Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Kinguska napisał(a):

To wpadaj do innych galeri, zapraszaj do Was i zaraz zobaczysz jaki ruch bedzie :evil_lol:

jak ktoś pamięta to nie potrzebuje zaproszeń ;)
ja też nie czekam aż ktoś mnie zaprosi tylko wpadam sama....na tym to chyba polega, prawda? :lol:

PositiveThought napisał(a):

Kasiu ja tak jak bywałam to miałam tak samo... albo takie wrażenie ;)

My pamiętamy - dla mnie jesteście nieodłączną częścią FB :loveu:

tu masz rację, to chyba takie odczucie jest kiedy się rzadziej zagląda na FB...no ale jak czas znaleźć jak nawet nie mam czasu aby się po d**** podrapać? :evil_lol:

tigrunia napisał(a):

Dobry Kaś :loveu:
Daj no Fidlaka .. :roll:

będzie Fidlak, będzie ino wpierw muszę go obfocić :p

• Replies 12.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

magda z. napisał(a):

Kasieńko a jak jego miłość do panienek, bo my z Bismarckiem testujemy kastrację chemiczną, gdyby nie jego nieoperacyjność to bym go ciachnęła, bo koszt na pół roku to 150zł i tak chyba po znajomości z tego co mi pisała jedna dogomaniaczka; ale zadowolona jestem z wyników, bo mieliśmy już poważne problemy z prostatą i posikiwaniem w domu, jak choine mu wybaczyłam, to demonstracyjnie oblanie fotela w salonie już nie:mad:wydał wyrok na siebie i teraz ma implant, ale igła większa od tej do chipa:roll:
pozdrawiamy

u nas na razie spokój, Fidlak nie szaleje no i nawet ostatnio nie myślałam o tym ciachaniu jego klejnotów...;)

teraz kminimy nad paszportem i chipem bo chcemy w tym roku razem z nim pojechać na wakacje...

Posted

No sie synek w koncu doczekal heh wakacje z pancia:lol:
ja bym moich szkrabow chyba u nikogo nie zostawila..zamiast urlopowac bym myslala co u nich..i tak samo by bylo z Soma bo przez glowe przeszly mysli zeby ja gdzies ulokowac na czas wakacji ale to samo by bylo...pewno by tesknila..ona i ja:p

a i tak wogle to cze:loveu:

Posted

Ja juz okna mam pomyte firany powieszane teraz kuchnia pozmywac.. odkurzanie i powycierac i nic wiecej dzis nie robie...
obiad mialam z przedwczoraj zupe pieczarkową a m-a ma sledz opiekany i ziemniaki..:p

Posted

Kasia napisał(a):
zaroślak jeden, fajnie wygląda co nie? :loveu:
nie obcinam go wcale, zostawiam by se rosły ino podetnę gdzie nie gdzie jak będzie potrzeba...

fajowo wyglada :loveu:taki mencki bardzo