Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 12.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

foty jak zawsze świetne, moja lustrzanka nadal w sklepie i czeka, aż będę miała czas i pójde się zdecydować:shake: a Łukaszek uczy się ogólnej prawdy-nie wchodź na trawnik:evil_lol:mój brat jak był mały tez to przerabiał, ja zreszta od kiedy mam psa to trawniki omijam;)
Pozdrawiam ciepło:loveu:

Posted

Pegaza napisał(a):

A czyim Fidlakowym?:evil_lol: hahaha

dobrze by było haha, te w które wlazł było po jakimś bernardynie albo czymś jeszcze większym :evil_lol:

Mała Rita napisał(a):

Żeby Fidek tak stał to ja bym chyba musiała czas zatrzymać :evil_lol:

ja go tak nauczyłam przez przysmaki, które często nosiłam w kieszeni...teraz juz nie noszę a on dalej na to reaguję gdy krzyknę "Fidel, patrz co mam dla ciebie!" :lol:

ladyyork napisał(a):

Jaki on słodki ,czy on cos widzi przez tą czupryne:evil_lol:

coś pewnie tak ale i tak się potyka i wchodzi w różne przedmioty albo pod nogi :p

magda z. napisał(a):

foty jak zawsze świetne, moja lustrzanka nadal w sklepie i czeka, aż będę miała czas i pójde się zdecydować:shake:

a Łukaszek uczy się ogólnej prawdy-nie wchodź na trawnik:evil_lol:mój brat jak był mały tez to przerabiał, ja zreszta od kiedy mam psa to trawniki omijam;)
Pozdrawiam ciepło:loveu:

ja to bym czas od razu znalazła, mówię Ci ekstra sprawa :loveu:

z reguły to On omija trawniki a na chodnikach liczy wszystkie goowna jakie widzi :evil_lol:
tu jednak byliśmy kaczuchy karmić i tam był jeden wielki trawnik więc nie miał wyboru, musiał po nim łazić ale nie tylko On jeden przyniósł "szczęście" na butach - my mieliśmy nie lepsze :evil_lol:
a kto potem mył te buty? - TZ bo ja to bym sie pewnie od razu porzygała :evil_lol:

Posted

ja wiem, już nawet mam tyle opinii, tzn kumple mają satysfakcję jak mogą zabłyszczeć swoją techniczną wiedzą:evil_lol: a ja mam ubaw;)
Łukaszek normalnie zostanie matematykiem, jak tak dalej pójdzie, bo po roztopach to sajgon wszędzie. Ja po trawnikach latam na palcach, nawet w kozakach i psa opierdzielam jak wlezie i mnie pociągnie:mad:
zmykam się kłaść, rano jadę do w-wia;)

Posted

Kiedyś mój szef gdzieś u siebie pod domem wlazł w goowno po czym wsiadł do swego jeepa , przyjechał do firmy i do swojego podnóżka : "Leon, weź mi tam pedały i dywanik wyczyść bo wlazłem w goowno i wszystko uje**** ":mdleje: Żal mi go było ale jak z siebie takiego zrobił to już jego problem :siara: Codziennie odbiera 10000 telefonów od szefa, 5 razy przyjeżdża do firmy a ma spory kawałek no i robi wszystko co szef każe :stupid: Ogólnie to płaci mu za kablowanie :grins:

Dobry w pracujący bardzo intensywnie poniedzialek :multi:

Posted

Pegaza napisał(a):

ja tego nie myje no co Ty wycieram po drodze gdzie sie da..:evil_lol:

no ja też wytarłam ile sie dało ale buty były tak uje****, że trzeba było je myć bo inaczej albo klatka cała albo chałupa by waliła goownem :p

cze Be, kobieto pracy :loveu:

Posted

Hej Kasia:p

ja kiedys nawet buty wystawilam na balkon zeby wlasnie nie smierdzialo a potem jak szlam znow na dwor wzielam je ubralam i wychodzilam te goowno ale nie mylam!!!:evil_lol:

