Kasia Posted March 6, 2009 Author Posted March 6, 2009 Jesteśmy, żyjemy i mamy się dobrze...:lol: Quote
Pegaza Posted March 6, 2009 Posted March 6, 2009 Fidel ma chyba przesilenie wiosenne on ciagle by spal:evil_lol: cze Kas:loveu: Quote
Kasia Posted March 6, 2009 Author Posted March 6, 2009 cze Be cze D-E zaspany zroślak ;) coś ostatnio tylko śpi...może chorutki jest... Quote
tigrunia Posted March 6, 2009 Posted March 6, 2009 Może ma to samo co Soma ? :diabloti: :evil_lol: Quote
Kasia Posted March 6, 2009 Author Posted March 6, 2009 tigrunia napisał(a): Może ma to samo co Soma ? :diabloti: :evil_lol: nie wykluczam tej przypadłości :evil_lol: Quote
laurin Posted March 6, 2009 Posted March 6, 2009 hey ojjj to poważnie znudzona minka jest http://i592.photobucket.com/albums/tt6/fidlak1/tn__DSC3049.jpg słodziaczek z niego Quote
Kasia Posted March 6, 2009 Author Posted March 6, 2009 cze Anusiak :loveu: Fidlasty sie starzeje chyba, nie przypomina juz tego psa jakim był 2 lata temu jeszcze...:shake: Quote
tigrunia Posted March 6, 2009 Posted March 6, 2009 Może mu kolegi potrzeba ? Drugiego psiaka w domku? :loveu: Quote
Kasia Posted March 6, 2009 Author Posted March 6, 2009 tigrunia napisał(a): Może mu kolegi potrzeba ? Drugiego psiaka w domku? :loveu: gdyby to tylko ode mnie zależało to wiesz sama jak by było :loveu: Quote
tigrunia Posted March 6, 2009 Posted March 6, 2009 Kasia napisał(a):gdyby to tylko ode mnie zależało to wiesz sama jak by było :loveu: Powiedz , że Fidlak jest samotny :-( Nie podziała ? :evil_lol: Quote
Kasia Posted March 6, 2009 Author Posted March 6, 2009 tigrunia napisał(a): Powiedz , że Fidlak jest samotny :-( Nie podziała ? :evil_lol: nie :evil_lol: Quote
tigrunia Posted March 6, 2009 Posted March 6, 2009 Kasia napisał(a):nie :evil_lol: :cool1: Ja tam Ł jakoś przekonałam ale i tak co chwile ma nerwy :cool1: Jak mówie o 3-cim psie to mówi, że chyba postradałam zmysły i uważa, ze to nie jest normalne mieć 3 psy w domu :angryy: Quote
Pegaza Posted March 6, 2009 Posted March 6, 2009 tigrunia napisał(a):Może ma to samo co Soma ? :diabloti: :evil_lol: cichaj kobieto ona jest zdrowa jak ryba:evil_lol: a ze lubi spac bo za duzo prochow bierze:evil_lol: Kasia z dwoma jest weselej;)za to z trojką to juz idzie pierd..dostac nieraz..:roll: Quote
Kasia Posted March 7, 2009 Author Posted March 7, 2009 Mój T twierdzi, że z Villasową sie nie ożenił a pewnie tak by było gdyby zgodził się na więcej psów niż jeden :evil_lol: I nic go na razie nie przekonuje... Quote
madziasto4 Posted March 9, 2009 Posted March 9, 2009 tigrunia napisał(a): (...)i uważa, ze to nie jest normalne mieć 3 psy w domu :angryy: Całkowicie się z nim zagadzam :roll: [SIZE="3"]MINIMUM 4 !!! :evil_lol: A na poważnie, to dwa to dla mnie w sam raz. Nie zdecydowałabym się na trzeciego, przynajmniej na chwilę obecną. Cześć Fidlasta, jak się plecaczek foto sprawuje? :p Quote
Kasia Posted March 9, 2009 Author Posted March 9, 2009 madziasto4 napisał(a): Cześć Fidlasta, jak się plecaczek foto sprawuje? :p cze Gamoniu :loveu: he he, se wylukałaś na allegro :p dobrze, nawet bardzo ;) Quote
tigrunia Posted March 9, 2009 Posted March 9, 2009 madziasto4 napisał(a):Całkowicie się z nim zagadzam :roll: MINIMUM 4 !!! :evil_lol: A na poważnie, to dwa to dla mnie w sam raz. Nie zdecydowałabym się na trzeciego, przynajmniej na chwilę obecną. 4 pieski mieć też by było fajnie :loveu: Cze Kaś :multi: Nie widzę wszystkich zdjęć :cool1: Ale "zły pies" dobry jest :evil_lol: Quote
Kasia Posted March 9, 2009 Author Posted March 9, 2009 tigrunia napisał(a): Cze Kaś :multi: Nie widzę wszystkich zdjęć :cool1: Ale "zły pies" dobry jest :evil_lol: cze :loveu: no, niezłe jest :evil_lol: Mała Rita napisał(a): Cze Kasik :loveu: Fidlasty to taki "wincyj" romantyk, nie? cze :loveu: fajny, co nie? :loveu: Quote
Mała Rita Posted March 9, 2009 Posted March 9, 2009 Cze Kasik :loveu: Fidlasty to taki "wincyj" romantyk, nie? Quote
Pegaza Posted March 9, 2009 Posted March 9, 2009 Cze Kasia :loveu: fotka z zlym psem jest smieszna sie ubawilam hihi:evil_lol: Quote
madziasto4 Posted March 9, 2009 Posted March 9, 2009 No, se wylukałam :p Też miałam mieć Tamraca, tylko inny model. Ej, zaje**ste do zdjęcie "Złego psa"!! :evil_lol: Quote
Recommended Posts