Kasia Posted February 8, 2009 Author Posted February 8, 2009 [quote name='Pegaza'] Cze Kas i Fidelku:loveu: [/QUOTE] cze D-E :loveu: jak mija "ulubiona" niedziela? Quote
Pegaza Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 obiad sie gotuje.. a potem ide na urodziny do chrzesniaka wiec nudna dzis nie bedzie..:eviltong: przynajmniej raz.. Quote
Kasia Posted February 8, 2009 Author Posted February 8, 2009 [quote name='Pegaza'] obiad sie gotuje.. a potem ide na urodziny do chrzesniaka wiec nudna dzis nie bedzie..:eviltong: przynajmniej raz.. [/QUOTE] a u mnie właśnie będzie nuda...TZ w pracy a ja z Łukaszkiem w domu. na dworze leje i ani wyjść ani nic :shake: Quote
Pegaza Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 :roflt: zawsze mnie to bawilo jak Niki tez ubierala moje buty http://images24.fotosik.pl/324/af77180cddd4ceac.jpg Fidlak ma juz grzywe calkiem calkiem:loveu: oj to nic ino Kasia do wyrka wlezc i spac..w taka pogode.. Quote
tigrunia Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 Dobry dzień :p Ja siem do pracy wybieram na 14 :multi: :diabloti: Quote
Kasia Posted February 8, 2009 Author Posted February 8, 2009 [quote name='Pegaza'] :roflt: zawsze mnie to bawilo jak Niki tez ubierala moje buty http://images24.fotosik.pl/324/af77180cddd4ceac.jpg oj to nic ino Kasia do wyrka wlezc i spac..w taka pogode.. he he, zaraz po moich ubrał robocze od Tomka - to dopiero był ubaw :evil_lol: fotki juz nie zrobiłam bo akumulatorki padły... taa, przy Łukaszku sobie pośpię albo poleżę!!! nawet 5 minut nie da :mad: Quote
Jagódka&Uzi Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 Ktoś Ci dziecko na psa podmienił:evil_lol: Quote
Aga76 Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 Ooo rydzynasy :evil_lol: hihihi Z Łukaszka to niezły model jest :cool3: Quote
Pegaza Posted February 9, 2009 Posted February 9, 2009 Cze poniedzialkowo:) ja tam widze fajnego krecika:loveu: Aga znow rodzynki:evil_lol: taa jemu to dobrze:loveu: aaa dzis mam cwiczyc..ino jakos mi sie juz nie chce..do apteki musze isc..moze poteeeemmmm:evil_lol:pocwicze.. Quote
rwpb Posted February 9, 2009 Posted February 9, 2009 http://images25.fotosik.pl/323/5ec2216f9da6a9bb.jpg właściwy pies na właściwym miejscu :lol: Kasia, wyczytałem, że w sierpniu Twój rozrabiaka urwał sobie pazurek. Ile mu odrastał? (nie, nie czytałem wszystkiego, tylko przeglądałem) Mój Atos tydzień temu wyrwał sobie pazurek w tylnej łapce i ciekami mnie kiedy mu odrośnie. Pozdrawiamy Quote
Kasia Posted February 9, 2009 Author Posted February 9, 2009 [quote name='rwpb'] Kasia, wyczytałem, że w sierpniu Twój rozrabiaka urwał sobie pazurek. Ile mu odrastał? (nie, nie czytałem wszystkiego, tylko przeglądałem) Mój Atos tydzień temu wyrwał sobie pazurek w tylnej łapce i ciekami mnie kiedy mu odrośnie. Pozdrawiamy [/QUOTE] witaj ;) Wyrwał sobie całego pazura, czekalismy tydzień czy trzeba będzie wycinać macierz czy nie - oczywiście w międzyczasie dostał przeciwbólowe i antybiotyk. Przez tydzień kulał i lizał to sobie cały czas a tak po tygodniu czy półtora wszystko zaczęło się ładnie goić a po 3 tygodniach zauważyłam, że już mu zaczyna pomału odrastać. :lol: Tak więc dość szybko. Quote
rwpb Posted February 9, 2009 Posted February 9, 2009 Atosowi tylko raz przemyłem, ale i tak sobie wylizał. Nie próbuje nawet kuleć, lata jak wariat. Teraz mu się już trochę zasklepiło. Pozdrawiamy Quote
Pegaza Posted February 13, 2009 Posted February 13, 2009 Kasia widze Fidelka a Ty gdzie co?:roll: co on tak tego balkonu pilnuje?>:lol: Quote
Magda Posted February 14, 2009 Posted February 14, 2009 Cześć Kasiu!:loveu: Łukaszek wybiera się na ryby?:razz::evil_lol: Fidlasty jak zawsze jajcami na górze:loveu: Quote
Pestka Posted February 14, 2009 Posted February 14, 2009 http://images43.fotosik.pl/62/9ed9de137bf58b26.jpg Aaale boski :loveu: Quote
madziasto4 Posted February 15, 2009 Posted February 15, 2009 Cześć Kasia :loveu: Wiem, że nie lubisz tego pytania i już milion razy odpowiadałaś, ale nie mogę nigdzie znaleźć- u kogo na allegro kupiłaś makarony? :evil_lol: Bo szykuje nam się malowanie za jakiś czas i mam zamiar zmienić kolor ścian i zamiast firanek powiesić makarony- zielone konkretnie. Może tez przeplatane z jakimś innym kolorem (waniliowym na przykład). Edit: Chyba znalazłam, RUSTYKA24, nie? Quote
Kasia Posted February 16, 2009 Author Posted February 16, 2009 madziasto4 napisał(a): Edit: Chyba znalazłam, RUSTYKA24, nie? dokładnie tak ;) pozdrawiamy wszystkich poniedziałkowo :loveu: Quote
Recommended Posts