posted March 30, 2009 Posted March 30, 2009 Kasia napisał(a):szkoda, bo nie tylko ja...brakuje mi tu Gamonia, Atki, Władki i Anusi :-( i obawiam się że te "dobre" czasy juz nie wrócą... No .. się pusto robi ... :-( Quote
Mała Rita Posted March 30, 2009 Posted March 30, 2009 Jedną tylko fotkę Fidlaka widze no i kwiatka :cool1: O patrz ja też rzadziej na dogo a mnie juz nie wymienila, patrz no :mad: :evil_lol: Milej nocki! Quote
Sara_i_Aris Posted March 31, 2009 Posted March 31, 2009 Cześć Kasiu :multi: Mi też się wyświetla tylko ostatni Fidelek i kwiatek. Kasia napisał(a):szkoda, bo nie tylko ja...brakuje mi tu Gamonia, Atki, Władki i Anusi :-( i obawiam się że te "dobre" czasy juz nie wrócą... A mnie nie? :-( Mi wszystkich brakuje - Kamilki i Dagi też :-( Quote
Kasia Posted March 31, 2009 Author Posted March 31, 2009 Mała Rita napisał(a): O patrz ja też rzadziej na dogo a mnie juz nie wymienila, patrz no :mad: :evil_lol: Sara_i_Aris napisał(a): A mnie nie? :-( Mi wszystkich brakuje - Kamilki i Dagi też :-( No Was też przecie :loveu: ino, że Wy to jeszcze tu zagladacie a one to juz wcale prawie... :shake: nie wiem co jest z tymi zdjeciami bo ja też widzę tylko jednego Fidlaka i kwiatka... zawsze wklejałam z fotosika ale jak zmienili tam i teraz wklejają sie zdjecia tylko w rozmiarze 500x500 to przeszłam na tego photobucketa a tu znowuż nie widać wcale zdjeć :roll: Quote
Pegaza Posted March 31, 2009 Posted March 31, 2009 O jak sie smutno i nostalagicznie zrobilo u Kasi:roll: bywajcie czesciej to i galeria nie bedzie zamierac.. a co do pozostalych..hm moze ich to juz nie bawi:roll: Quote
laurin Posted March 31, 2009 Posted March 31, 2009 Cześć Kasiu:loveu: Zawsze brakuje osób które lubimy:roll: nasi najlepsi znajomi na cypr wyjechali... Już ponad pół roku temu... i nawet nie ma się z kim spotykać na kawusie:shake: Quote
magda z. Posted April 1, 2009 Posted April 1, 2009 Kasia napisał(a):no cześć Wam słonecznie :loveu: Cześć Kasiu:loveu:, u mnie też grzeje, aż w polarze za gorąco:crazyeye: Quote
Kasia Posted April 1, 2009 Author Posted April 1, 2009 nie mam Fidlaka ale mam inne futrzaki :loveu: Quote
Kasia Posted April 1, 2009 Author Posted April 1, 2009 i jeszcze mam takie cuś...:loveu: może ktoś się skusi... SZCZENIAK suczki, 4 puchate mięciutkie CUDA!!! (600921062) - Aukcje internetowe Allegro Quote
tigrunia Posted April 2, 2009 Posted April 2, 2009 A skąd Ty takie fajne znalazłaś ? http://i592.photobucket.com/albums/tt6/fidlak1/tn__DSC3580.jpg :loveu: Quote
laurin Posted April 2, 2009 Posted April 2, 2009 Cze Kasia:loveu: ale fajne zdjęcie http://i592.photobucket.com/albums/tt6/fidlak1/tn__DSC3647.jpg sama robiłaś:razz:??? Quote
Kasia Posted April 2, 2009 Author Posted April 2, 2009 [quote name='tigrunia'] A skąd Ty takie fajne znalazłaś ? http://i592.photobucket.com/albums/tt6/fidlak1/tn__DSC3580.jpg :loveu: w Krapkowicach takie se spacerują...:loveu: i nawet Puma grasująca im nie groźna :evil_lol: [quote name='laurin'] ale fajne zdjęcie http://i592.photobucket.com/albums/tt6/fidlak1/tn__DSC3647.jpg sama robiłaś:razz:??? no niestety, te robił TZ...;) Quote
laurin Posted April 2, 2009 Posted April 2, 2009 Kasia napisał(a):w Krapkowicach takie se spacerują...:loveu: i nawet Puma grasująca im nie groźna :evil_lol: no niestety, te robił TZ...;) fajniutkie:loveu: Quote
tigrunia Posted April 2, 2009 Posted April 2, 2009 No przepikne i zdjęcia i same sarniątka :loveu: Super :loveu: Quote
laurin Posted April 3, 2009 Posted April 3, 2009 Dzień dobry:loveu: kiedy jedziesz po nowe mebelki:cool3: Quote
Kasia Posted April 3, 2009 Author Posted April 3, 2009 PositiveThought napisał(a): Świetne fotki, wszystkiego nie nadrobiłam, ale te, które udało mi się obejrzeć... Ah, cudo :loveu: Bardzo fajnie wam się pracuje, Tobie i Nikosiowi :loveu: Co do szczeniorów - strasznie fajne, takie owczarkowe, na pewno znajdą szybko domek. no coraz lepiej ;) te szczeniory są boskie :loveu: nie mogę sie na nie napatrzeć!!! i cze tak w ogóle :loveu: laurin napisał(a): Dzień dobry:loveu: kiedy jedziesz po nowe mebelki:cool3: cze :loveu: pod koniec kwietnia gdzieś tak, wpierw ściany malujemy w ten weekend i na wykładzinę muszę czekać 2 tydnie bo na zamówienie se kupiłam taką...:lol: Quote
Recommended Posts