Kasia Posted February 2, 2009 Author Posted February 2, 2009 madziasto4 napisał(a): Robisz na manualu czy się poddałaś?? Bo fotki naprawdę bardzo fajne :loveu: cały czas na manualu, cały czas się uczę ale miło słyszeć, że fajne tym bardziej od Ciebie Madźka :loveu: Quote
Kasia Posted February 2, 2009 Author Posted February 2, 2009 PositiveThought napisał(a): Fidlak straaaaaasznie kudłaty, a kocio oka ma śliczne :loveu: no kudłaty taki, podoba mi się taki i tak go zostawię :loveu: AmiX napisał(a): oooojjjaaa jakie cukne foty!!!!! Kocio śliczny ale pieski jaszcze bardziej !!!! Pegaza napisał(a): Bernardynek:loveu: fajne te foty nie to co moje ..no ale to Twoj nowy "konik" a mi wlasciwie az tak to nie wciaga tigrunia napisał(a): Śliczne śniegowe fotki Kasiu :loveu: dzienki co nie :loveu: Quote
Kasia Posted February 2, 2009 Author Posted February 2, 2009 [quote name='Pegaza'] Cze Kas to jak takie ladne robisz to poka ich wiecej:loveu: widze ze bylas T odwiedzic:evil_lol: taa, na obiedzie niedzielnym byliśmy :cool1: zapraszała nas juz dawno dawno, zawsze jakos odmawiałam i się wykręcałam ale w końcu głupio mi sie zrobiło i poszliśmy...:evil_lol: nie było nawet tak źle gdyby nie to, że sie strasznie narzucała :cool1: Quote
Pegaza Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 Cze Kas to jak takie ladne robisz to poka ich wiecej:loveu: widze ze bylas T odwiedzic:evil_lol: Quote
Mała Rita Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 Cze Kasik :loveu: I znow Cie nie ma tak długo :-( Quote
Pegaza Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 [quote name='Mała Rita']Cze Kasik :loveu: I znow Cie nie ma tak długo :-([/quote] Wlasnie co jest grane?:roll: dlaczego do nas nie wpadasz?:roll: Quote
madziasto4 Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 Cześć Kasia, czytałam, że psim fryzjerem chcesz zostać? :evil_lol: :loveu: Quote
Kasia Posted February 6, 2009 Author Posted February 6, 2009 [quote name='madziasto4'] Cześć Kasia, czytałam, że psim fryzjerem chcesz zostać? :evil_lol: :loveu:[/QUOTE] jeśli nim zostanę to masz u mnie chłopaków załatwionych za friko :loveu: :evil_lol: Quote
madziasto4 Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 [quote name='Kasia']jeśli nim zostanę to masz u mnie chłopaków załatwionych za friko :loveu: :evil_lol: No co Ty, ja Ci zapłacę tylko ich nie strzyż :roflt: Nieee żartuję oczywiście! Ty przesadzałaś wtedy, Fidlak normalnie wyglądał, serio mówię :loveu: Ale powaga? Serio myślisz nad zrobieniem kursu? Ile w ogóle kosztuje taki kurs? Quote
Kasia Posted February 6, 2009 Author Posted February 6, 2009 ha ha, obtnę ich i już! nawet nie będziesz wiedziała kiedy :evil_lol: tak serio to ja se tak kombinuję co zrobię jak mnie zwolnią :cool1: i juz kilka pomysłów miałam, ale nic nie jest jeszcze pewnego...na razie tylko tak gdybam co by było gdyby babcia miała wąsy :p cos z koleżanka kombinujemy, coś sama se wymyślam...a najbardziej to bym chciała tak pracować se jak Ci w tych kryminalnych zagadkach MIAMI :evil_lol: takie cuś to mi sie podobuje - praca nie na miejscu i jaka ciekawa! nie mam pojecia ile taki kurs kosztuje, nie dowiadywałam się :shake: Quote
