Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 12.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Pegaza napisał(a):

Kasia Ty chcesz tez miec taką gardinke powieszoną jak tej fotce?
i do tego lozka bierzesz tez komode czy juz nie?

ta, gardinka będzie biała, jak na zdjeciu :lol:
komody nie biorę bo juz miejsca na nią brak - będzie jakiś mały stolik z lampką.
ten pokój jest bardzo mały, zmieszczę tam tylko łóżko 160x200, mały stoliczek i taki właśnie system meblowy z regałów - nic poza tym.

nie wiem tylko jeszcze w jakim kolorze kupić wykładzinę do tych białych mebli i na jaki kolor pomalować ściany...myślałam o różu ale czy wtedy wykładzina w brązach będzie pasować? :roll:

Posted

ta komoda odpada, ja nawet nie wiem czy to łóżko wezmę bo ona chyba z plastiku jest bo takie tanie :roll:
wolałabym z drewna jakąś ramę....

ale te regały na bank będą z ta gardinką, fajnie to wygląda :loveu:

Posted

Kasia napisał(a):
ta, gardinka będzie biała, jak na zdjeciu :lol:
komody nie biorę bo juz miejsca na nią brak - będzie jakiś mały stolik z lampką.
ten pokój jest bardzo mały, zmieszczę tam tylko łóżko 160x200, mały stoliczek i taki właśnie system meblowy z regałów - nic poza tym.

nie wiem tylko jeszcze w jakim kolorze kupić wykładzinę do tych białych mebli i na jaki kolor pomalować ściany...myślałam o różu ale czy wtedy wykładzina w brązach będzie pasować? :roll:

Aa pytam bo tez mam z Ikea tak zrobione gardinke ale w paski juz mi sie obmierzla i musze zmienic na inna i za gardinka mam regal tez z Ikea i tam beda w koncu segregatory i inne potrzebne dokumenty bo narazie sa nasze ciuchy..
a jesli chodzi o tę komode i szafe to moja szwagierka to ma i szczeze nie podoba mi sie bo widac przez nią rzeczy czy to ubrania czy inne *******y dlatego bym Ci odradzila to kupic bo estetycznie to nie wyglada

braz do rozu pasuje Kasia:p albo grafit wykladzina cos takiego zblizonego..

Posted

Pegaza napisał(a):

jest dosc duze to i praktyczne :evil_lol:zamiast mycia szafy bedziesz sciagac do prania:evil_lol:

w tym jednym pomieszczeniu nie chcę żadnych szał ani komód z drzwiczkami, chcę cos otwartego właśnie i takiego przejrzystego :lol:

Posted

Kasia napisał(a):
ta komoda odpada, ja nawet nie wiem czy to łóżko wezmę bo ona chyba z plastiku jest bo takie tanie :roll:
wolałabym z drewna jakąś ramę....

ale te regały na bank będą z ta gardinką, fajnie to wygląda :loveu:

Wiesz tam ram jest sporo wiec pewnie cos wybierzesz...
jest dosc duze to i praktyczne :evil_lol:zamiast mycia szafy bedziesz sciagac do prania:evil_lol:

Posted

Kasia napisał(a):
w tym jednym pomieszczeniu nie chcę żadnych szał ani komód z drzwiczkami, chcę cos otwartego właśnie i takiego przejrzystego :lol:

Tylko kup sobie porzadny materac:p nie oszczedzaj na nim..ja kupiala tanszy i sie wyspac nie idzie bo sprezyny mi wchodza wszedzie:roll:

Bedzie przejrzyscie i czysciutko:loveu:

Posted

oglądałyście "Marley & Me"?
niby żadna rewelacja, komedia jak komedia ze smutnym zakończeniem ale się nieźle poryczałam na końcówce.....:placz:
zresztą nie tylko ja, pół sali kinowej ryczało razem ze mną...

Posted

Pegaza napisał(a):
+
Kasia nie widze fotek...

bo to jest smutna historia...ksiazka tez do poryczenia byla..dlatego sie na filma nie wybiore heheh

a ja widzę....

książki nie czytałam ale słyszałam, że lepsza od filmu...

Posted

Cześć Kasiu:loveu:

kurcze ja też zdjęć nie widzę:shake:

tylko przebiśniega:loveu:

Ja też się szybko i bardzo łatwo wzruszam:roll: zbyt mientkie serducho chyba mam:shake: