Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 12.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Pegaza']
obiad sie gotuje..
a potem ide na urodziny do chrzesniaka wiec nudna dzis nie bedzie..:eviltong:
przynajmniej raz..
[/QUOTE]

a u mnie właśnie będzie nuda...TZ w pracy a ja z Łukaszkiem w domu. na dworze leje i ani wyjść ani nic :shake:

Posted

Cze poniedzialkowo:)
ja tam widze fajnego krecika:loveu: Aga znow rodzynki:evil_lol:
taa jemu to dobrze:loveu:

aaa dzis mam cwiczyc..ino jakos mi sie juz nie chce..do apteki musze isc..moze poteeeemmmm:evil_lol:pocwicze..

Posted

[quote name='rwpb']
Kasia, wyczytałem, że w sierpniu Twój rozrabiaka urwał sobie pazurek. Ile mu odrastał? (nie, nie czytałem wszystkiego, tylko przeglądałem) Mój Atos tydzień temu wyrwał sobie pazurek w tylnej łapce i ciekami mnie kiedy mu odrośnie.
Pozdrawiamy
[/QUOTE]

witaj ;)

Wyrwał sobie całego pazura, czekalismy tydzień czy trzeba będzie wycinać macierz czy nie - oczywiście w międzyczasie dostał przeciwbólowe i antybiotyk. Przez tydzień kulał i lizał to sobie cały czas a tak po tygodniu czy półtora wszystko zaczęło się ładnie goić a po 3 tygodniach zauważyłam, że już mu zaczyna pomału odrastać. :lol:
Tak więc dość szybko.

Posted

Atosowi tylko raz przemyłem, ale i tak sobie wylizał. Nie próbuje nawet kuleć, lata jak wariat. Teraz mu się już trochę zasklepiło.
Pozdrawiamy

Posted

Cześć Kasia :loveu:

Wiem, że nie lubisz tego pytania i już milion razy odpowiadałaś, ale nie mogę nigdzie znaleźć- u kogo na allegro kupiłaś makarony? :evil_lol:
Bo szykuje nam się malowanie za jakiś czas i mam zamiar zmienić kolor ścian i zamiast firanek powiesić makarony- zielone konkretnie. Może tez przeplatane z jakimś innym kolorem (waniliowym na przykład).

Edit:
Chyba znalazłam, RUSTYKA24, nie?