Kasia Posted February 6, 2009 Author Posted February 6, 2009 [quote name='Pegaza'] To ja Ci Kasia powiem u nas leci 2,5 tysiaczka:p miesiac trwa kurs po 8 godzin od poniedzialku do piatku moze i w soboty tez ale pewnie krocej.. [/QUOTE] jeśli taki kurs trwa po 8 godzin i 5 dni w tydniu to na pewno nie będę go robiła gdy będę jeszcze pracowała bo i jak? jak mnie zwolnia to wtedy pomyślę... Quote
Pegaza Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 To ja Ci Kasia powiem u nas leci 2,5 tysiaczka:p miesiac trwa kurs po 8 godzin od poniedzialku do piatku moze i w soboty tez ale pewnie krocej.. Quote
Kasia Posted February 6, 2009 Author Posted February 6, 2009 [quote name='Aga76'] Bry nocne :p Porządnie to brzmi, w sumie dużo godzin wychodzi. [/QUOTE] czołem :loveu: dość dużo tych godzin i prawie jak w szkole :cool1: Quote
Aga76 Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 Bry nocne :p [quote name='Pegaza']To ja Ci Kasia powiem u nas leci 2,5 tysiaczka:p miesiac trwa kurs po 8 godzin od poniedzialku do piatku moze i w soboty tez ale pewnie krocej..[/quote] Porządnie to brzmi, w sumie dużo godzin wychodzi. Quote
madziasto4 Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 Kryminalne zagadki są fajowskie :loveu: Słuchajta dziewczyny, nie chce która z Was używanego skanera kupić? Bo mam do sprzedania :cool3: Quote
tigrunia Posted February 7, 2009 Posted February 7, 2009 Tyż lubię kryminalne zagadki :megagrin: Kości były fajne .. a ten Wzór już fajny nie jest :cool1: Dobry bobry :lol: Quote
Kasia Posted February 7, 2009 Author Posted February 7, 2009 Kości zaś będą lecieć, widziałam gdzieś reklamę :lol: bry w sobotę :loveu: co z tego że wolną od pracy jak i tak trza sprzątać i gotować :shake: Quote
tigrunia Posted February 7, 2009 Posted February 7, 2009 [quote name='Kasia']Kości zaś będą lecieć, widziałam gdzieś reklamę :lol: bry w sobotę :loveu: co z tego że wolną od pracy jak i tak trza sprzątać i gotować :shake: Ooo fajno :multi: A czego Ty nie śpisz ? :cool1: Toć wolne masz :p Ja tam wole sprzatać i gotować niż pracować :cool1: Quote
Kasia Posted February 7, 2009 Author Posted February 7, 2009 nie śpię bo mnie moje dzieci obudziły - i to włochate i to ludzkie :loveu: Quote
tigrunia Posted February 7, 2009 Posted February 7, 2009 Ojj bidnaś .. pospać w sobotę nawet nie dadzą :shake: Quote
Aga76 Posted February 7, 2009 Posted February 7, 2009 Cze w sobotę :loveu: Kasia od Avika robiła kurs chyba w Gdańsku, teraz jak ma salon to już nie ma czasu na dogo, ale pamiętam że kiedyś o tym pisała. Quote
Pegaza Posted February 7, 2009 Posted February 7, 2009 Witam sie sobotnio:p a ja juz mam wsio porobione:eviltong: Quote
rwpb Posted February 7, 2009 Posted February 7, 2009 Witamy Kasia :loveu: Pewno nas nie pamiętasz. Dawno, dawno temu pomagałaś dla mojego psiaka, jak jeszcze nic o nim nie wiedziałem. Dziękujemy Ci za to! Świetny ten Twój maluszek :loveu:. Nie przeglądnąłem całego wątku, bo dużo tego jest. Fajne fotki robisz. Pozdrawiamy Quote
Kasia Posted February 8, 2009 Author Posted February 8, 2009 [quote name='rwpb'] Witamy Kasia :loveu: Pewno nas nie pamiętasz. Dawno, dawno temu pomagałaś dla mojego psiaka, jak jeszcze nic o nim nie wiedziałem. Dziękujemy Ci za to! Świetny ten Twój maluszek :loveu:. Nie przeglądnąłem całego wątku, bo dużo tego jest. Fajne fotki robisz. Pozdrawiamy [/QUOTE] a pamiętam pamiętam ;) robiłam allegro cegiełkowe dla Atosa a wcześniej Bandiego. cieszę się, że wszystko juz w porządku, i że Atos znalazł taki cudowny dom :loveu: Quote
Recommended Posts