Pegaza Posted March 24, 2009 Posted March 24, 2009 Kasia Ty chcesz tez miec taką gardinke powieszoną jak tej fotce? i do tego lozka bierzesz tez komode czy juz nie? Quote
Kasia Posted March 24, 2009 Author Posted March 24, 2009 Pegaza napisał(a): Kasia Ty chcesz tez miec taką gardinke powieszoną jak tej fotce? i do tego lozka bierzesz tez komode czy juz nie? ta, gardinka będzie biała, jak na zdjeciu :lol: komody nie biorę bo juz miejsca na nią brak - będzie jakiś mały stolik z lampką. ten pokój jest bardzo mały, zmieszczę tam tylko łóżko 160x200, mały stoliczek i taki właśnie system meblowy z regałów - nic poza tym. nie wiem tylko jeszcze w jakim kolorze kupić wykładzinę do tych białych mebli i na jaki kolor pomalować ściany...myślałam o różu ale czy wtedy wykładzina w brązach będzie pasować? :roll: Quote
Kasia Posted March 24, 2009 Author Posted March 24, 2009 ta komoda odpada, ja nawet nie wiem czy to łóżko wezmę bo ona chyba z plastiku jest bo takie tanie :roll: wolałabym z drewna jakąś ramę.... ale te regały na bank będą z ta gardinką, fajnie to wygląda :loveu: Quote
Pegaza Posted March 24, 2009 Posted March 24, 2009 Kasia napisał(a):ta, gardinka będzie biała, jak na zdjeciu :lol: komody nie biorę bo juz miejsca na nią brak - będzie jakiś mały stolik z lampką. ten pokój jest bardzo mały, zmieszczę tam tylko łóżko 160x200, mały stoliczek i taki właśnie system meblowy z regałów - nic poza tym. nie wiem tylko jeszcze w jakim kolorze kupić wykładzinę do tych białych mebli i na jaki kolor pomalować ściany...myślałam o różu ale czy wtedy wykładzina w brązach będzie pasować? :roll: Aa pytam bo tez mam z Ikea tak zrobione gardinke ale w paski juz mi sie obmierzla i musze zmienic na inna i za gardinka mam regal tez z Ikea i tam beda w koncu segregatory i inne potrzebne dokumenty bo narazie sa nasze ciuchy.. a jesli chodzi o tę komode i szafe to moja szwagierka to ma i szczeze nie podoba mi sie bo widac przez nią rzeczy czy to ubrania czy inne *******y dlatego bym Ci odradzila to kupic bo estetycznie to nie wyglada braz do rozu pasuje Kasia:p albo grafit wykladzina cos takiego zblizonego.. Quote
Pegaza Posted March 24, 2009 Posted March 24, 2009 Fidlaczek odpoczywajacy:loveu: http://i592.photobucket.com/albums/tt6/fidlak1/tn__DSC3475.jpg Quote
Kasia Posted March 24, 2009 Author Posted March 24, 2009 Pegaza napisał(a): jest dosc duze to i praktyczne :evil_lol:zamiast mycia szafy bedziesz sciagac do prania:evil_lol: w tym jednym pomieszczeniu nie chcę żadnych szał ani komód z drzwiczkami, chcę cos otwartego właśnie i takiego przejrzystego :lol: Quote
Pegaza Posted March 24, 2009 Posted March 24, 2009 Kasia napisał(a):ta komoda odpada, ja nawet nie wiem czy to łóżko wezmę bo ona chyba z plastiku jest bo takie tanie :roll: wolałabym z drewna jakąś ramę.... ale te regały na bank będą z ta gardinką, fajnie to wygląda :loveu: Wiesz tam ram jest sporo wiec pewnie cos wybierzesz... jest dosc duze to i praktyczne :evil_lol:zamiast mycia szafy bedziesz sciagac do prania:evil_lol: Quote
Pegaza Posted March 24, 2009 Posted March 24, 2009 Kasia napisał(a):w tym jednym pomieszczeniu nie chcę żadnych szał ani komód z drzwiczkami, chcę cos otwartego właśnie i takiego przejrzystego :lol: Tylko kup sobie porzadny materac:p nie oszczedzaj na nim..ja kupiala tanszy i sie wyspac nie idzie bo sprezyny mi wchodza wszedzie:roll: Bedzie przejrzyscie i czysciutko:loveu: Quote
Kasia Posted March 28, 2009 Author Posted March 28, 2009 Fidlak zostawiony u fryzjerki - do odbioru za 3 godziny :lol: Quote
Kasia Posted March 28, 2009 Author Posted March 28, 2009 AmiX napisał(a): ooo kurcze aż 3 godz:-o czekam na fotki:cool3::loveu: raz, że zarośnięty a dwa gabaryt większy, no nie? :p Quote
AmiX Posted March 28, 2009 Posted March 28, 2009 Kasia napisał(a):Fidlak zostawiony u fryzjerki - do odbioru za 3 godziny :lol: ooo kurcze aż 3 godz:-o czekam na fotki:cool3::loveu: Quote
Kasia Posted March 28, 2009 Author Posted March 28, 2009 Pegaza napisał(a): Bidny 3 godziny bez swojej panci:evil_lol: 3,5 :cool1: a dla kobiety 3,5 godziny walki z gwałcącym psem... Quote
Kasia Posted March 28, 2009 Author Posted March 28, 2009 jest taki boski teraz, taki mientki i gładki :loveu: :loveu: Quote
Kasia Posted March 28, 2009 Author Posted March 28, 2009 oglądałyście "Marley & Me"? niby żadna rewelacja, komedia jak komedia ze smutnym zakończeniem ale się nieźle poryczałam na końcówce.....:placz: zresztą nie tylko ja, pół sali kinowej ryczało razem ze mną... Quote
Kasia Posted March 28, 2009 Author Posted March 28, 2009 Pegaza napisał(a):+ Kasia nie widze fotek... bo to jest smutna historia...ksiazka tez do poryczenia byla..dlatego sie na filma nie wybiore heheh a ja widzę.... książki nie czytałam ale słyszałam, że lepsza od filmu... Quote
Pegaza Posted March 28, 2009 Posted March 28, 2009 Kasia nie widze fotek... bo to jest smutna historia...ksiazka tez do poryczenia byla..dlatego sie na filma nie wybiore heheh Quote
laurin Posted March 28, 2009 Posted March 28, 2009 Cześć Kasiu:loveu: kurcze ja też zdjęć nie widzę:shake: tylko przebiśniega:loveu: Ja też się szybko i bardzo łatwo wzruszam:roll: zbyt mientkie serducho chyba mam:shake: Quote
tigrunia Posted March 28, 2009 Posted March 28, 2009 A ja widzę tylko ostatnią Fidlakowa fotkę i kwiotka :roll: Chciałabym się wybrać na Marleya .. próbowałam ściągnąć ale niestety znaleźć nie mogę :-( Quote
Recommended Posts