Posted

madziasto4 napisał(a):

:roflt: Rozsmieszyła mnie jakos ta kwestia :evil_lol:

haha, śmieszne bardzo :obrazic:

długi był ten poniedziałek, strasznie długi...:shake:

Jutro jadę do Katowic na szkolenie, pomyślałam se że wypiorę se kurtkę bo kołnierzyk trochę uwalony z pudru miałam i jak przylazłam do chałupy prosto z pracy tak ją wrzuciłam do automatu i włączyłam pranie.
Po skończeniu otwieram automat a pierwsze co wyleciało z niego to mój telefon - cały ociekający wodą :placz:
Był w kieszeni i zapomniałam o nim, i tak zostałam bez telefonu. Muszę go jutro zanieść do jakiegoś serwisu, może uda się go jeszcze uratować w co bardzo wątpię :shake:

Posted

Kasia napisał(a):
haha, śmieszne bardzo :obrazic:

długi był ten poniedziałek, strasznie długi...:shake:

Jutro jadę do Katowic na szkolenie, pomyślałam se że wypiorę se kurtkę bo kołnierzyk trochę uwalony z pudru miałam i jak przylazłam do chałupy prosto z pracy tak ją wrzuciłam do automatu i włączyłam pranie.
Po skończeniu otwieram automat a pierwsze co wyleciało z niego to mój telefon - cały ociekający wodą :placz:
Był w kieszeni i zapomniałam o nim, i tak zostałam bez telefonu. Muszę go jutro zanieść do jakiegoś serwisu, może uda się go jeszcze uratować w co bardzo wątpię :shake:

:calus:Biedny Kasik

Posted

gapa jakich mało :evil_lol:
jak można telefon wyprać w pralce :splat:

w sobotę po 22.00 wywaliłam wszystkie korki, nawet poszły bezpieczniki na klatce schodowej bo walnęłam Prontem do kurzy w splot kabli za meblami i zrobiłam spięcie. TZ musiał z pracy przyjeżdżać i naprawiać bo się bałam ciemności egipskich :evil_lol:
wczoraj buty całe w goownach a dziś telefon wyprany w automacie!!! ciekawe co jeszcze mnie spotka...:roll:

Posted

Pegaza napisał(a):

Kasia galeryja Ci spada na 2 strone co jest z Wami?:roll:

spada i pewnie spadać będzie dalej.
nawet jak tu pisałam ostatnimi czasy choć często to nie było to i tak spadała, praktycznie nikt tu nie zagląda a ja nie mam pomysłu na to co zrobic aby było inaczej.
trudno, czasami tak bywa ;)

nic nowego sie u nas nie dzieje, nie ma żadnych ciekawostek a same zdjecia nie wystarczą jak widać...
częściej po prostu bywam na PWP.

Posted

Kasieńko a jak jego miłość do panienek, bo my z Bismarckiem testujemy kastrację chemiczną, gdyby nie jego nieoperacyjność to bym go ciachnęła, bo koszt na pół roku to 150zł i tak chyba po znajomości z tego co mi pisała jedna dogomaniaczka; ale zadowolona jestem z wyników, bo mieliśmy już poważne problemy z prostatą i posikiwaniem w domu, jak choine mu wybaczyłam, to demonstracyjnie oblanie fotela w salonie już nie:mad:wydał wyrok na siebie i teraz ma implant, ale igła większa od tej do chipa:roll:
pozdrawiamy

Posted

spada i pewnie spadać będzie dalej.
nawet jak tu pisałam ostatnimi czasy choć często to nie było to i tak spadała, praktycznie nikt tu nie zagląda a ja nie mam pomysłu na to co zrobic aby było inaczej.

To wpadaj do innych galeri, zapraszaj do Was i zaraz zobaczysz jaki ruch bedzie :evil_lol: