Kasia Posted January 31, 2009 Author Posted January 31, 2009 Kinguska napisał(a): To wpadaj do innych galeri, zapraszaj do Was i zaraz zobaczysz jaki ruch bedzie :evil_lol: jak ktoś pamięta to nie potrzebuje zaproszeń ;) ja też nie czekam aż ktoś mnie zaprosi tylko wpadam sama....na tym to chyba polega, prawda? :lol: PositiveThought napisał(a): Kasiu ja tak jak bywałam to miałam tak samo... albo takie wrażenie ;) My pamiętamy - dla mnie jesteście nieodłączną częścią FB :loveu: tu masz rację, to chyba takie odczucie jest kiedy się rzadziej zagląda na FB...no ale jak czas znaleźć jak nawet nie mam czasu aby się po d**** podrapać? :evil_lol: tigrunia napisał(a): Dobry Kaś :loveu: Daj no Fidlaka .. :roll: będzie Fidlak, będzie ino wpierw muszę go obfocić :p Quote
tigrunia Posted January 31, 2009 Posted January 31, 2009 Dobry Kaś :loveu: Daj no Fidlaka .. :roll: Quote
Kasia Posted January 31, 2009 Author Posted January 31, 2009 magda z. napisał(a): Kasieńko a jak jego miłość do panienek, bo my z Bismarckiem testujemy kastrację chemiczną, gdyby nie jego nieoperacyjność to bym go ciachnęła, bo koszt na pół roku to 150zł i tak chyba po znajomości z tego co mi pisała jedna dogomaniaczka; ale zadowolona jestem z wyników, bo mieliśmy już poważne problemy z prostatą i posikiwaniem w domu, jak choine mu wybaczyłam, to demonstracyjnie oblanie fotela w salonie już nie:mad:wydał wyrok na siebie i teraz ma implant, ale igła większa od tej do chipa:roll: pozdrawiamy u nas na razie spokój, Fidlak nie szaleje no i nawet ostatnio nie myślałam o tym ciachaniu jego klejnotów...;) teraz kminimy nad paszportem i chipem bo chcemy w tym roku razem z nim pojechać na wakacje... Quote
Pegaza Posted January 31, 2009 Posted January 31, 2009 No sie synek w koncu doczekal heh wakacje z pancia:lol: ja bym moich szkrabow chyba u nikogo nie zostawila..zamiast urlopowac bym myslala co u nich..i tak samo by bylo z Soma bo przez glowe przeszly mysli zeby ja gdzies ulokowac na czas wakacji ale to samo by bylo...pewno by tesknila..ona i ja:p a i tak wogle to cze:loveu: Quote
Mała Rita Posted January 31, 2009 Posted January 31, 2009 Cze Kasik Sobotnio :loveu: Obfociłaś Fidlaka? :loveu: Quote
Kasia Posted January 31, 2009 Author Posted January 31, 2009 nie obfociłam bo byłam u fryzjera i dopiero co wlazłam do chałupy. za sprzątanie sie musze zabierać i jakiś obiad... Quote
Kasia Posted January 31, 2009 Author Posted January 31, 2009 ja łazienkę zrobiłam i pościel zmieniłam i tez nic więcej oprócz odkurzania dziś nie robię :lol: Quote
Pegaza Posted January 31, 2009 Posted January 31, 2009 Ja juz okna mam pomyte firany powieszane teraz kuchnia pozmywac.. odkurzanie i powycierac i nic wiecej dzis nie robie... obiad mialam z przedwczoraj zupe pieczarkową a m-a ma sledz opiekany i ziemniaki..:p Quote
Pegaza Posted January 31, 2009 Posted January 31, 2009 Fidel macho w tym fryzie wyglada:loveu: http://images28.fotosik.pl/320/6fe80abbe4095100.jpg a tego jezorka to komu pokazywal?:lol: Quote
Kasia Posted January 31, 2009 Author Posted January 31, 2009 zaroślak jeden, fajnie wygląda co nie? :loveu: nie obcinam go wcale, zostawiam by se rosły ino podetnę gdzie nie gdzie jak będzie potrzeba... Quote
Mała Rita Posted January 31, 2009 Posted January 31, 2009 http://images40.fotosik.pl/55/c09afa72ca6ed80f.jpg przepiekne zdjęcie :loveu: oprawiłabym w ramkę :loveu: Quote
Pegaza Posted January 31, 2009 Posted January 31, 2009 Kasia napisał(a):zaroślak jeden, fajnie wygląda co nie? :loveu: nie obcinam go wcale, zostawiam by se rosły ino podetnę gdzie nie gdzie jak będzie potrzeba... fajowo wyglada :loveu:taki mencki bardzo Quote
tigrunia Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 Bry :loveu: Fidlak przystojniak jak nie wiem :loveu: Quote
Kasia Posted February 1, 2009 Author Posted February 1, 2009 cze! jutro poniedziałek, hehe :loveu: Quote
Kasia Posted February 1, 2009 Author Posted February 1, 2009 ...i kolega Benka z którym je z jednej miski :lol: Quote
Kasia Posted February 1, 2009 Author Posted February 1, 2009 Benek :loveu: i królestwo Benka... Quote
madziasto4 Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 Fajne foty, takie urozmaicone i kolorowe! :loveu: Robisz na manualu czy się poddałaś?? Bo fotki naprawdę bardzo fajne :loveu: Quote
AmiX Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 oooojjjaaa jakie cukne foty!!!!! Kocio śliczny ale pieski jaszcze bardziej !!!! Quote
Pegaza Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 Bernardynek:loveu: fajne te foty nie to co moje ..no ale to Twoj nowy "konik" a mi wlasciwie az tak to nie wciaga Quote
tigrunia Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 Dobry w poniedziałek :loveu: Śliczne śniegowe fotki Kasiu :loveu: Quote
Recommended Posts